קרן תהיה בערוץ 2

gilishai

New member
לדעתי בחירה נכונה

לדעתי זו הייתה בחירה טובה, הביצוע היה מרגש, במיוחד רק עם הפסנתר , לגבי הצעקות שציינו כאן, גם אחותי שסחבתי אותה להופעה טוענת שהיא קצת צועקת מדי ולא שרה, אולי כדאי שתשים לב לזה. אני אהבתי את הביצוע והרי זה שיר מדהים. היה נראה שאילנה דיין מהופנטת כמו שאני נראתי במפגש הראשון שלי עם קרן

hilali1

New member
אילנה אממ זה לא מדד אבל שיהיה

זה באמת עניין אישי.

perrinat

New member
תודה../images/Emo24.gif

בגללה ראיתי חצי שעה את התוכנית המשעממת הזו
היה נחמד. לרגע חששתי שהיא תתחיל להתפקע מצחוק באמצע השיר, אבל עבר בשלום

razpg

New member
להיפך..

זה היה נראה כאילו היא עוד רגע מתפרצת בבכי! היא היתה כזאת חמודה, עם העיניים העצמות והשירה מעומק הלב.

I מ י ר ב I

New member
אני מאוד אהבתי את הביצוע השקט...

לצערנו קרן היתה צריכה לשיר את השיר הזה ביום כזה קשה... לדעתי היא מאוד התרגשה והיה לה קשה. אהבתי מאוד את הביצוע השקט הזה מאשר עם התזמורת.

ביצוע מרגש...

אני דווקא כן חשבתי שהשיר התאים לתכנית ולמצב, בקשר לביצוע שהיה לדעתי ממש מרגש... הדבר היחיד שהפריע לי זה ששמעו שהיא ממש צרודה... אבל מה לעשות היא צרודה.. לרוץ כל יום מראיון לראיון... מצטרדים בשלב מסויים, אני לא חושבת שהיא צרחה כמו שכתבו פה... היא שרה מכל הלב.. ואולי שכחתם באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים, אבל זה לא היתה הופעה של קרן. זה היה שיר בעקבות המצב הקשה של המדינה, כך שגם לשיר עצמו קרן עשתה עיבוד קצת שונה... והכינה את זה היום לפני התוכנית.. קצת קרדיט... היא נתנה הכל מכל הלב..

hilali1

New member
אין ספק שהיא נתנה את הנשמה בביצוע

בסופו של דבר אי אפשר להתעלם שזו גם בכורה טלויזיונית של השיר הזה. אע"פ שאף אחד לא התכוון לנצל את הבמה הזו לקידום האלבום או הסינגל זה משהו שקורה. כבר אמרתי והפרדתי בין ביצוע - שכן היה מרגש ומיוחד - לבין זה שהשיר עצמו לא מתאים. המילים לא מתאימות. נכון שאין "מתאים" או ,לא מתאים" והחלוקה לא דיכוטומית אבל בכל זאת אפשר היה לבחרו אחרת.

hilali1

New member
קרן הוכיחה שהיא מוכשרת

והציפיות שלי גבוהות. ובטח גם שלכם אין מה לעשות.

I מ י ר ב I

New member
את צודקת...

ראו גם שזה מכל הלב,לא חשבנו לרגע שזה סתם. וגם כל הכבוד לה שהיא הסכימה להגיע ולשיר שיר כזה קשה במצב של צרידות. שהיא שרה את-ששתקת היית גיבור בקטע האחרון ממש הצטמררתי והיא עשתה את זה חלק בלי זיוף.

anianat

New member
באמת - שמתי לב לשינוי במלודיה

שינוי קל אך עם זאת מאד יפה! והיא באמת נותנת את כולה. מכל הלב.מתוקה.

moshavnikit

New member
חייבת לציין

שמעתי את השיר הזה מתנגן הרבה פעמים ברדיו ולא אהבתי, וכשראיתי אותה שרה את זה בטלויזיה זה היה מהפנט פשוט.. אולי בגלל שזה מתאים לאוירה הכללית. חזרתי הביתה מהעבודה (בחנות לילדים, הבאתי היום דיסק מהבית עם שירים של כוכב נולד 4), ידעתי מה קורה אבל עדיין הייתי מנותקת כזה, ובבית יש אוירת מלחמה מדכאת והשיר היה משקף כזה. נו אני לא יודעת להסביר. רק רציתי להגיד בגלל מה שכתבתם על הביצוע, שאני דווקא אהבתי

למעלה