שום מעליב... אצלנו בעיר יש עמותה שאוספת אוכל לנזקקים אני מביאה עודפים והם מקבלים בשמחה
ח חנהפ Active member 10/11/15 #21 שום מעליב... אצלנו בעיר יש עמותה שאוספת אוכל לנזקקים אני מביאה עודפים והם מקבלים בשמחה
מיכי 10 Member 10/11/15 #23 אני מבינה. אבל אוכל, אני תורמת מכסימום בשופרסל וכד', מתוך מה שקניתי כרגע. ולא משהו שכבר היה אצלי בבית חודשיים. בכל אופן, הקרקרים עדיין לא עברו את תאריך התפוגה, אז אקח חלק היום.
אני מבינה. אבל אוכל, אני תורמת מכסימום בשופרסל וכד', מתוך מה שקניתי כרגע. ולא משהו שכבר היה אצלי בבית חודשיים. בכל אופן, הקרקרים עדיין לא עברו את תאריך התפוגה, אז אקח חלק היום.
מיכי 10 Member 10/11/15 #24 באמת? מזמן לא ראיתי תותים, סתם כתבתי כדוגמה למשהו שהיה עשוי להיות כיבוד מקסים. אבל לא במחיר מופרז, אלא בעונה, כשהמחיר שפוי ונוח.
באמת? מזמן לא ראיתי תותים, סתם כתבתי כדוגמה למשהו שהיה עשוי להיות כיבוד מקסים. אבל לא במחיר מופרז, אלא בעונה, כשהמחיר שפוי ונוח.
מיכי 10 Member 10/11/15 #25 רק לקראת סוף הערב נזכרתי בקרקרים והצעתי לנוכחים, אז אולי כבר היו קצת רעבים. עכ"פ, שמחו מאד הרעיון - גם אם שיניתי אותו קצת - בזכותך.
רק לקראת סוף הערב נזכרתי בקרקרים והצעתי לנוכחים, אז אולי כבר היו קצת רעבים. עכ"פ, שמחו מאד הרעיון - גם אם שיניתי אותו קצת - בזכותך.