קרי לשלטון!

IrishKiss

New member
כן זה דיי ברור לי:/

אבל עדיין הייתי רוצה לראות אותו מגיע לשם... *מותר לחלום, לא?*

MoGanC

New member
הוא לא יזכה גם סטטיסטית

אף פעם לא זכה מישהו שלא הראו את האודישן הראשון שלו (למרות שאני לא בטוח לגביי רובן) וגם לא זכה מישהו שסיימון לא אהב מההתחלה (הוא אפילו לא חשב שבו היה ראוי לטופ 24)

yinnon2

New member
../images/Emo45.gif {חלקי כמובן}

בקשר לזה שלא כולם חייבים להיות קונסטנטין---נראה לי שהרבה פה חושבים שבגלל שיש לו את הדרך שלו והוא כובש אז כולם צריכים להיות כמוהו-זה לא אמור להיות ככה!!כל הכבוד לו שהוא מצליח והכל אבל זה לא אמור למנוע מאחרים שלא דומים לו (לדוגמת אנתוני ואנואר שמבחינת הקול יותר טובים ממנו) להצליח. (זה חלקי בגלל שכמובן אני לא מסכים עם הקטע של קארי (= ) וחיפה אלופה!!!!!!

IrishKiss

New member
מסכימה לגמרי...

גם אנשים חייבים להבין שאם כולם היו כמו קונסטנטין אף אחד לא היה אוהב את קונסטנטין כי הוא כבר לא היה מיוחד... אז לא לכולם יש את הנוכחות *והסקסיות* של קונסטנטין...אבל זה עדיין לא אומר שהם לא מפצים על זה בתחומים אחרים... גם אי אפשר להשוות את אנתוני לקונסטנטין...הם כל כך שונים מכל בחינה אפשרית! בכל מקרה... GO ANTHONY
*ורק להבהיר משהו קטן...אני ל-א אומרת שאנתוני לא סקסי*

Juliann

New member
מה הקשר לקונס פה בכלל?

זה מזכיר לי את הפורומים האמריקקים love him or hate him everyone is talking about him

Kryptonite

New member
אמרתי שאני לא אוהב../images/Emo168.gif

את אנתוני כי הוא ניראה כמו אחד מלהקת בנים... ובעיניי כן, זה חיסרון, אני לא מת על להקות כאלו. חוץ מזה שהן כבר לא מצליחות בעולם, זמנן עבר כבר...

IrishKiss

New member
זה כ"כ לא נכון...

אולי אין כבר הרבה כמו שהיו פעם אבל ווסטלייף מאוד מאוד מצליחים באירופה, אסיה ומסתבר שמאוד באפריקה... האלבום האחרון שלהם מכר מליוני עותקים *כמו תמיד* והסיבוב האחרון שלהם נמכר לגמרי והם כל הזמן הוסיפו עוד ועוד הופעות כי הביקוש היה ממש גדול *אני ראיתי אותם בסקוטלנד והם עדיין חזקים ומדהימים כמו פעם* חוצמזה שבלו מצליחים מאוד, מקפליי, לדי סייד יש קריירה לא רעה בכלל... ויש עוד הרבה...בעיקר באיזור בריטניה ואירלנד. בארה"ב באמת כבר אין כמעט להקות בנים אבל להגיד שהן כבר לא מצליחות בעולם זה ממש ממש ממש לא נכון... הלוואי עלי קריירה מוזיקלית כמו של כל הלהקות האלה...

Kryptonite

New member
זה גולש מעבר לנושא שדיברנו../images/Emo168.gif

עליו. בין אם להקות בנים נחשבות לילדות בנות 12 או לא - זה לא משנה. הן כרגע לא חצי מצליחות בעולם כמו פעם (ווסטלייף? הייתי בטוח שהם התפרקו, יצא להם בכלל דיסק חדש?! - ולא רק אני, שאלתי אצל עוד אנשים) וכנראה שאנשים כבר לא אוהבים את סוג המוזיקה\הטיפוסים שעושים אותה.

IrishKiss

New member
אבל זה ממש שטויות...

הלהקות בנים שכן קיימות כרגע הן מאוד מאוד מצליחות... ווסטלייף עדיין קיימים ויצא להם דיסק בנובמבר האחרון והוא מכר המון המון עותקים...הם כרגע הלהקה הווקאלית הכי מצליחה בעולם ואתה מוזמן לבדוק את הנתונים... ואנשים כן אוהבים את המוזיקה...מאוד אפילו..בעיקר באירופה.. עובדה שהם מוכרים מליוני עותקים וההופעות שלהם מפוצצות לגמרי.. וזה לא רק ווסטלייף!

yinnon2

New member
------------->

מה אנחנו מוצאים בקארי-->צעירה,יפה,שרה מדהים,נראית בנאדם טוב ונחמד,סוחפת, מרגשת,מהפנטת,מצחיקה,מלאת כריזמה(לדעתי!!),יש לה ביטחון של מנצחת כזו-של לא צריכה להתאמץ יותר מדי כדי לנצח..(ואת זה לא משיגים בקלות---עובדה שכמעט כולם{גם מי שלא אוהב אותה} חושב שהיא הולכת לנצח). גם קונסטנטין עובד קשה כדי שכל הבנות יעריצו אותו ויצביעו לו...

אין לי כוח להתווכח על זה עכשיו...

יש לי מלא טיעונים כנגד אבל בוא פשוט נגיד ש"על טעם ועל ריח אין להתווכח" ונשאיר את זה כך....

למעלה