קרן בעמוד הראשי ב-

עדי C

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כפרעלייך
אני אחרי 6 שעות לא מסוגלת לעמוד

Rachel47

New member
זה תלוי בהמון משתנים../images/Emo15.gif

איכשהו לא הייתי כל כך עייפה.. וכולם גם היו עם מצברוח טוב אז זה השפיע עליי..וחברים מהשכבה באו לבקר אותי.. אז הצלחתי לשרוד.. יום אחרי זה לעומת זאת כבר בתחילת המשמרת כמעט נרדמתי על הקופה

Rachel47

New member
זה יכול להיות קטע מעניין../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אני משערת שאם קרן תיעמד מולי ותשאל אותי "אפשר להזמין אצלך
" אני קודם כל אענה "כן בטח" ורק אז אני ארים את העיניים ואראה מי זו (זה קרה לי ביום שבת עם ידיד שלי..טוב אבל הייתי אחרי 11 שעות כבר..לא חוכמה
..חח זה דווקא היה משעשע לקלוט אותו פתאום
) והתגובה שלי תהיה או בכי (אני חושבת שלא כי אני בטח אהיה מותשת מדי בשביל לבכות) או שאני אצרח (זה עלול לקרות) או..שאני אתעלף.. בכל מקרה לקחת הזמנה נורמלית לא בטוח שאני אצליח
כאילו..היא תגיד לי מה היא רוצה..ואני..אבהה בעיניים שלה
|מתה|

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifראסמי../images/Emo15.gif

אבל הילדה הזאת היא אחות של ילדה אחת שראתה את כללל הפרקים ברצף משו כמו 10 פעמים לא עצוב

Rachel47

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאיזה הזויי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אמא שלי אמרה לי שהיה משו על קרן במקומון של יום שישי (המקומון של ר"ג גבעתיים שליטע
) אקיצר היא הביאה לי את זה זה אותו כותב..והמשפט שכתוב בוורוד כאן..כתוב בסוף הביקורת שהוא כתב במקומון הוא כתב טיפה אחרת אבל על אותו רעיון אם יהיה לי איך להעלות את זה אני אעלה
תודה מירב אני אוהבת את הכותב..הוא מחמיא לקרן מאוד

Dark chocolate

New member
../images/Emo2.gifהיא אוהבת שוקולד כהה??../images/Emo211.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמוני!!!!!!!!!!!!!!! תל"י!@#$%^&^@#@@##$#@@#@#

למעלה