|קרמבו|
שירשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo126.gif

ראשון-מעדון
שני-ללמוד לביולוגיה
שלישי-פעולה
רביעי-נאדה חמישי-נאדה שישי-נאדה שבת- שנה לפירוק של באסטד
השבוע הזה לא משהו..

MINE

ראשון- מבחן במתמטיקה ובספרות :( החצוצרה בוואדי (את מי זה מעניין) שני- לימודים שלישי- לימודים רביעי- אותו חרא חמישי- אותו חראא שישי- לימודייםם וגם גאללהה..(מועדון) שבת- לימודים להיסטוריהה בעע שבוע טוב

כן אני יודעתת

אבל ככה הכיתה שלי(בלי הסכמתי חוצפה!) החליטו כי מתמטיקה לא כולם עושים מבחן (וזה לא מועד ב') אז לא יודעת.. באסססהה

lollipop1

New member
me!

ראשון- שומדבר מעניין... שני- מבחן בגרפיקה+שיעור גיטרה שלישי-מבחן בהיסטוריה רביעי- אין לי מושג! חמישי-כנ"ל שישי- יוצאים יוצאים יוצאים יוצאים!!!!!!! שבת- לישון :)

m i c k e y 15

New member
יו יו

ראשון-אצל סבתא חוגגים יומולדת ולומדת למבחן
שני-מבחן..ושוק
שלישי- אדריכלות ושופינג
רביעי-כלוםםם 2 מבחנים גאד דמט
חמישי-הולכת לסרט
שישי-יושנת אצל חברה
שבת- יושנת עד מאוחרר אאאאא

sarahhh

New member
אני

ראשון-יום לא משהו-מבחן בתנ"ך וצריך ללכת לאולפן שידור חי ברדיו...אה כן ולמיכל יש יומולדת 18 שני-הולכים ליראות הצגה שלישי-שני אנסינים רביעי-יום חופש חמישי-יום נוראי-מתכונת במתמטיקה שישי-סתם יום שבת-לישששששששששששון

sharon5592

New member
השבוע שליייייי

ראשון- שעור גיטרה
שני- מבחן בתנ"ך (בעע)
שלישי- עם טלוש וקורלוש בשנקיןןןן
רביעי- שום דבר מיוחד
חמישי- מבחן בלשון (בעע)
שישי- כלוםם
שבת- סתם עוד יום שבת מעצבן ...
פירוק באסטד

vered131

New member
שבוע מצוין שיהיה לכן :)

ראשון- הולכים לרופא, לראות מה המצב של הרגל :( שני- מתכוננים לטיול השנתי ב"ה, קונים מצלמה חד פעמית+ ממתקים יאממי :p שלישי- טיול שנתי [כמובן אם הוא לא נדחה -_-]
רביעי- טיווווול שננתי
חמישי- לא הולכים לביצפר במקרה שהולכים לטיול השנתי. שישי- צופים :):):) שבת- שלום

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo3.gif

ראשון- יומולדת לאחותי הגדולה
שני- שיעור גיטרה
שלישי- חניך רביעי- כלום חמישי- כלום שישי- בטח נפגשים עם חברים
שבת- לישון

שבוע נחמד... לי ולכולם..

ראשון- שיטטט יש מבחן בתנ"ך!!!! יומולדת לחברות שלי שני-אח שלי נוסעע!!! יומולדת לידיד שלי.. שלישי-אח שלי לא בבית!!! רביעי-אמן שלא יחזור!!! והוא לא בבית! חמישי- אח שלי חוזרר קיבינימט איתווו שישי- מבואסת.. שאח שלי חזר.. שבת- עוד 56 יומולדת לדני ג'ונס!!! תיקנו לי את הפלאא!!!!! שחכתי להגיד!!!!!

sap sapir

New member
אני

ראשון- סתם תחילת שבוע משעממת שני- מבחן באנגלית שלישי- מחויבות אישית רביעי- הולכת לאכול סיני חמישי- לומדת לפיסיקה ולמתמטיקה שישי- לומדת שבת- לומדת

loner in love

New member
אחלה שבוע

ראשון- מגן בהבעה + חרישה לסוציולוגיה + חרישה למתמטיקה שני- חרישה לסוציולוגיה + חרישה למתמטיקה שלישי- חרישה לסוציולוגיה + חרישה למתמטיקה רביעי- מבחן בסוציולוגיה + חרישה למתמטיקה חמישי- חרישה למתמטיקה שישי- מגן במתמטיקה שבת- אני בספק אם אני אחיה אחרי השבוע הזה כדי לראות את יום שבת... אבל בכל זאת... שיהיה לכם שבוע מעולה

McFLY4EVER

New member
שלי=))

ראשון- פגישה של חונכות אישית=)) שני- בייביסיטר (אני חוסכת כסף למשו חשובב)+ חורשת למבחן במתמטיקה שלישי- חורשת למבחן במתמטיקה רביעי- ושוב חורשת למבחן במתמטיקה חמישי- מבחן במתמטיקה----> לא צריך ללמוד אליו יותר!! ישששש ואין יותר מבחנים במחצית.... =)))))) שישי- רואה חברה שלי שטסה לארה"ב=)) שבת- טוב זה שבת...=))

../images/Emo3.gifאניאניאני..!!

ראשון- נסעתי קניון..
שני- לחברה שלי יש יומולדת..
שלישי- צופים
רביעי- נוסעת לדודה..
חמישי- נוסעת למקס ברנר..
שישי- צופים
שבת- שנה לפירוק באסטד..

למעלה