|קרמבו|
שרשור חיובי

simple day1

New member
אז תירשמי לחוג או לשיעור פרטי

למרות שיעור פרטי עולה מלא כסף...

I LOVE BMSF

New member
אני רוצה..

אבל בקונצוורטיון ברה"ע אין מקום!!! זה כאילו שיעורים פרטיים!!?..

simple day1

New member
יש שיעורמ פרטי שעולה הרבה כסף..

ויש שיעור עם קבוצה (כיתה) של תלמידים של לומדים. יש מתחילים, מתקדמים וכאלה...

I LOVE BMSF

New member
נו אין מקום!!!!

חחח הקונצוורטין אם אתה לא יודע זה מקום שמעבירים בו שיעורים פרטיים בכלי נגינה..ואין מקום התפוסה מלאה!!?.חח

I LOVE BMSF

New member
תלוי איפה את גרה!!?..חח

אצלנו למשל זה 120 ש"ח לשיעור ששיעוןר זה 45 דקות.. לעומת חברה שלי שגרה בפ"ת שעולה לה 90 ש"ח לשיעור... חח ועוד אחת שגרה בת אביב שהיא לומדת בקבוצה ולה לוןקחים 20 ש"ח לשיעור!!

talula39

New member
../images/Emo221.gif

ראשון- עבר אבל מה היה? אהה יומולדת לאחותי..סיוט 20 פקצות בכיתה ג במרפסת בלעעעע שני- עשיתי חור שני וצריך להתכונן לטיול שלישי- טיול שנתי!!! רביעי-טיול שנתי!!! חמישי-טיול שנתי!!! שישי- חופש מהטיול...ישנים...Z....Z.... שבת-שינה.....

may90

New member
בלעחס

ראשון: שום דבר מיוחד. ישנתי כל היום וכל הלילה חוץ משעות הביצפר וכאלה. שני: אע מורה פרטית כסאמק. שלישי: שום דבר מעניין רביעי: חופשה לפני מגן. חמישי: מגן במת'
שישי: נהנת מזה שאין ביצפר. לא יודעת מה עושה. שבת: כסאמאשל שבת ;[ זה יום לפני ראשון

פופי דו

New member
שלי

ראשון-מבחן מנהל במתמטיקה!!עומס יתרר
שני-כלום שלישי-להתכונן למבחן בביולוגיה ולהתאמן על הגיטרה. רביעי-שיעור גיטרה ומבחן בביולוגיה חמישי-מבחן בתנ"ך. שישי-אממ שכחתי שבת-חופש.

פופי דו

New member
ייאי קיבלתי סוף סוף

את הדיסקים!! מקפליי,סאן אוף דורק והדיוידי! איזה מגנייב

לושהה

New member
תתחדשי../images/Emo3.gif

ישלי כבר את מקפליי,סאן אוף דוקר מקווה להזמין בקרוב..

Mai 17

New member
חיובי הא?

הייתי מפרטת מה אני צריכה לעשות כל יום אבל זה רק יבאס אותי עוד יותר... לא מספיק שיש לי בגרות בדיוק בעוד שבוע גם תוקעים לי מלא מבחנים בביצפר... מקווה שיהיה בסדר... ושיהיה לכולם שבוע נעים [לפחות יותר ממה ששלי הולך להיות]

למעלה