|קרמבו|
ששור חיובי

סליחה שאני נדחפת..

מישהי מהבית ספר שלי שיש לה כזה אמרה שהיא קנתה אותו ב=200 שקל.. וחברה שלי מהכיתה הלכה לפני שבועיים או שלושה ופשוט לא היה! הם אמרו שנגמר וכנראה עד שנה הבאה לא מביאים.. אררגגגג!! אני כל-כך רוצה גם תיק כזה. התאהבתי בו כבר לפני חודש וחצי.. ולחשוב שהייתי בעזריאלי בחופש הגדול וחיפשתי תיק.. עברתי בין כל החנויות.. אולי גם הייתי בדיקיס אבל פשוט לא ראיתי! וגם ככה הלכתי לשם רק עם 120 שקל.. :/

TalTal1492

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני קניתייי כזה אתמוללללל בדיקיס בקניוןגבעתיים ב-200 שקל ...

בקניון גבעתיים?!

עוד מקום שאני יוסיף לרשימה.. חחח יש לי מלא מקומות ללכת אליהם בחופש הזה! והוא ממש ק-צ-ר-!

busted4ever

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חאמדה! זה 200 שקל. אבל יש להם חדשים יותר יפים שחור עם כוכבים ורודים וסקא ורוד שחור

just jenny

New member
../images/Emo23.gif!

רגע את מדברת על התיק?? מזה 200 שקל על תיק!!? ;[ אני יכולה לקנות בכסף הזה אולסטאר+ צעיף משוקס

DesertRose7

New member
שלי יותר יפה!!

ואין אותו לאף אחד אחר (טוב ראיתי רק בן אדם אחד עם התיק הזה) ואני מיוחדת והוא פשוט מדהים
לא מוכרים כאלה יותר.

busted4ever

New member
מה זה כולם הולכים לשיר נולד?!

הייתי בטוחה אני היחידה! תיק של דיקקקקקקקקקקקקיסססססס יו מאדרפאקר אני גם רוצה@@@~@#@#@ [
]

loner in love

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

ראשון- לומדת לפסיכולוגיה שני- מבחן בפסיכולוגיה + יום עם דורין ומאור שלישי- יום עם עומרי רביעי- תגבורים
חמישי- תגבורים
+ מפגש פורום + נוסעת לאוסי שישי- חוזרת מאוסי וארוחת חג עם החברים שבת- סילבסטר שעוד אין לי תוכניות
מי רוצה להתנשק איתי?
Happy Chrismukkah!!!

vered131

New member
שליייי

ראשון- פעילות על בן גוריון+ טקס לפידים. שני- חברה חוגגת יומולדת שלישי- ZZZzzz חופש! חברהצ חוגגת יומודת
רביעי- יומולדת לחברה
חמישי- מפגש פורום+ יומולדת לאמא
שישי- יומודלת לחברה אחרת
שבת- ..

Rowdy Girl

New member
שלי D:

[אני עכשיו בניו יורק למי שתהתה
איזה כיף שאבא תמיד סוחב איתו תלפטופ.. ושיש חיבור לאינטרנט..]
ראשון- בניו יורק, קניתי תדיסק האמריקאי של באסטד D:
שני- בניו יורק, הולכת לקנות ואנס חדשדשות + גיטרה חשמלית שקסית! D:
שלישי- בניו יורק, לוידעת נראה..............
רביעי- בניו יורק
חמישי- טסה בבוקר ללונדון D:
שישי- בלונדון D:
שבת- עדיין בלונדון...

למעלה