קרן וגב בהצלחה!! מגיע לך לנצח פיצויי על הכל

מה משמרת קצרה היום?

תנוחי תנוחי יש לך עוד הרבה לטקבק שגב וקרן ייצאו כזוכים ויצטרכו אותכם כדי לפמפם אותם באייטמים סתמיים,או לקראת קמפיינים. סתם את שורפת את הכוחות שלך בפורום פה,תשמרי את הכוחות למה שבאמת חשוב,לסמא את עיני הציבור בחוץ.

יהלומה את חיה בסרט או מה ? על איזה פיצוי את

מדברת? קרן צריכה לפצות את כל מי שהיא התעללה בו בוילה. קרן ממש לא ראוייה לזכייה על מה ולמה? מה עשתה גירשה את חברתה הטובה ליהי לחזור לבן והיא ראתה שהיא דלוקה על גב, קרן תפסה או יותר נכון חנקה את גב, כי ידעה שללא גבר צמוד אין לה סיכוי לשרוד ולהמשיך במשחק. יהלומה תביני אם קרן זוכה זה רק בגלל גב ולא בגלל שהיא הייתה חברית או טובה. ממני שאהבה את קרן בהתחלה עד שהתחילה לזלזל בבנות בבית.

puma141

New member
קוסטה,כמעריץ פרידה-זה נשמע מאוד הזוי מה שכ

שכתבת.תחשוב טוב-מי דמות הריאליטי השנואה ביותר-ואז תבין שקרן היא ההיפך מפרידה הכט, שבאמת הכי שנואה-וקרן מהיותה דבר הפוך מפרידה-היא היא האהובה ביותר, והטובה ביותר:)

פרידה היתה אישה קשה אבל לפחות לא השפילה את

עצמה בפני אף אחד. קרן האומללה תבין באיזה מצב ביש היא נמצאת רק שתגיע לבית של ההורים שלה, כי גם אם הם לא יודו בזה בפומבי, תאמינו לי שהם יתנו לה בראש.

puma141

New member
חלף, הכל עניין של נקודת מבט. אני מעדיפה להיות

לא מושפלת ולא משפילה. אבל אם אני חייבת לבחור-אני מעדיפה להיות המושפלת. איך זה? מגעיל בעיניך, נכון?אתה רואה? הכל עניין של נקודת מבט:) אל תצפה שאסביר לך למה, קרוב לוודאי שלא תבין

פרידה היתה אמיתית לטוב ולרע,קרן לא זה ההבדל

הגדול בין השתיים. פרידה נראית כמו גבר,קרן גם שהיא אוספת את שיערה זה המשותף בין השתיים.חחחח

הגם את סוזי? גם את מושכת אותי לדבר ולחזור כל

פעם על פרידה הכט בפורום "הדור הבא" מה יש לכם למען השם אתם אובססיבים כל פעם שנשמע או מוזכר השם פרידה הכט? בחיי שאתם צריכים כבר טיפול...חחח פרידה הכט היא מודל לנשיות עוצמתית,אסרטיבית,נשיות שחולקת על הגדרות סטריאוטיפיות-שובינסיטיות. פרידה הכט היא דמות של פעם בחיים,למה דמות בעצם אישה של פעם בחיים,היא יוניסקס של רגשות,תכונות,הגדרות... אצלכם אמירת אמת בלתי מתפשרת,כנות תהומית,אי מודעות עצמית מתפרשת כרוע. קומיות טבעית נתפסת ומפורשת כרוע.אתם הם הכלי חרסינה בעולם הפילי של פרידה הכט. כפי שכתבתי אינספור פעמים באינספור דיונים(אבל משום מה נראה לי שאתן ןאתם אוהבים את זה)גדולתה של הגברת הכט תוכר רק אחרי לכתה. מה שהיא תרמה לעולם הנשי הוא בל יתואר.בגלל נשים כמו פרידה הכט יש כיום בצה"ל מפקדות,ואלופות.בגלל נשים כמו פרידה הכט,איגודי נהגי המשאיות ונהגי המוניות לא מפלים נשים. ובגלל נשים כמו פרידה הכט חתונה חד-מינית עוד תאושר בארץ ישראל. אתם מפספסים שוב ושוב את הגדולה שלה.צר לי עליכן ועליכם.

חחח אני לא מושכת אותך

אתה גם לא צריך כל פעם להגיב על דיון כזה.. זה מזה לא מעניין אותי כבר, סתם אמרתי. לא בכוונה לפתוח דיון. ואתה בחיים שלך אל תפנה אליי הודעה שמכוונת לכולם. אני לא ניהלתי איתך פה דיונים עליה כמעט.

דווקא את כן מושכת אותי,חחח

טוב תרגעי סוזי,את לא צריכה לקפוץ כל פעם בכעס.תהיי קצת עדינה. ואל תגידי לי בחיים שלך... כי החיים קצרים.

לא אני לא!!

ואני בכלל לא קראתי את ההודעה של, סתם שתדע.. ברגע שראיתי.. "אתם ועליכם..." יש'ך מזל שאתה לא פה. אני שונאת שעושים את זה! שונאת!

סוזי יקרה המילה מושכת יכולה להתפרש לכמה..

כיוונים... את בחורה חכמה ונבונה תביני לבד. את חמודה גם שאת כועסת זה בסדר..חחח בכל מצב את חמודה. אם זה מקל עלייך אני מצטער שהכללתי או שלא הכללתי לא הבנתי בדיוק עדיין,חחח צהרים טובים שיהיו..

התכוונתי ש...

הוצאת עליי , בתגובה אליי.. את כל מה שאתה רוצה להגיד לכולם, ואת זה אני לא אוהבת, מה גם שמה שכן הספקתי לקרוא זה עלבונות, בעוד שאני כמעט ולא דיברתי עליה פה. בגלל זה התעצבנתי. שאלתי אותך קודם שאלה, אבל תפוז עושה כרצונו והייתה שגיאה. אתה באמת בן 24?

המכורה11

New member
על פיצוי אולי לנו מגיע פצוי שסבלנו בחורה כמו

קרן שמכרה את גופה ונשמתה על שקר להגיע לסוף וגב המסומם והדוחה

למעלה