קרי לשלטון!

קפיטו

New member
קרי לשלטון!

אני צופה באמריקן איידול בסטאר וורלד, מהאודישנים ועד היום, לא הייתה יותר טובה מקרי המדהימה. מהבנים אנתוני הכי טוב, אבל אני צופה שקרי תיקח. אהבתי גם את מיקיילה.. היא הייתה נהדרת. אני לא מבינה למה העיפו אותה.. וגם אמנדה מהשלבים הראשונים מדהימה. מי לדעתכם לוקח בסוף?

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifמעליי לסטאר. וברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני חנה
ברוכה הבאה
ורק דבר קטן- פליז פליז לא לרשום ספוילרים בכותרת (שם מתמודד שעדיין משתתף/שם מתמודד שהודח לפחות ב-3 השבועות האחרונים). חוץ מזה-עוד
נשמח לדעת עוד עלייך- שם, מקום בארץ וכו'. יש גם סקר, גלריות ממש מצויינות, ותקנון (זה חשוב). תהני

MoGanC

New member
זה דיי ברור

שקרי תקח בסוף,אבל אם יש אנשים שחושבים שאנתוני טוב אז אני מניח שהכל אפשרי @_@...

Juliann

New member
אי אפשר לרשום ספוילרים אז...

למקיילה היתה אישיות חמודה אבל קול ממוצע למדי. אמנדה? מדהימה? WHAT THE HELL ?! היה לה קול כל כך חלש שהסיבה היחידה שנראה לי היא הגיעה לטופ24 היא בגלל שסיימון היה דלוק עליה. אנתוני יכול להיות זמר פופ טוב אבל הוא רחוק מלהיות הכי טוב מהבנים, הוא קודם יצטרך להגיע לרמה של אנואר, בו וקונסי. וכרגע המועמדים המובילים מבחינת אחוזי הקולות של האמריקאים [זה שמועות אבל] קארי במקום הראשון וקונסי אחריה. המקום השלישי די משתנה... נראה מה יקרה בשבועות הבאים אבל לקארי יש בהחלט סיכוי טוב לזכות אם כי אני לא חושבת שזה בכיס שלה.

מהההההה????

מה אתם מוצאים בקרי??? אז בסדר היא יודעת לשיר אבל אין לה אישיות בגרוש! היא יותר מידי נחמדה וטובה, אין לה טיפה כריזמה!! (האמת ההודעה התחילה שונה בהתחלה אבל נזכרתי שחנה לא מרשה להשמיץ מתמודדים בפורום (= ) לגבי אנתוני, אני מתה עליו. הוא כזה חמוד (גם הוא טוב מידי אבל בגלל החיוך המקסים שלו נוותר לו!). אני לא בטוחה אם הוא הזמר הכי טוב שם אבל באמת יש לו הרבה מעריצות (בערך כל מי שאוהבת את הארי פוטר אוהבת אותו...חחח) אז אין לדעת לאן הוא יגיע.

קפיטו

New member
אוקיי...

קלטתי את הקטע של הספויילרים יש פה אנשים שרואים בערוץ 33 או 1... בקשר לאמנדה היא שרה נהדר.. אבל לא מגיע לרמה של קרי. גם לדעתי קרי לוקחת והיא מתוקה, כישרונית ומהממת. מה עוד אפשר לבקש? לגבי אנתוני. נכון, הוא כ"כ חמווד... ואני חושבת שהוא גם שר מדהים, אבל לקרי יש יותר כישרון. אה, ושכחתי להצתיג את עצמי. אני חן מחולון. ושמתי לב שכולם פה מתים על קונסטנטין... :) האמת, אני לא ממש מתה עליו אבל יש לו קול מהמםם

shavitlavi

New member
כן כן

חותמת על כל מילה לגבי קארי. הדבר היחידי שעומד לזכותה היא העובדה שהיא מה שנקרא america's sweetheart

Kryptonite

New member
היא אמנם לא הכי משהו../images/Emo168.gif

בפרפומריות על הבמה, אבל כשהיא שם אי אפשר להתעלם ממנה - ולא רק בגלל הקול הגדול שלה. וגם, קול, בתחרות שירה , בין היתר, מדד די קובע? היא גם משתפרת משבוע לשבוע בהופעות שלה, הניסיון נותן לה את זה. חוץ מזה שהאופי שלה חמוד, יש אנשים שפשוט אוהבים את זה. :) ואני מצטער, איזה בדיוק אופי יש לאנתוני? הוא סתם ניראה כמו יוצא להקת בנים ממוצע, ואפילו מתואם לכך בשיער בלונדיני ועיניים כחולות. כל הזמן שר שירים קיטשיים וחמודים, שמכוונים היישר לטינאייג'יריות שצופות בו ומתלהבות. אמנם יש לו קול טוב, אבל הוא מעצבן. *תוהה אם זה נחשב להשמצת מתמודד*

אבל הוא הארי פוטרי שכזה!!

