קריירה וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

M C F L Y 1

New member
חחח XD

קוורה כל כךך הרבהה פעמיםם בגלל הטלפוןן הדפווק שליי ../images/Emo122.gif וכלל הזמן אני לאא שומעת מה אומרייםם ליי .. הגעתיי למצב שאני מדבררת עם חברות בטלפוןן ואני מהנהננת על כל דבר שהן אומרות ליי ! ובסוףף שואלוות כזהה " גיליי נכון לא שמעת ? " "אההה אאהה " וואי וזה כל כך מעעצבבןן אוותן כי הן צריכות לחזוור על הכככלל .. וגם עם חברוות של אמאא שליי זה ככה .. אני לא שומעעתת ובסווף אני לא שומעת מי צלצלהה בכלל אז אני לא אומרת שצילצלו ואז הן מצלצלותת שווב והן שואלות אם לא אמרתתי לאמא שליי .. ואזז כמוובן היא אומרת שללא ואני מזזהה בפפדדייחהה ../images/Emo6.gif וואאי חפפרתיי ../images/Emo9.gif

M C F L Y 1

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אייזהה קרוועות ! במיוחחד זאתי עםם הגבביינה :) הלוואי שכשאני יטווס יהייה כזה מצחייק ^___^

Bleed for Me

New member
בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות בספרות../images/Emo24.gif

או שזה רק אני../images/Emo122.gif קיצר בהצלחה! *מיכל אני אגיב לך מאוחר יותר חח*

Lex 1

New member
חחח גם לי יש(כתבתי למטה..../images/Emo122.gif)בהצלחה../images/Emo24.gif

1AnastaciA1

New member
McFly - The Ballad Of Paul K

לא הגבתי הרבה בזמן האחרון, כי לא היה לי כוח...XDDDDDDDD תסלחו לי על העצלנות...^__________^;

shiraz cohen

New member
../images/Emo99.gif

ראית את הקליפ עם זאק? איזה חתיך הוא,דאמיט.../images/Emo99.gif

m i c k e y 15

New member
בהתחלה לא חשבתי שהוא נראה כ"כ טוב

אבל הוא...חמוד כזה חחחחח לא ממש קוראת לו חתיך... שיר יפהההה../images/Emo99.gif

shiraz cohen

New member
Paramore-We Are Broken. ../images/Emo47.gif

../images/Emo99.gif "..we are broken... what must we do to restore... our innocence" ריוט שליטה! @#$%^&%$#@# ../images/Emo99.gif

lia16

New member
../images/Emo207.gif

יש למישהי את השיר ill be ok בגירסה של דאגי? וסתם שאלה... יש לדאגי חברה? למי מהם יש חברה? אני די חדשה בעיסקי המקפליי ואני לא בעניינים, אז..

m i c k e y 15

New member
אני יעלה לך עוד מעט../images/Emo9.gif

ולהארי טום ודניי יש חברות...רק לדאגי אין.. או שבעצם להארי כבר אין...לא ממש בטוחה אבל מה שבטוח לדאגי אין חח

Lex 1

New member
../images/Emo207.gif

מישהי יכולה לשים בבקשה להורדה את: McFly - On My Own (The Used Cover)? אני לא מצליחה להוריד.. ../images/Emo4.gif

למעלה