קריזות

dory141

New member
קריזות

הבחנתם עוד בדייט הראשון או במהלך הקשר, שלבן או בת זוג יש נטייה להתפרצויות, כעסים, צעקות וגילויי אלימות כלפיכם או מישהו אחר. מה תעשו?

ga26

Member
פירוט

- אלימות שמתגלה במערכה הראשונה סופה להיות מופנית כלפיך במערכה השלישית.
- אדם אלים יכול להשתנות, אבל זה קשה. לא הייתי בונה על זה. לא הייתי רוצה שבוויכוח עתידי כך הוא ינהג כלפי. באופן כללי בתחילת קשר האדם בדרך כלל כמה שיותר רך והכל נעים וטוב אז אם בשלב כזה מתגלה אלימות וזעם - עדיף לברוח.

dory141

New member
תיאור המקרה

הייתי בדייט עם מישהי לא מזמן ושאלתי אותה על היום שהיה לה. כשהגיעה למה שעברה בעבודה (נדמה לי שמשהו עם גרפיקה ), היא קיללה עובד אחר ובעטה בשולחן של הקפה שבו ישבנו. אחרי זה היא התנצלה והסבירה שזה קורה לה פעם בהרבה זמן כשראתה שאני המום (כי היא נראית תמימה למראה ולא מסוכנת) . השאלה היא האם להסיק מזה, שהיא אדם מסוכן או לתת עוד צ'אנס.

אם אין לה טוראט או משהו שמסביר את זה תברח

או שתנסה עוד דייט שניים ותבדוק איך היא מתנהגת לאחרים בעין חקרנית

bluish raindrop

New member
נשמע ממש מוזר

אני חושב שבעולם של היום התפרצות של כעס פעם ב, זה די הגיוני. אבל כאילו , עם בת זוג או בדייט לא ממש. תשפוט את זה לפי הסטנדרטים שאתה מציב לעצמך. באיזה סיטואציה היית מרשה לעצמך להתנהג ככה לאחרים ? נראה לי המצב היחיד שהיית עושה משהו כזה עם בן זוג זה במקרה של בגידה או נגיד פוטרת מהעבודה משהו כזה. מי בועט בשולחן ומקלל בדייט !?? דייט לא אמור להיות מוזר ומפחיד

noamlah

New member
מציע זווית אחרת

יש אנשים שכאשר הם מספרים על מקרה שקרה להם הרגשות שלהם באותו זמן גם נכנסים לתוך הסיפור
אם הם מספרים על חוויה טובה שלהם יתמלא להם חיוך דבילי על הפנים
לעומת זאת אם הם מספרים על מישהו שעצבן אותם העצבים נכנסים גם לרגע הזה
בוא נקרא לזה אנשים דרמתיים ואני מודה שאני אחד מהם
עצם זה שהיא אמרה לך שמדיי פעם זה קורה לה מראה שהיא מודעת לעצמה ולא, אני לא חושב שזה מראה על אלימות בעתיד
לך לא קרה איזה פעם שמישהו עצבן אותך ורקעת ברגליים וקיללת?
אז אצלה זה קורה בדיליי, אז מה?

אולי כדאי לעצבן אותה בכוונה כדי לראות איך היא מגיבה?

לא משהו בומבסטי אבל לעצבן בקטנה בפגישה נוספת ולראות איך היא מוציאה את העצבים והאם זה מופנה לאדם או לא. אולי זה יקבע אם לברוח או לא

ga26

Member
אף פעם לא כדאי לעצבן את הדייט שלך. רעיון רע.

אם כבר לתת למשל טיפ למלצר במסעדה לפני השהות שלהם בדייט כדי שיעשה שירות רע בכוונה ולראות איך היא מגיבה אליו.

אוקיי אבל צריך איזשהו שעיר לעזאזאל אחרת איך

אחרת איך הוא ידע אם היא רק הופכת שולחנות או גם זורקת כדים על אנשים?

או שאם הוא יחכה הוא יגלה את זה בהמשך לבד

למעלה