קרלוצה סנובית

קרלוצה

New member
שמישהו יגיד לאורלי שתרד ממני וש....

אני לא מפחדת ממנה ושאני יותר לא מדברת איתה!

קרלוצה

New member
גם אני כתבתי לך את תחילת ההסבר

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=908&msgid=40324386

מווותק

New member
לאדון בלי כינוי שלום רב

הרומן שלי ושל קרלוצה הוא ארוך ומסובך. הכל התחיל ביום בהיר אחד כאשר הכרנו בפורום "חקירות פרטיות והצצות". לה קראו "דנה של הצאט" ולי קראו כמובן - "מווותק". אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול: שערי היה בלונדיני
ובדיוק חקרתי תעלומה מסובכת הקשורה לעלייתה ונפילתה של האימפריה הסובייטית, ואילו היא... היא... הפריעה לי לבצע את חקירתי כיאות. כמובן שמיד התלוננתי עליה בפני הנהלת הפורומים, אבל עד שהם ניאותו לסייע לי ולסלקה מהפורום בפרט ומתפוז בכלל, היא פנתה למחלבות תנובה (משווקי שוקו קרלו)
וסגרה איתם על עסקה מפוקפקת במיוחד, במסגרתה היא תאמץ את השם "קרלוצה" ותשווק את מוצריהם במסגרת פרסומת כפויה / בדויה. השנים עברו, שיער ראשי הפך לחום, אך זיכרון "דנה של הצאט" עדיין בער בעצמותי
, עד שלפתע פגשתי בה פה
, בפורום "זהות בדויה" (כמובן... היכן עוד אוכל לפגוש בה אם לא במקום בו זהויותיה יתחלפו?). אם כן, זהו הסיפור. לאור היכרותי עם הגברת "קרלוצה" החלטתי להישאר בפורום הזה (למרות שאין לי מושג בכלל על מה הוא מדבר. מעולם לא צפיתי בסדרה ואין לי מושג מי זה דיקסון ומדוע טוענים שהוא "גבר"). כל זה נועד להגן עליכם מפניה של הסינדיקט המכנה עצמו - קרלוצה. ולסיכום - אני פשוט מ-ל-א-ך. תודה ולילה טוב (אני מקווה שעכשיו הכל מובן).
וקרלוצתי - נשיקות ולילה טוב ממני !
(דברי אתי מחר)

קרלוצה

New member
השנים עברו?!?!?!

למה באמת שתזכרי את הפגישה החוזרת שלנו בפורום "פלצנים בלבד"??? יום אחד אחרי שוטטות אקראית לחלוטין הגעתי לפורום הזה ואת מי אני רואה מככבת שם???>>>>>>>>>>>> נדבר

מווותק

New member
אתם מבינים עד כמה היא טובה?

הכל היה יכול להיות טוב ויפה ואין ספק שזה נראה אותנטי, אלמלא פרט אחד חשוב ביותר קרלוצה - אם הייתי מנהלת את פורום "פלצנים בלבד" הייתי מוכחלת.
כל זה מוכיח לכם שאין דבר כזה - פשע מושלם. אבל ניסיון יפה... נסיון יפה.

החלטתי להצתרף ל.....

מווותק....מעכשיו אני לא אוהב את קרלוצה אני חושב שהיא סנובית!!!ולמה את מווותק אתם שואלים? כי בא לי....אבל שקרלוצה תדע:אפשר לשכנע אותי לעבור צדדים בקלות....אני אפילו אהיה סוכן כפול הכל תלוי ב..."יחס" (
וכו'...)

קרלוצה

New member
וול, לא כל אחד מושלם.....

שיהיה לך לבריאות עם מווותק ואני לא מאלה שמשחדים כדי לקבל יחס....סורי

מווותק

New member
שלא תעיזו לרדת על "בלי כינוי" !../images/Emo123.gif

אוי קרלוצה קרלוצה... אני לא יודעת מה איתך אבל אני ספרתי בינתיים 2 אנשים שהצהירו בגלוי על תמיכתם בי... איי איי איי איי איי איי...

למעלה