קרפלנק

סיבה אחת

גרין דיי חתומה בחברת תקליטים שרוצה להרוויח כסף אז היא מוכרת את הדיסק לטואר רקורדס במחיר די גבוה וטואר רקורדס מעלים את המחיר עוד די הרבה, עזבי תצרבי את הדיסק ואם כשתיהיה גדולה יהיה לך הרבה כסף קני תדיסק. גרין די מסתדדרים מעולה פיננסית אז זה בסדר...

HuRLeY GiRLY

New member
אוף

רציתי את קרפלנק מקורי.. עם החוברת טוב כנראה אני אחכה עד שאבא שלי יטוס שוב לארה"ב :( איזה עיצבון (ויש לי יומולדת עוד מעט.. אבל זה יותר מדי כסף בשביל דיסק)

DreamS_HunteR

New member
סוף סוף מישהו שמזדהה איתי!!!!

שמתעצבן על המחירים האלה ורוצה מ-ק-ו-ר-י! לצרוב זה לא בעיה, אבל כששומעים את זה לא מרגישים טוב כמו ששומעים מקורי (אצלי לפחות
) בכל אופן, אני מצאתי פה באילת את Smoothed (הדיסק הראשון שלהם) והוא עלה לי 69 ש"ח!! וDOOKIE עולה רק 40 ש"ח! שאלתי את המוכרת למה זה עולה כך כך יקר? והיא אמרה לי שבגלל האיכות של הדיסק מבחינת המוזיקה, אז המחיר לא משתנה מאותו יום שהוא נמכר. מעניין למה דוקי עולה כל כך זול אם האיכות שלו מבחינת מוזיקה היא הטובה ביותר ששמעתי אי פעם מכל השירים של גרין דיי! בכל אופן, אני עדיין מחפש לקנות את Kerplunk ואת Warning כדי להשלים את כל הדיסקים המקוריים שלי של גרין די.

HuRLeY GiRLY

New member
../images/Emo6.gif

גם אצלי זה ככה... פשוט לשמוע צרוב זה בלאט.. לא יודעת.. לא אוהבת אין לי דיסק אחד צרוב..

ALMIGHTY

New member
אקו"ם

אקו"ם הינה אגודה שחבריה הם יוצרים ומלחינים ישראלים , שהעבירו לידיה את הזכויות על יצירותיהם ואקו"ם דואגת לגבות עבור שידורי היצירות תשלום ולהעבירם לאמנים. אקו"ם קשורה בהסכם דומה עם ארגוני זכויות יוצרים ברחבי העולם, ועקב כך בידיה הזכויות גם לשירים של אמנים זרים. היא גם תבעה את רשת גל"צ מכיוון שהיא שילמה להם כסף על זכויות השירים שהם שידרו. ולכן מהיום אין שירים בגל"צ וגלגל"צ...תגיד, אתה לא שומע חדשות?

די נמאס מהחדשות

קורא את העיתון ואז מתעדכן אבל כבר אין כח להתעסק בכל החרא שיש...

זה כל כך נכון. לשמוע דיסק צרוב

זה לא נשמע כל כך טוב כמו אמיתי (לפעמים זה באמת לא כזה באיכות טובה) ואין את המילים, והדיסק עצמו כל כך יפה והקופסא... זה הכל עושה את הדיסק המקורי הרבה יותר יפה...(לי אישית אין הרבה דיסקים צרובים.. אולי 4... מקורים יש לי הרבה יותר) וגם לגביי העיתון זה נכון. אנשים יש בחירות עוד מעט! גורלנו נחרץ!(זה רק אני, או שהליכוד לגמריי הולך לנצח? אוי לא..)

Yodi Paparnuk

New member
בכלל שיטת בחירות מפגרת ../images/Emo19.gif

מה הקטע שראש המפלגה יהיה ראש הממשלה? תתארו לעצמכם את אלי ישי לדוגמא, או כל ראש מפלגה אחר שיתמכו בו, כראש הממשלה! אני אישית לא הייתי רוצה לחיות במדינה כזאת... ד"א לגבי אלי ישי - לא אישי, זה פשוט דוגמא..

DreamS_HunteR

New member
צודק ב 100 אחוז.

אני אחרי הצבא לוקח את עצמי ועוזב.. אוסטרליה מחכה לי.

למעלה