קרן מאבדת שליטה

שאפולי

New member
קרן מאבדת שליטה

וזה מוציא אותה מדעתה. שימו לב כמה היא לא יכולה להפסיק להתבוסס בזה שמי יצביע למי ומה יראו. זה מחוץ לשליטה שלה ואין ספינים.. גם שימו לב איך האופי שלה בורח לה מבין השיניים- היא מנסה להיות בסדר ויוצא לה ליכלוכים על אורטל. ועכשיו היא בוכה וענת רוצה לדבר עם אתי. גאד הב מרסי.

adiyon2

New member
איזה בוקר מטורף

אתי כמובן ""לוחמת הצדק" חייבת היתה להגיד לענת את כל האמת. עכשיו קרן בוכה. לא תמיד טוב לחשוב שאתה חכם יותר מכולם.

שאפולי

New member
עזוב אני לא קונה כלום

הן לא מסוגלות לאמת. הרי למה היא בוכה באמת? מחוסר אונים, מחוסר שליטה. היא י ו ד ע ת שיש לה מה לדאוד מהוידאו ובמקום שהיא תגיד: בואו נודה על האמן היינו כלבות. אני מפחדת שיראו לה את זה (האמת תשחרר אותך לחופשי קרן) במקום זה היא אומרת: יש לי תחושה, בטח הם רוצין לפתח בכח את אורטל ואיתן.. אתה מבין? כמה שהיא מנסה לשחק אותה שיש שינוי- י שיודע להסכל רואה.

niva99

New member
אולי היא מנסה גם לגייס קולות - הזדהות

שירחמו עליה...עובדה לליז זה עזר עד כה. ל
ה - חושי ציד חדים והיא משנה אסטרטגיות.

adiyon2

New member
צודק

מסכימה (אני אשה) הכל נאמר מציניות. הן מתות מפחד.

רינתי77

Active member
הן עורכות רשימות נפגעים..

ומנסות להיזכר על מי ריכלו. מתברר שזאת משימה קשה ומשגע אותן שאין הן יודעות מה יראו מההקלטות ומה לא...

שאפולי

New member
ענבר את הכלבה האמיתית של הוילה.

כלבה. מהר מאוד שכחה את איילת. בדיוק כמו שקרן מהר מאוד ניערה את אתי. אבא שלי תמיד אמר לי לא לסמוך על אנשים שלא נשארים עם החברים הטובים בעיתות משבר.

שאפולי

New member
וואו אתם יודעים מה אני קולטת פתאום?

ענבר כ"כ שיכורה מהקרבה לקרן שהי אשכרה חושבת שיש לה סיכוי עם איתן. היא מסדרת לעצמה דייט איתי לצפיה בוידאו על חשבון החברות שלה ואני מניאקית אם היא לא משתעשעת במחשבה שהוא "יגלה אותה"

קשקשה9

New member
יש מצב מה שמראה שאף אחת שם לא הוציאה

את עצמה מהמשחק-בניגוד למה שהן אומרות וואו זה נהייה מעניין מרגע לרגע הולך להיות חם ומגניבבבבב

למעלה