|קרמבו|
שרשור חיובי

D4Ever

New member
בטוח?!?!

אוחחח אני רוצה לראות זה בטלויזיה! במחשב זה לא אותו דבר=\..

../images/Emo3.gifעונה..

ראשון: אממ..סתםיום רגיל..
שני: מבחן הכנה למיצב..(זה לא חיובי אבל חפיף..) שלישי: צופים
..ומיצב באוריינות
(זה גם לא חיובי אבל גם חפיף..) רביעי: טיול של"ח!! היה כיףף..ונסעתי לדודה שלי..
חמישי: הייתי בקניות עם האחיות שלי!!
שישי: צופים..
שבת: הייתי בת"א עם המשפוחה ואכלנו במסעדה |יאמי..|..

שלי../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

ראשון: היום הכי מיותר שהיה לי בחיים!
שני: אולי אני הולכת עם אמא לקנות בגדים!
שלישי: לויודעת....
רביעי: כנ"ל חמישי: בטח בצפר ובערב עם חברות שישי: ישנה כל היום ובערב עם חברות שבת: על הבוקר חזרות מסריחות של התאטרון בבצפר שאלוהים יודע עד מתי הן ימשכו.... בעעעעע

vered131

New member
השבוע שלי :)

ראשון: אמ.. כלום =\ שני: חתונה של בנדוד :) שלישי: מיצ"ב במתמטיקה
+ צופים רביעי: מנסה להתאושש מהמיצ"ב חמישי: אין משו מיוחד שישי: צופים + יציאה.. שבת: מנוחה שבוע מצוין לכולם

TlovesD

New member
שיילי

ראשון: מחויבות אישית! יששששששששששששששששששש שני: מבחן בהיסטוריה
שלישי:כלום רביעי: לומדת עד 5 בבית ספר
ומבחן בביולוגיה חמישי: כלום שישי: הולכת לבלות עם חברות!!! שבת: אויש עדיף שלא תדעו זה יום ממש קשה!!!!

just jenny

New member
חיובי משו..

ראשון- לומדת רק 3 שעות ואז קורס לקראת מחויבות אישית שני- סדגש| אנסין באנגלית! שלישי- יום ארוך ומעצבן+ אנסין[
] רביעי- מבחן במד"ח+ קורס מחשבים חמישי- יום רגיל [אין משו מתוכנן] שישי- ^כנ"ל^ שבת- חרישה למבחן בספרות מ'
שבוע טוב לכולם!

DesertRose7

New member
האמת שאני כבר לא זוכרת

נראה לי לקחתי את הקישור מפורום שמיניסטים. זה אחלה דבר - חוסך המון

DesertRose7

New member
שבוע טוב ../images/Emo140.gif

ראשון: בבית.. דלקת גרון מעפנה! שני: כנ"ל למרות שהלכתי למנחה שלי שלישי: פעולה רביעי:מבחן באנגלית.. זה לא דבר רע חמישי: הולכים ליד ושם, לאזור החדש. אני ממש רוצה לראות אותו שישי:ללמוד למתמטיקה שבת:ללמוד למתמטיקה

Rowdy Girl

New member
שלי :]

ראשון: הדפסתי תמונה של מקפליי על ג'קט יצא מהזה יפהההה
שני: מבחן במורשת + שעתיים מתמטיקה
ושעה חופשית
שלישי: לוידעת
רביעי: ראש 1
+ מבחן בהיסטוריה
חמישי: לוידעת
שישי: הולכת לראות הארי פוטר!!!!~!~!
שבת: מממממ.... יושנת

loner in love

New member
אני

ראשון- התנחלות אצל אוסנת שני- אסיפת הורים
שלישי- הצגה מהבצפר ואחר כך אני מקווה שנשאר להסתובב בעיר רביעי- אורטודנט חמישי- יומולדת לרוקה
שישי- יומולדת לגיא וליאור
שבת- לנוח!

may90

New member
oh boy

ראשון: מתחילה ללמוד ב10 ^_^ שני: אעעע אין שום כלום חיובי סעמק! 3 שעות יסודות העיצוב ואז מורה פרטית אבלללללללל יש מצב לשיחת ועידה מצחיקה בסקייפ [הם יודעיםXD] שלישי: יש חלון וגומרים ב2 YAY חעD: רביעי: מסיימים ב2 גם D: חמישי: מסיימים ב5 חקטו עליהם. ייתכן לשינה אצל חברה שישי: נחה לי להלה שבת: חע כנ"ל

cami love benja

New member
נמנמנמ

=0 ו...... ראשון: כלום..=] אהה אבל הייתי אצל הרופא..דלקת עיניים קשה =0 שני: רבתי עם חברה =0 היא כל כך מעצבנת !!! אבל אני אאאאאוהבת אותה :S שלישי: מלאאאא חוגים רביעי: חוג =] חמישי: רואה הארי פלוצ'ר
[הארי פוטר למי שלא הבין..] שישי: כלום? שבת: הכל פתוח

Humm Noa

New member
..

ראשון:טיול שנתי שני:חזרתי מהטיול כי אני חולה שלישי:להיות חולה רביעי: להיות חולה חמישי: להיות חולה שישי:יש לי יום הולדת שבת:כלום

שלי

ראשון:לא היה כלום! שני:מבחן בתנ"ך שלישי:פעם אחרונה שראיתי את דניאל עם התיסרוקת של דאגי רביעי:גיליתי שלא קוראים לו אדיר אלה דניאל והוא היסתפר!11 איזה מאמי!+_ הפלאפון שלי מת!!! חמישי: היום...כנס מטומטם שישי: מחר... אמ.... שבת: מורידים גבות!!!!!!!!

למעלה