קרפלנק

firerez

New member
מה???.

אתה מדבר שטיות לפני שאתהמדבר תוודע שאתה אומר משהו נכון לא ראש מפלגה יהיה ראש ממשלה רק שרון ומצנע יכולים להיות ראשי ממשלות גם אם ש"ס או שינוי או עלה ירוק יהיו מפלגות יותר גדולות רק שרון או מצנע יכולים להיות ראש ממשלה ואם יוצא מצב כמו שאמרתי או שיש בחירה בכנסת של מליאה שלמה או שעושים בחירות רק לראשות הממשלה מחדש אני לא אומר שזאת לא מדינה חרא וגם אני חושב לעזוב אחרי הצבא וכו´ אבל אם דבר חרא קודם מנסים להתמודד ורק אחרי זה בורחים ובכלל להודעה שהתחילה את כול העניין מה הקשר בין מה שהמנהלת (חח) אמרה לבין זה שהיא שמואלנית .

Yodi Paparnuk

New member
אין לי מושג אבל ../images/Emo19.gif

בואו לא נדבר על פוליטיקה! מה יש לכולם בזמן האחרון? אני מגיעה בבוקר לבצפר ואנשים בכיתות שלהם מתווכחים על שטויות שלא ממש משנות כלום. כל העניין של בחירות זה כדי שאנשים יתווכחו על נושאים של פוליטיקה, במקום נושאים שהם מתווכחים עליהם בד"כ. וזהו! אז פעם הבאה שאתם באים לומר משהו שקשור למצנע או שרון או עלה ירוק או משהו כזה, ולומר את הדעה שלכם, בד"כ לצעוק את הדעה שלכם (כדי שישמעו אתכם הכי חזק) פשוט תנשמו עמוק... או תספרו עד עשר... או תאכלו גלידה או תגזרו את הציפורניים ברגליים! אפילו לציפורניים ברגליים יש יותר תועלת מזה! make tea not love! (מתוך מערכון של הקרקס המעופף של מונטי פייטון)

Princess Grace

New member
אפשר למצוא בדיסק סנטר אבל זה בת"א

אז..... אבל בכלללללל הסניפים של האוזן השלישית יש...והם פחות יקרים כי זה יד שניה (אני מקווה שאין לכם בעיה עם יד שניה..) נגיד אני קניתי שם את dookie ב35 ש"ח והוא סופר מקורי....

HuRLeY GiRLY

New member
מה?! מה זה "בליינד" ?

הדיסק קרפלנק שעולה 11.50$ באתר יוצא בסופו של דבר בגלל המשלוח (המשלוח עולה 28 $$$) 40$ אז המ.. זה יוצא 200 שקל לא תודה ולהתראות

HuRLeY GiRLY

New member
זה ברור לי שהדיסק עצמו הוא זול

אבל מה שחרא זה המשלוח אני אצטרך לחכות עד שמישהו יביא לי מארה"ב :(

למעלה