הנה האינטרס של אלכס: הבן "שחיין הווה/עבר"
ואני מהמר על "הווה"...
להבדיל, שלושת ילדי עושים מוסיקה אחרת לגמרי ( ואם תרצו דוגמית מהשבת האחרונה- תוכלו למצוא כאן למשל:
http://www.youtube.com/watch?v=ZLVFUV210wM )
אין איש במשפחתי ששוחה, איש לא עוסק בספורט תחרותי (לצערי)
כנ"ל כל קבוצת וותיקי השחייה (סוכו,רם,שפע,תדיר,שמיר,מלמד, ניסמן והחתום מעלה) - אנחנו סיימנו את פרק היומרות להביא שחיין שלנו/בן משפחה, להישגים בינ"ל/אולימפיים.
כל מה שמעניין אותנו זה שתיפסק הפגיעה בשחיינים על פי מוצאם האגודתי.
והנה דוגמא עכשווית:
כמדומני שכתבתי כאן על כך שצבי רשם לאליפות אירופה (דברצן הונגריה עוד חודש) נבחרת שליחים 4x100 מעורב, בהרכב שבו החזיסט הוא אמרי גניאל, למרות שהשחיין ג'ואן קופטי מהיר ממנו ב100 חזה.
כפי שכבר הוסבר, "הבעיה" עם קופטי היא שהוא מהאגודה הלא נכונה (ירושלים רבתי) ולא מהפועל ירושלים (משם מגיע גניאל).
ותאמינו לי, אבא של אמרי - שחיין העבר המפואר! אמיר גניאל הוא בחור מצויין ואני לא כועס עליו שהעביר את הבן לשחות בהפועל ירושלים (אף על פי שהוא גר דאז בעומר-ליד ב"ש).
לפחות אמיר היה הגון וכאשר שאלתי אותו למה הצטרף ל"רעים" הוא הסביר לי ש: if you can't beat them-join them
לא רק זאת, אמיר היה מספיק הגון בכדי להתפטר מתפקידו בועדה "המקצועית" באיגוד השחייה, מייד כאשר הבין שהוא שם רק עלה תאנה לגחמות של צבי.
אם אלכס היה מודה ביושר שהוא תומך שקט בצבי כדי לסייע לתנאים של בנו, לא הייתי מתווכח (לא יודע אם במקומו הייתי נוהג אחרת).
אבל אלכס לא מסתפק בזה ותומך בריש גלי בעוולות של צבי וזה כבר באמת מרגיז.
ואחר כך הוא עוד מעיז לטעון שאני מונע מאינטרסים.. ונקמנות...
אני בטוח שאפילו בסיפור של קופטי אלכס כבר ימצא לכם איזה תירוץ עלוב, למה לקחת לשליחים את השחיין הפחות טוב, ואחר כך גם יגיד שאני "הזוי"
אני מבקש תשובה לשאלה מאד פשוטה: למה צריך לערב שרים וסגני שרים ולטעון שמדובר בקיפוח על רקע גזעני - (דבר שלמיטב הכרתי אינו נכון - הבעיה עם קופטי היא לא מוצאו האתני אלא "מוצאו האגודתי")
ולמה צריך כתבות בעיתונים וראיונות בתקשורת, רק כדי שאיגוד השחייה יקח את השחיין המהיר ביותר לנבחרת השליחים שמייצגת אותי ואת כל קוראי פורום זה ??
למה זה צריך להגיע למימדים כאלו השנאה הזו שפוגעת! בשחיינים וגם בנבחרת הזו ??
יש רק תשובה אחת, נעם צבי!
והוא יעוף משם בקרוב:
read my lips