קריירה וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

Eloola

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifשיר השבוע ברשת ג'../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo91.gif

אבי מזרחי, בחור מוכשר ומקסים מירושלים שהוציא שיר ראשון לרדיו אחרי שנים של כתיבה מדהימה למגירה - ``למה אני שר לה`` . אבי כתב והלחין את השיר בעצמו, הקליט באולפני ``זזה``, העיבוד, ההפקה, הקלידים ועוד שייכים לעדי רנרט, תופים: ז`אן פול זימברס, גיטרות: ערן וייץ, בס: פיטר רוט. סינגל מצויין עם סיפור מדהים שעומד מאחוריו, לזמר מיוחד במינו בתחילת דרכו שעוד נשמע עליו הרבה. אבי מזרחי - "למה אני שר לה", שיר השבוע ברשת ג'../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifמי ששמע ואהב מוזמן להביע את דעתו ולשלוח לי מסר שיימסר תוך מספר שעות לאבי באופן אישי, או לפנות אליי במסנג'ר- [email protected]../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

Tamar Lev

New member
חייבת את העזרה שלכם !!!

אני משתתפת בתחרות נערת פילפל של פורום דוגמנות וחייבת את העזרה שלכם ואת ההצבעות שלכם. תצביעו בבקשה למתמודדת מספר 5 תמר לב על ידי הגבה עם הסמיילי הזה- ../images/Emo45.gif תודה רבה רבה למי שמצביע!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=101046013

למעלה