קרן מועמדת ב"אנשי השנה"

Rachel47

New member
חמסה חמסה שומבצל../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

וכן..נינט תזכה

עדי XD

New member
הצבעתי!

למרות שאין הרבה סיכויים נעשה מה שאנחנו יכולים...

או.קיי כנסוווווווווווווווווו כולם!

אל תחשבו על מה שיהיה תחשבו על מה שעכשיו שעכשיו אנחנו נצביע כמה שיותר כדיי שקרן היא זאת שתקבל את הפרס.. אל תשכחו שלא רק ילדים מצביעים גם מבוגרים..ואמנם ברשימה הזאת יש מתחרים קשים,נכון..אבל זה לא אומר שאי אפשר לעבור אותם.. יאללה להצביע.. ניראה לכם ששירי תגיש את פרס איש השנה במווזיקה? כמו שמאיה הגישה שנה שעברה כי היזכתה לפני שנתיים?

יששששששששששששששששש קלטו

גם שירי
וגם קרן
איזה יופיייייייייייי [למרות שזה קורה כל יום ב"הלהקה"...חח]

דווקא יש לי הרגשה שהיא תפתיע

והמועמדים דפוקים! בית הבובות זה לא רלוונטי בעיניי ונינט נוציאה סינגל אחד או שניים. ועידן יניב? הם "מה קשור" של שנה שעברה. היה צריך לשים את איה כורם לדעתי. ובקשר לקרן- יש לי הרגשה שדווקא יש לה סיכוי! (ונינט לא תיקח...).

אם רק לא היה את נינט רררר

המעריצים שלה
רומסים כל תקווה .. גם לסקעת לא חסר .. בכל מקרה,קרן הייתה זוכה אלמלא השאלון לא היה מופנה גם לגילאים הקטנים ..

raz91

New member
חחח אני אצביע מלא =]

יש הרבה מספרי תעודות זהות של ילדי מהכיתה שלי שהביאו לי שאני אצביע איתם=] איזה 40 בערך חחח

מעולה... תודה רבה רבה רבה../images/Emo24.gif

דרך אגב גם לרשת ג' אפשר להצביע ככה..חח

איזה יופי! בנתיים לקחתי את המספרים

של המשפחה הקרובה ושל 4 בניי דודים..חח גנבתי להם כי אם לא הם לא יו מרשים לי לקחת.. נקווה לטוב..

בהקשר הזה

יש כתבה ב"פרומו"- מוסף של "מעריב" על אנשי השנה יש כמה מילים +תמונה של קרן

ומה שכתוב עליה

מולטי טאלנט אמיתית, במובן של טרום עידן הדוגמגישות.כותבת, מלחינה,שרה ומעניקה ראיונות פרובוקטביים, והכל בעצמה. קרן הצליחה השנה לערוך את הקרוס- אובר הנדיר מיצרנית להיטים לאחרים (מירי מסיקה, הראל סקעת)לפרפורמרית בפני עצמה. אלבום הבכורה שלה ,שיצא בקיץ, זכה לתשומת לב שיכלה להספיק לעשרה מוזיקאים ממוצעים (ועוד היה נשאר עודף)

למעלה