קריזות

ga26

Member
קבלי גם
לכבוד פורים

bluish raindrop

New member
יש הבדל בין "לרקוע ברגליים" לבין לבעוט בשולחן קפה

אחד זה פעולה רגילה של בני האדם, והשני זה מה שאתה עושה כשאתה קוקו בראש ורודפים אחריך אנשים בחלוקים לבנים

noamlah

New member
אחד שבועט בשולחן

הוא פשוט אחד שעושה את הפעולה של לבעוט בשולחן
כל השאר זה כבר אינטרפרטציה וסטיגמה

ודווקא הייתי מצפה מאנשיי הפורום הזה להזהר מסטיגמות

כן ולא

כן כי יש סיכוי שכן ואולי אנחנו באמת שופטים אותה בחומרה יתרה והמציאות רחוקה מכך לא כי זו לא התנהגות מקובלת חברתית במיוחד לא במסעדה או בדייט הראשון וגם זה כן מעלה איזושהי נורת אזהרה שאולי לא בטוחה שהיא נכונה אבל יש סיכוי גם שכן. מבין? זה נראה חשוד

bluish raindrop

New member
טוב בסדר, מעתה כולם מורשים לבעוט בשולחנות חופשי

נעשה דייטים כמו סוסים בעיטות אחורה בהפתעה

מלומאן

New member
אני נוטה להסכים איתך

לגבי הפורום הזה - אני חושב שאנחנו צריכים להזהר במיוחד מלהתייחס לאדם כלשהו כלא ראוי, במובן מסוים, לקשר זוגי.

הרי גם אני, אם תתפשו אותי במצב רוח פחות טוב... איך להגיד את זה? אני לא אדם אלים בשום קנה מידה, אבל אני יכול לתת ברגע אחד בטעות סימן מסוג אחר שעדיף "לברוח" ממני.

היה לפני כמה זמן שרשור שמישהו שאל ממה אנחנו הכי מפחדים, שמונע מאתנו לחפש או להכנס לזוגיות. אז בזמנו לא עניתי, אבל עכשיו נראה לי שאני יכול לתת את התשובה: פתאום למצוא את עצמך נשפט על סמך רגע אחד של שטות על-ידי מישהי שלמדת לחבב, ואולי מחבבת אותך, ואז להרגיש דפוק ובלתי רצוי שוב למשך שארית החיים שלך.

אני בטוח שזו תגובה מוגזמת למה שהיה בשרשור הזה, אבל זה קיים.

(נסחפתי לגמרי, ובנסיבות אחרות אולי הייתי מוחק חלק\את הרב, אבל כבר הקלדתי, ואני באמת מרגיש את זה עכשיו, אז אני שולח)

bluish raindrop

New member
מסכים איתך אחי יפה אמרת

זה נכון לכולם יש רגעים מוזרים. אני אוהב מאוד שטויות ולכן לפעמים קורה לי בדיוק מה שאמרת. אגב חוץ מזה אני יכול להודות שבהחלט יש לי צד אלים בגלל דברים שעברתי בחיים. אבל ל99% מהאנשים אני לא מפנה אותו, וגם אם כן לא באלימות פיזית.

Elle992

New member
במצב כזה הייתי מתרצת משהו והולכת

כי אדם שנוטה להתעצבן ולפתח תגובות אלימות זה לא דבר רצוי בכלל.

חוץ מזה, שכולנו חווים רגעים שבהם הפתיל שלנו מתקצר
ואנחנו מתעצבנים ויכולים להגיב קצת קיצוני אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים
להראות זאת לצד השני.
כשאני עצבנית אני מתרחקת ונרגעת, לא מוציאה את זה על הצד השני.

החכמה היא לדעת לשלוט בעצבים ולא לתת לזה לגרום לנו לפגוע
בסובבים אותנו.

dory141

New member
בסופו של דבר הקשר לא נמשך

ועוד ביוזמתה (לוח זמנים צפוף). את אגב, נוהגת בחוכמה כשאת מתרחקת מאנשים. אני גם עושה את אותו הדבר, לרוב.

Elle992

New member
וטוב שכך, זה מה שחסר לך - להיות גבר מוכה

או כזה שמשמש כשק החבטות שלה.
אגב, משהו שלצערי לא הרבה מודעים אליו/מוכנים להכניס לחייהם וזה
שק איגרוף, כן. לא להבהל. אין בזה שום דבר רע.

שק איגרוף בבית של כמעט כל אדם יגרום לכך שאת העצבים(שזה לגיטימי ביותר)
שאנחנו אוגרים בתוכנו - נוציא על השק, לא על הסובבים אותנו.
אני אישית אוהבת שק איגרוף והיה לי בעבר הלא רחוק ואני חושבת שזה כלי
נפלא לשפוך בו הכל ולהתמלא אנרגיות חיוביות מבלי מצד אחד לשמור
את האנרגיות השליליות מהעצבים ומצד שני לא להגיע למצב
שאנחנו בלי כוונה מוציאים זאת על הסובבים אותנו

dory141

New member
אל דאגה, אני לא סמרטוט ריצפה

הייתי יודע להגן על עצמי במקרה שכזה. אבל, וזה נכון, עדיף קשר יותר בריא ממה שהיה שם.גם לי היה שק אגרוף, אבל אין לי מושג איפה הוא כרגע. אני יותר מרביץ לכרית, ברגעי מצוקה...

bluish raindrop

New member
נכון רעיון מעולה

אני גם רציתי הרבה זמן שק איגרוף אבל אף פעם לא היה לי ממש מקום לזה כי חשבתי שצריך לתלות את זה מהתקרה. אבל נדמה לי שעכשיו יש גם דברים יותר נוחים, אולי איזה משהו כזה על הרצפה שבועטים בו, בטוח יש. לשחק אותה ברוס לי או ואן דם חחח

למעלה