קרן תהיה בערוץ 2

קרן תהיה בערוץ 2

טל ליהיא מסרה שעוד מעט קרן תופיעה עם הגירסה השקטה, מתישהו בערוץ 22. בגלל כל הבלאגן בצפון. אם מישהו יכול להקליט ולהעלות לפורום זה יהיה נחמד. לא יודעים בדיוק באיזה שעה אבל זה יהיה כנראה בהנחיית גידי גוב.

שגעוגי

New member
קרן הופיע כרגע בחדשות ערוץ 2 ../images/Emo12.gif

עקב כל מה שקרה היום, קרן שרה במהדורת החדשות המורחבת את אם אלה החיים. זה היה כלכך מרגש, כלכך עצוב..הבינו בדיוק את מה שהיא ניסתה להעביר.. יום עצוב היום
.

razpg

New member
אכן היה עצוב.. אבל היה ביצוע מאכזב!

מהטלוויזיה שלנו זה לא היה נשמע שיר זה היה צעקות עם מנגינה! אני מקווה שזה היה מהתרגשות. אבל באמת היה מרגש מאד! וגם היא היתה ממש חמודה! התחלת השיר היתה מדהימה אבל מהפזמון ועד סוף השיר זה לא היה נשמע טוב. פעם ראשונה שאני כותב ביקורת לא חיובית על קרן. אבל הייתי חייב. וזה לא גורם לי להפחית את הערצה שלי אליה.. כי בסינגל היא שרה מדהים! לכן אני עדיין חושב שזה היה מקרה חד פעמי!

perrinat

New member
זה גם מה שאמא שלי אמרה... ../images/Emo11.gif

זה שיר קשה לביצוע

anianat

New member
נו, נכון אז קרן מדי פעם קורעת

לנו את עור התוף או אם אפשר במעודן יותר - שרה חזק. זה ברור שלא היית בהופעה. אני לא הייתי משנה בה אף מילה/צעקה/צליל/נשימה. קרן כפי שתלמד להכיר שרה עם המון רגש והמנעד הרגשי שלה מאד רחב ותאמין לי - מרעיד את כל נימי הגוף.

razpg

New member
לא אמרתי שהיא לא טובה!

הביצוע של קרן ביצפאן היה מדהים. אני נאלץ להסכים עם רוב הפורום שהשיר לא היה מתאים. גם בגלל שזה לא כ``כ קשור להיום וגם בגלל שהוא שיר קשה לביצוע. וטל, נתתי לה קרדיט היא היתה מדהימה ונתנה את כולה, פשוט שמעו את הצרידות בשירה וזה קצת קילקל.

anianat

New member
אני יודעת- אני מנסה להכין אותך

לבאות. שלא תתאכזב יותר מידי.

razpg

New member
חחח.. מחר אני ידע טוב מאד מי היא..

אני אקנה את הדיסק. ואני בטוח שאני לא אתאכזב אפילו משיר אחד!

hilali1

New member
הבחירה של השיר לא היתה מוצלחת

קצת פסימי לשמוע "אם אלה תחיה..".. מוטב היה אם היו בוחרים בשיר אחר. בכל מקרה אם נבודד את הביצוע - היה ביצוע יפה. אהבתי רק עם פסנתר.

hilali1

New member
ברור. אבל היא יכלה לשיר שיר לא שלה

אפשר היה לבחור עבורה שיר מתאים יותר.

razpg

New member
היא יכלה גם לשיר את ``יותר מידי``

זה באמת שיר שמתאים ליום הזה.

anianat

New member
האמת היא שהייתי בטוחה שהיא תשיר

את "יותר מידי" ופתאום יצא "אם אלה החיים". אולי "יותר מידי" הוא קצת יותר מידי מדכא לערב שכזה - תאים יותר לימי זיכרון לטעמי.

למעלה