הוא ממש חמוד לא אמרתי שיש לו אופי (נראה לי שלא אמרתי, אני סנילית בטירוף ויכול להיות שאני אסטור את עצמי עוד מלא פעמים בעתיד) אבל יש לו פול מעריצות (דווקא בגלל שהוא נראה כמו להקת בנים ממוצעת) ובגלל זה יש לו סיכוי. וסתם שיהיה ברור, אני טינאייג'רית וגאה בזה!!!!!! (יש לי עוד כמה שנים להיות דפוקה עם תעודות ואני מתכוונת לנצל אותם!)

Kryptonite

New member
אכן טיעון משכנע.../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

קארי היא פשוט All american girl, שפשוט המון אוהבים את הטיפוס. :)

לא בגלל זה כולם אוהבים אותה

ולא בגלל זה היא תנצח דוגרי הסיבה היחידה שאני חושבת שהיא תנצח זה בגלל שסימון סוגד לה, והעובדות הם שכל האמריקאים (חוץ ממני) שפוטים של סיימון!!!! בגלל שסיימון אמר שהיא תנצח כולם מתים עליה....

Kryptonite

New member
אה, לא.../images/Emo168.gif

היה לה קהל מעריצים ענק עוד לפני, זה שסיימון הודה והצטרף אליהם היה בשלב מאוחר יותר... וכמובן הוסיף

בוא נאמר ככה

בהתחלה כולם חיבבו אותה כי היא הייתה נחמדה, אפילו אני אהבתי אותה כי היא הייתה נחמדה ויש לה קול מדהים. אבל עם הזמן היא נהייתה יותר מידי נחמדה וקצת מזוייפת, ות'כלס אם סימון היה אומר שהוא לא אוהב אותה אז כל המעריצים שלה היו נוטשים אותה. (זה שכולם שפוטים של סימון זאת עובדה, אפילו הוא בעצמו יודע את זה וגם אמר את זה בתוכנית)

IrishKiss

New member
כ"כ נמאס לי כבר

מאנשים שטוענים שלאנתוני אין אישיות/אופי... זה כזה לא נכון!!! הוא אולי לא קונסטנטין אבל SO WHAT?! הוא ממש מתוק וחמוד ומוכשר והוא רק משתפר *אם מתעלמים climb every mountain שבהחלט היתה אחת ההופעות הפחות מוצלחות שלו* יש לו קול מעולה ופוטנציאל רציני להשתלב יפה בתעשיית הפופ... ומה רע בלהיות חבר בלהקת בנים? כל כך נמאס לי מכל הסטיגמות המפגרות האלה שתמיד מדביקים ללהקות בנים...ורק לידע כללי, אנחנו בערך המקום היחיד בעולם שרואה להקות בנים כשמוזיקה לילדות בנות 10-16 *פחות או יותר*...אני אישית מכירה כל כך הרבה מעריצים מבוגרים יותר של ווסטלייף, בלו, מקפליי, באקסטריט בויז ויש עוד מליון ואחת דוגמאות... אז אני ממש לא רואה את בתור אחד החסרונות של אנתוני...להפך... ולגבי קארי, מצטערת אבל לי היא לא עושה את זה...אין שום ויכוח לגבי היכולות הווקאליות והיא גם נראית טוב...אבל חסרים לה כמה מרכיבים חשובים והייתי רוצה לראות את בו מנצח בתחרות...

Juliann

New member
רק הסתייגות אחת קטנה יש לי בשבילך

בו לא הולך לנצח. אני חותמת לך על מה שאת רוצה. הסיכויים שלו לנצח שואפים לאפס [והגישה שלו שבוע שעבר זה חלק מזה] ואני גם לא חושבת שהוא יגיע לפיינלס. דברים יכולים להשתנות אם הוא יתחיל להפגיז הופעות ברמה אבל לא נראה לי שזה יקרה כי לדעתי ראינו את כל הפוטנציאל של בו כבר, ואין לו מה לחדש.

למעלה