קרן אל גב::::

דינה122

New member
ברור שגב וקרן זה הצגה ובכלל....

כשגב נכנס לוילה הוא אמר שאם איתן ודניאל באמת אוהבים, אז שיארזו מזוודות ויצאו! אז קדימה גב אם זה מה שאתה חושב שצריך לעשות,ואתה טוען לאהבה את קרן, אז בבקשה אירזו מזוודות וצאו החוצה!!!!!

sunflower11

New member
חחח... גב שר לקרן: "את הכי יפה בעולם מלכת

האופי שלי, בשבילך אני קיים, נולדת בשבילי..הי". (ליהי היתה לידם וצחקה).

sunflower11

New member
תיקון קטן -

"הכי יפה ביוון". חחח... גב לא מפסיק להסתלבט על קרן.

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif גב בחר בקרן מתוך אסטרטגיה, קרן יודעת את

זה ושניהם משחקים את המשחק. (למרות שייתכן שקרן באמת מעוניינת בגב, אבל היא יודעת שהוא לא).

anonimit75

New member
ממש אבל ממש לא הכל

יש הצגות- נכון. אבל הם מביאים לשם את עצמם ואי אפשר לשחק כל הזמן....

../images/Emo6.gif להיפך, נעים להאמין שיש בינהם משהו אמיתי

את כנראה לא קוראת מה שאני כותבת לעומת דניאל+איתן או ליהי+בן שכל היום עסוקים להראות לקהל נשיקות וחיבוקים.. דווקא קרן וגב מתונים יחסית ולוקחים את זה לאט ולא מחצינים בהגזמה כמו 2 הזוגות האלו - אותם יותר נעים לקבל על המסך....

anonimit75

New member
פולניה ,אני מתה עליהם גם

למרות שאני לא קונה את סיפופר האהבה הרומנטית של גב אני חושבת שגב אוהב את קרן כחברה ומעריך אותה וזה מספיק לי ..הוא מקסים בדרכו והאינטרקציה ביניהם מקסימה... מי אמר שצריך לתמוך בזוג "המאוהב " ???? חארטה ברטה. הזוגות המאוהבים מיצו את עצמם . הם משעממים. הזוג קרן וגב לא מיצו, קרן מתאהבת, ומי יודע , מה יהיה? אולי מתי שהוא גם גב יתאהב אבל אם לא - גם בסדר, לפחות הם אנשים מעניינים עם אינטרקציה וחיבור מעולים

24שעות1

New member
פולניה - גם אני איתך

בהחלט אנו רואים את גב נפתח משוחרר ומסיר את חומות הרגש עם קרן. מאמינה שקרן הצליחה לקלף אותו נפשית בכל מקרה , הרבה יותר נחמד לראות אותם את הכימיה את ההומור בינהם אפילו שהם משתטים ללא סוף. יש חיבור נהדר בינהם

goodpink

New member
שטויות. אפילו בזה לא מדייקים חחחח

לא שמאמינה בשטויות האלה.

poseidon111

Active member
כמו שהוכח בהסכם השלום עם מצרים,אינטרס

משותף יכול לחבר בין שניים.הוא לא יכול לעשות אותם חברים.זה אותו דבר.

שבת שלום חברים! רק קרן וגב.

זוג משמיים, היא יפייפיה והוא חתיך הורס. קרן וגב הפייבוריטים שלי. יחיו הקנאים ויסבלו אמן.

אמן ואמן

ולאו דווקא בגלל המראה שלהם - אהבתי את השיחה אצל הפסיכולוגית שמבחינתי היתה אחד הקטעים היפים בתכנית הם הפייבוריטים שלי !!

efrat800010

New member
זוג משמיים? ../images/Emo6.gif אם זה לא היה מצחיק זה היה

עצוב כמו הקשר בניהם...

sunflower11

New member
שומבלע תמיד אוהב את הביצ'יות. וגם בפורום

האח הגדול הוא כל הזמן חזר על המוטו שלו "יחיו הקנאים ויסבלו". אבל אף אחד לא מקנא בבחורות כאלה.

למעלה