קרן שחם הבחורה הכי מגעילה בוילה

נעמה8080

New member
ברור, למחרת מצביעים

והבנות הבינו שזה בגלל ליז, אז חייבים להראות ש"אוהבים" אותה ושהן "השתנו" לטובה. הכל כדי שלא יעמידו אותן שוב.

dindan84

New member
אני אוהבת את ליז.לדעתי גם קרן בחורה איכותית

נפלה במקרה לידיים של אתי. אני אישית לא הייתי מתחברת לאתי בגלל השפה והצעקות אבל יתכן שסברו (ליהי וקרן)מבחינה אסטרטגית שהיא חזקה ומצחיקה וכעת הבינו שממש לא ובכל זאת, יש בקרן איכות שאין לאחרות את ליז אני ממש מחבקת.קשה לראות אותה במצוקה

נעמה8080

New member
איזה איכות יש בקרן בדיוק?! גרעפסים ופלוצים

בדייט עם גבר שאת אמורה לכבוש?! לרכל על כולן כולל על החברות הטובות שלך?! להגיד הייתי מלכת הכיתה והייתי מרשעת לפעמים?!

ela501

New member
בחורות איכותיות מבחינות בכך אלה שרואות

מעבר לעדר השינאה שאת מנסה לטפח כאן

נעמה8080

New member
להציג את האמת לא נקרא שנאה

נכון שהיא מגעילה אותי, אבל אני רק מנסה להראות את האמת! קרן מרכלת (גם על חברותיה), משקרת, צבועה, רעה....

24שעות1

New member
אלה - נראה לי שנעמה משפחה /חברה של מתמודדת

בבית. וכנראה מתמודדת שקרן מסכנת אותה. אחרת לא יתכן שכל ההודעות שלה הן רוטינה של שינאה ורוע

נעמה8080

New member
לא שנאה! אמת!

אורטל-מרגיש לי שהיא משחקת משחק. קרן, ליהי ואתי-שקרניות, צבועות ורכלניות. ענבר ואיילת-אכזבה! נהיו מקובלות ונהיו רעות כמו השלישיה. ענת-חמודה מאד, הכי נורמלית שם, רק חבל שלפעמים נגררת אחרי הריכולים. ליז-לא סבלתי אותה על מה שעשתה ללירון, אבל בסך הכל כואב לי עליה כי עושים לה רע. דניאל-חמודה, נשמעת קצת צפונבונית, אבל לא נראה לי מזיקה במיוחד. עסוקה באיתן רוב הזמן. שכחתי מישהי?

נעמה8080

New member
היא בדר"כ מדברת על מה שמציק לה

היא לא נראית מזיקה, יש לה בראש רק את איתן.

izmeral1

New member
כן" רק סימוסון קטן. ולא יותר. וביין ארוחה ל=

לבן מעגל חחח האם כך נבנה קשר אבה. אולי היה הסכם. שהיא תעמוד בו? אבל לא המשחק הוא שאנחנו נשפוט לרוב. דעתו של איתן רק במי הוא בוחר. ומי יעיף. אז אם והוא בחר בא מחייב הערב לתת לדעת הקהל להפקה את ההנאה הזו. אין לדעת.? אבל קרן מסרה את נפשה" וזה לא מתאים למשחק. מעבר חד מדוע לא מעתיקים את הרווק של האמריקאים. אין שם חדרי מיטות. יש גבול. הכוונה להתמסר לחתן? המיועד. עבור פרח לא שווה למקור את הנשמה. וכאן עבור אביר ועצבים ולא יותר. תכונית הזויה . ללא תוכן ענייני. ערב טוב לכולם

ליאורי13

New member
שמעתי היום שקרן סיפרה לאתי

שהיא שלחה סמס לאיתן, ציטוט לא מדויק, "יש מצב לזמן איכות היום בצהריים?" ממה שצפיתי היום, לא ראיתי שהוא הקדיש לקרן זמן איכות, תקנו אותי אם אני טועה

למעלה