קריירה וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif נושא חשוב וכאוב מאוד. ../images/Emo16.gif

דורה. היא חייבת למות! ../images/Emo46.gif הכל חלק מהתוכנית הזדונית שלה להשתלט על העולם!!!! תיזהרו ממנה!!! ../images/Emo7.gif אפילו תפסתי אותה בזמן אמת! לא נגעתי: ../images/Emo26.gif

Itay Simons

New member
../images/Emo26.gif

היא חייבת למות. ../images/Emo11.gif עד כאן להפעם עכשיו איתי יילך ללמוד ספרות. ../images/Emo16.gif

A Hilit

New member
*אלך* ללמוד ספרות יא עילג!

תתבייש לך. כיתה י"ב בגלל אנשים כמוך הנוער של ימינו נראה ככה! 0o

Itay Simons

New member
../images/Emo2.gif תקראי שוב, בורה!

אמרתי "איתי יילך"! עד כמה שזכור לי, איתי זה גוף שלישי :)

LadySilkworm

New member
חה פ:

כבר חשבתי שתכתוב פה משהו על גלעד שליט משום מה.. בקיצור, מה זאת התוכנית הזאת?

LadySilkworm

New member
ז"א..

מה זאת התוכנית המצויירת הזאת? בחיים לא ראיתי את הדורה הזאת P:

Itay Simons

New member
גם אני לא! אסור לראות את זה!

כמו שאמרתי, הכל חלק מהתוכנית שלה להשתלט על העולם. ../images/Emo7.gif אל תתנו לה את התענוג! ../images/Emo46.gif

Itay Simons

New member
לא לא

היא שלחה את עצמה! בלי שתשימי לב היא תופיע בפסטיגל, תהיה דמות ראשית בטלנובלה של הוט ובסוף היא תהיה נערת פלייבוי!!!! ../images/Emo5.gif

mary06

New member
יאה..

ואני זאת שהורסת ליצורים תמימים את החיים D: ואיך אתה יודע כל כך הרבה על דורה אה? *שיעול*מזוכיסט*שיעול*..אניווי ספרות /:

Blade Of Fire

New member
זאת לכונית שמתיימרת

ללמד ילדים קטנים אנגלית ע"י זה שהם מדבירם חצי אנגלית-חצי עברית...משהו כמו "בואו נחפש את חטפני {הקוף שלה}. לטס גו". במקור זה נקרא "דורה דה ספניש אקספלורר" והיא מלמד ילדודס אמריקאיים ספרדית. עכשיו אתם שואלים את עצמכם למה עידן יודע שלדורה יש קוף שקוראים לו חטפני? ובכן, זה כי לעידן יש שתי אחייניות בנות 3 וחצי שמכורות, כמו כל הילדים, לדבר הזה. תארו לכם את דורה בערבית... "בואו נחפש את חטפני. יאללה, אימשי!"

danduuu

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD מטורף!!!

וכן גם אני יודעת שבארה"ב מלמדים אותם ספרדית עם זה. האמת בת דודה שלי [אמריקאית במקור-בת 27 שבוע הבא] מלמדת את הבן שלה [בן שנה ושמונה חודשים] לדבר גם עברית וגם אנגלית בלי שום סדרת טלוויזיה XD בבוקר הוא קורא לה "Mommy! i want milk" ותשימו לב לגיל שלו ../images/Emo3.gif

למעלה