אני מרגיש כ"כ מיוחד...
ק קרלוצה New member 11/10/04 #28 וול מווותק בזה אני חייבת להודות.... שאת רשאית לנצח כי לפוליטיקה אני לא נכנסת! עד כאן....זה הגבול שלי
A aliasBOY New member 12/10/04 #32 חח מי אמר שהיא רוצה? חח אני בכל אופן לא נוקט עמדה עדיין... אבל אני נוטה לכיון קרלוצה
J joeys pizza New member 11/10/04 #14 עד מתייייייייייייייי?! אני לא יכול כבר יותר עם פורום "קרלוצה vs מוקת" מתי כבר יתחילו השידורים של העונה הרביעעעעעעעעעעעעעעייייייייית
עד מתייייייייייייייי?! אני לא יכול כבר יותר עם פורום "קרלוצה vs מוקת" מתי כבר יתחילו השידורים של העונה הרביעעעעעעעעעעעעעעייייייייית
ק קרלוצה New member 11/10/04 #15 אני לא מאמינה!../images/Emo46.gif אני לא מאמינה שאדון פיצה לא אוהב את הופעת החימום שלנו.....טוב נו מה הפלא?? פיצה לא הולך ביחד עם שוקו!! מווותק טפלי בו!
אני לא מאמינה!../images/Emo46.gif אני לא מאמינה שאדון פיצה לא אוהב את הופעת החימום שלנו.....טוב נו מה הפלא?? פיצה לא הולך ביחד עם שוקו!! מווותק טפלי בו!
מ מווותק New member 11/10/04 #18 ג'ואי... ג'ואי ... ג'ואי... מי אתה מעדיף שיטפל בך: אני או קרלוצה? תבחר
ק קרלוצה New member 11/10/04 #22 את רוצה שגם על זה נריב??? אמרתי לך ששוקו ופיצה לא הולכים יחד אז תטפלי בו את.......
ק קרלוצה New member 12/10/04 #31 כי אנחנו מפחידות../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif ואל תדאגי לא נפגע בג'ואי שלך הוא חמוד מידי נ.ב קיבלת את המייל שלי?
כי אנחנו מפחידות../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif ואל תדאגי לא נפגע בג'ואי שלך הוא חמוד מידי נ.ב קיבלת את המייל שלי?
J joeys pizza New member 11/10/04 #29 מבואו נעשה את זה ככה... אני מעדיף ששתיכן תטפלו בי. (ככה בחיים אני לא אסבול תשאלו למה.... כי אז אם שתיכן באותו החדר איתי אתן תשתוללו אחת עם השנייה).
מבואו נעשה את זה ככה... אני מעדיף ששתיכן תטפלו בי. (ככה בחיים אני לא אסבול תשאלו למה.... כי אז אם שתיכן באותו החדר איתי אתן תשתוללו אחת עם השנייה).