|קרמבו|שרשור חיובי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו
L LeeR4Ever New member 7/5/06 #1 ../images/Emo78.gifשרשור חיובי../images/Emo78.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו
I I LOVE BMSF New member 7/5/06 #2 שלי=) ראשון- התבטלו הרכבים שני- יומהולדת למאט!!! (ההופעה של מאט בטלויזיה..) שלישי- שום דבר מיוחד!! רביעי-מסיבה לחברה! חמישי-אמממ מאט בTOTP...חח שישי- ישנה שבת- ישנה
שלי=) ראשון- התבטלו הרכבים שני- יומהולדת למאט!!! (ההופעה של מאט בטלויזיה..) שלישי- שום דבר מיוחד!! רביעי-מסיבה לחברה! חמישי-אמממ מאט בTOTP...חח שישי- ישנה שבת- ישנה
I I LOVE BMSF New member 8/5/06 #11 זה מה ששחר אמרה... היא אמרה שהוא יופיע ב8/5...וזה היום הוא יופיע בשעה 4 נראה לי היא אמרה שאמ טי וי היטס!!!!
זה מה ששחר אמרה... היא אמרה שהוא יופיע ב8/5...וזה היום הוא יופיע בשעה 4 נראה לי היא אמרה שאמ טי וי היטס!!!!
E Emo Kid New member 7/5/06 #3 ../images/Emo214.gifאני. ראשון- נפגשת עם שי שני- לומדת לאנגלית שלישי- לומדת לאנגלית. משצי"ם. רביעי- מבחן באנגלית. מדצי"ם. חמישי- לומדת למתמטיקה. שישי- מבחן במתמטיקה. צופים. שבת- לומדת להיסטוריה. ממש חיובי.. :\ חוץ מיום ראשון שהוא ממש חיובי.. חחח
../images/Emo214.gifאני. ראשון- נפגשת עם שי שני- לומדת לאנגלית שלישי- לומדת לאנגלית. משצי"ם. רביעי- מבחן באנגלית. מדצי"ם. חמישי- לומדת למתמטיקה. שישי- מבחן במתמטיקה. צופים. שבת- לומדת להיסטוריה. ממש חיובי.. :\ חוץ מיום ראשון שהוא ממש חיובי.. חחח
ל לושהה New member 8/5/06 #4 ../images/Emo9.gif ראשון- מבחן באנגלית,שיעור אנגלית אחרה''צ,בערב רואה עם חברות השיר שלנו [היה הזוי ומטומטם ברמות ],דלקת בעין. שני- מבחן במורשת..וואטאבר/= שלישי- הממ כנראה חברות באות אליי. רביעי- הממ שומדבר מיוחד >< חמישי- יומהולדת לשני ידידים. שישי- יומהולדת לחברה. שבת- הממ לאדעת..
../images/Emo9.gif ראשון- מבחן באנגלית,שיעור אנגלית אחרה''צ,בערב רואה עם חברות השיר שלנו [היה הזוי ומטומטם ברמות ],דלקת בעין. שני- מבחן במורשת..וואטאבר/= שלישי- הממ כנראה חברות באות אליי. רביעי- הממ שומדבר מיוחד >< חמישי- יומהולדת לשני ידידים. שישי- יומהולדת לחברה. שבת- הממ לאדעת..
M m i c k e y 15 New member 8/5/06 #5 טנקיוווו../images/Emo23.gif |פיצהת|ראשון-ללכת לקנות בגד יםם שני-הולכת לרופא..אח''כ לביצפר שלישי-טיול שנתי רביעי-עדיין בטיוללל..ובלונה גלל חמישי- בטיול חח שישי-יום חופש..אז מניחה שנחה וקצת לומדת.. תודההה
טנקיוווו../images/Emo23.gif |פיצהת|ראשון-ללכת לקנות בגד יםם שני-הולכת לרופא..אח''כ לביצפר שלישי-טיול שנתי רביעי-עדיין בטיוללל..ובלונה גלל חמישי- בטיול חח שישי-יום חופש..אז מניחה שנחה וקצת לומדת.. תודההה
Y Yely New member 8/5/06 #8 עונה =] תודה =] ראשון- כלום שני- יומולדת לבעלי שלישי- חזרות לטקס סיום רביעי- ספורטטט חמישי- נראלי בוחן באנגלית שישי- חברה ישנה אצלי שבת- תנקס יו
עונה =] תודה =] ראשון- כלום שני- יומולדת לבעלי שלישי- חזרות לטקס סיום רביעי- ספורטטט חמישי- נראלי בוחן באנגלית שישי- חברה ישנה אצלי שבת- תנקס יו
S simple day1 New member 8/5/06 #9 אני! ראשון- טיול לתל אביב שני- להתכונן למבחן במתמטיקה שלישי- להתכונן למבחן בדמוקרטיה רביעי- מבחן בדמורקטיה חמישי- ממ שיעור גיטרה שישי - מנוחה שבת- להתכונן ליום ראשון...
אני! ראשון- טיול לתל אביב שני- להתכונן למבחן במתמטיקה שלישי- להתכונן למבחן בדמוקרטיה רביעי- מבחן בדמורקטיה חמישי- ממ שיעור גיטרה שישי - מנוחה שבת- להתכונן ליום ראשון...