איתן פוחד לדעת את האמת! גם שהיון צעקות בחוץ הוא לא רצה לשמוע. הוא עוצם עיניים וסוגר אוזניים.רכיכה
E efrat146 New member 4/8/11 #64 איתן פוחד לדעת את האמת! גם שהיון צעקות בחוץ הוא לא רצה לשמוע. הוא עוצם עיניים וסוגר אוזניים.רכיכה
ק קייזר סוזי New member 4/8/11 #34 ../images/Emo41.gifאני שומעת אותן מדברות... אבל אני לא מבינה על מה הן מקשקשות. מישהו יכול להבהיר לי?
א איש העטלף New member 4/8/11 #36 ליחשושים מעצבנים למה אף אחד לא מעיר להם על הלחישות האלה? זה כל כך מעצבן ולא מבינים כלום!
E easternstar New member 4/8/11 #41 הן תמיד מלחששות וההפקה לא מעירה בגלל הלחשושים האלה אני כמעט והפסקתי לראות את הערוץ..
ג גן עדן 11 New member 4/8/11 #44 דניאל מעצבנת. תפסה שליטה על איתן../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif|
ש שאפולי New member 4/8/11 #45 אותי היא לא מעצבנת. זה ברור ולגיטימי- וסביר שהייתי מתנהגת אותו הדבר. הבנות סתם מיתממות הן התחילו לנדות אותה ברגע שהיא התקרבה אליו.
אותי היא לא מעצבנת. זה ברור ולגיטימי- וסביר שהייתי מתנהגת אותו הדבר. הבנות סתם מיתממות הן התחילו לנדות אותה ברגע שהיא התקרבה אליו.
ש שאפולי New member 4/8/11 #53 בין הAורות: תבחרי דניאל. וכשהיא אמרה בלה בלה בלה אז הוא אמר: אני יכול לסיים הכל עכשיו! פשוט להגיד שאיתה אני רוצה. ועכשיו ענבר מסבירה לדניאל למה היא אשמה בהכל ולא אתי ולא קרן
בין הAורות: תבחרי דניאל. וכשהיא אמרה בלה בלה בלה אז הוא אמר: אני יכול לסיים הכל עכשיו! פשוט להגיד שאיתה אני רוצה. ועכשיו ענבר מסבירה לדניאל למה היא אשמה בהכל ולא אתי ולא קרן
A adiyon2 New member 4/8/11 #62 מסכימה איתך זה הקונספט של התוכנית. למה שדניאל תוותר לקרן. היא רוצה את איתן וכל האמצעים החוקיים לגיטימיים.
מסכימה איתך זה הקונספט של התוכנית. למה שדניאל תוותר לקרן. היא רוצה את איתן וכל האמצעים החוקיים לגיטימיים.