קרמיקה דפוקה

kobi3145

New member
קרמיקה דפוקה

שלום, לפני כחודש רכשנו אני ואישתי קרמיקה לריצוף הבית, כאשר הגיע הקרמיקה היא הייתה מכוסה במעין נילון. הקבלן והאמת שגם אנחנו חשבנו שמדובר בכיסוי שאמורים להוציא לאחר הריצוף וכמו כן על הוראות היצרן אין הנחייה בנושא ולא קיבלנו הנחיה מהמוכרת. גם לפני הריצוף היה קושי רב להוציא את הניילון והמצב הסתבך לאחר הריצוף. לא היה ניתן להסיר את הניילון מכיוון שהיה מודבק. האישה שמכרה לי את הריצוף התנערה מאחריות בתחילה, ולאחר דין ודברים שלחה "מומחה" להוציא את הנייילון. אותו "מומחה" התגלה לאחר מכן כפועל בחברה שלהם, הוא שפך כמויות עצומות של מים כדי להוציא את זה וכמובן שלא הצליח. עצרתי אותו מלעשות כן, ועקב המים הרבים ששף התנפחו לי בבית הדלתות. חברת ניקיון שהגעתי אליה טענה שיכולה להסיר את הניילון ע"י הכנת כימיקל וגירוד הריצפה, החברה הצליחה להסיר את החומר והעלות הינה 5000 ש"ח + מע"מ. שפניתי לאותה אישה שוב היא הייתה מוכנה לשלם 750 ש"ח "כמחחוה של רצון טוב" וביקשה להחתים אותי על כך שאין לי שום תביעה נגדה. הנזק שלי הינו: 5000 ש"ח עלות עבודה לניקוי, 2800 עבור שתי דלתות שהתנפחו מהמים שה"מומחה" שפך, ועיכוב בכניסה לבית של כשבועיים. חשוב לציין שהמוכרת היא בעלת העסק. ובנה הוא יבואן הקרמיקה. אנא עזרתם / דעתכם בנושא, והאם אתה מכיר תיקים כאלה שנידונו כבר בבית משפט. תודה מראש

תשובה

אם יש ראיות המוכיחות את כל טענותיך, פתוחה בפניך הדרך להגיש תביעה קטנה נגד הגורם שמכר את הקרמיקה. יש לתמוך טענות מקצועיות בחוות דעת של בעלי מקצוע.

למעלה