אין בכלל שאלה אם הוא יו"ר מוצלח?
לטעמי, כל עוד הוא פועל ממניעים לא ענייניים ואינטרסים זרים שפוגעים בשחייה הישראלית (כך קבעה השופטת ברון), זה ממש לא חשוב אם הוא "מוצלח".
כרגיל כשאין נימוק טוב, ברוכי ממהר לתקוף אותי אישית.
כמו אלכס גם אתה מתחיל לנתח את האישיות שלי ושל וותיקי השחיה שהצטרפו אליי: "אתם חבורה.. של אנשים מבוגרים, משועממים ומחפשי כבוד שנעלבים מזה שעתידכם נמצא בעברכם" - מאיפה הבאת את הקשקוש הזה ?.
ועוד משהו: יש לי חדשות בשבילך ברוכי לגבי מחנה אימונים בארה"ב.
אם משלמים מספיק - הם מקבלים כל אחד, אפילו אם הוא מירושלים רבתי...
ואגב, אמנם כבר אמרתי שגם אם הוא יו"ר מוצלח הוא צריך ללכת הביתה אחרי מה שקבעה השופטת ברון, אבל לגופו של עניין, הוא גם לא יו"ר כל כך מוצלח כפי שהוא משווק עצמו
כדאי שתלמד עובדות! לגבי רמת השחייה בארץ בתקופת ברוק, חליקה, גת, אורבך, ובורכובסקי, בטרם צבי נכנס לתפקידו, אל מול ההשגים היום.
אחרי שתכיר עובדות, יהיה בסיס להתווכח, בינתיים יש לך עוד דרך ארוכה.
ובקשר ל"חוסר אמינות" - צבי לא "נחשד" בחוסר אמינות. חוסר האמינות שלו צועק מכל פינה ועל כך כתבה השופטת ברון 23 עמודים,
השופט אייזיקסון הסתפק בשני עמודים אבל אם תקרא - תראה שלא מדובר בחשדות... ("התנהלות הנאשם [צבי] היתה יותר ממכוערת" - את זה כתב השופט איזיקסון - לא אני)
אדון ברוכי תראה, אין מצב ש9 מוותיקי השחייה בארץ שמכירים אותי ואת צבי היטב, יאמינו למה שאתה כותב כאן, במיוחד אחרי שהודית שאתה לא מכיר את צבי.
גם אין מצב שאני כל כך מוכשר, עד שהצלחתי לסנוור 9 אנשים מיושבים בדעתם, ולשכנע אותם (וגם את השופטת ברון שאני לא! העדתי בפניה) שהאדון צבי גורם נזק לשחייה הישראלית, ורק אתה ברוכי שכבר הודית שאינך מכיר אותנו ולא את צבי, "גילית את האור" ומצאת שצבי הוא בחור כל כך מוצלח שכדאי שישאר בתפקידו.
אז אולי פשוט תעזוב את הנושא הזה ותתרכז בדברים שאתה כן מבין בהם ???