קרשים, מסמר ו
לסכך

yeah baby

New member
מבצע חיסול ברוקר !

רוקר פותחת במבצע חיסול עד גמר הדגל האחרון. 3 דגלים ב 100ש"ח(!) בלבד ! הזדמנות שלא תחזור, כל הקודם זוכה! http://www.Rocker.co.il חג שמח !

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

יש לכם רעיון כיצד יראה יום שגרתי בחיי רננה הרכילאית? פורום היכל התרבות מציע אלבום של "מה קשור" כפרס לרעיון היצירתי ביותר. אתם מוזמנים
עמותת "ספיישל אולימפיקס" - העמותה למשחקים אולימפיים מיוחדים העוסקת בארגון ספורט תחרותי לאנשים עם לקות שכלית מזמינה אתכם לכנס מקצועי בכפר המכביה המיועד למאמנים / מדריכים בענפי הספורט השונים ולמורים לספורט. כל הפרטים בפורום ספיישל אולימפיקס. חג שמח

רוק מתקדם באוזן השלישית 25-26.10.05

שני לילות של רוק מתקדם עם ארבע להקות רוק איכותיות. קלאסיקות של שנות ה-70`, חומר מקורי, פרוגרסיב מטאל, רוק מתקדם אלטרנטיבי, יצירות פרוג חדשניות, והכל בכרטיס אחד! אירוע נדיר שחובה לראות ולשמוע. להזמנת כרטיסים בדוא"ל [email protected]. בהזמנה יש לציין שם פרטי ומשפחה, מספר כרטיסים ומספר טלפון לאישור ההזמנה. אין צורך לשלם מראש. הכרטיסים המוזמנים יחכו לכם בקופת המועדון בערב המופע. פרטים נוספים כאן ובעלון המצורף.

מי הולך לוודסטוק בחוף פלמחים?

כי אני הולך אבל בינתיים לבד. מישהו מגיע? ויש אלטרנטיבה לא פחות טובה "סגול 11" מדיטציה ואהבה מ23 ועד ה25 לחודש. הייתי ב10 והיה מאוד כיף, מומלץ גם. אז...

שמיקי

New member
ממש רציתי ללכת לזה אבל..

זה עולה יותר מידי.. 170 ש"ח? התחרפנו לגמרי..

הופעות שליחי הבלוז בחג הסוכות

18.10 (שלישי, 22.00): מחווה לפינק פלויד בפאב קיוג'ה בכפר ויתקין. 60 ש"ח. 19.10 (רביעי, 22.00): מחווה לפינק פלויד (האלבומים DARK SIDE OF THE MOON, WISH YOU WERE HERE ו-THE WALL) בבארבי ת"א. 70 ש"ח. 21.10 (שישי, 22.00): מחווה לפינק פלויד (האלבומים DARK SIDE OF THE MOON, WISH YOU WERE HERE ו-THE WALL) בבארבי כ"ס. 70 ש"ח. 23.10 (ראשון, 20.00): מחווה לפינק פלויד במסגרת פסטיבל "וודסטוק" בחוף פלמחים. 170 ש"ח. 24.10 (שני, 22.00): מסיבת סוכות - מופע 60'-70' בקמלוט הרצליה. אורחת מיוחדת: רונית שחר. 70 ש"ח. חג סוכות שמח לכל בית ישראל!!!

Perfect sense

New member
שאלה

האם יש תכניות לבוא לפאב ה"סנטיני" להופעה נוספת, לאחר הביטול?

אני מבקשת שתעביר את שאלתך במסר

למפרסמים. הפורום אינו מקום להתכתבויות עם מפרסמים. תודה.

חברי פורום היקרים!

בקומונה מתבשל לו מפגש לא רשמי ב-20 לכן מי שיכול או לא יכול להגיע בתאריך הזה שיגיע בבקשה לקומונה ויגיב האם הוא יכול להגיע או לא. בתודה מגל.

חברי הפורום שלום!

מחר יתבצע מפגש לא רשמי של חברי הפורום והקומונה בשעה שלוש בעזריאלי בכניסה לטאוור רקורדס! מי שמתכוון להגיע שיאשר את הגעתו אצלי תודה מראש מגל!

oribarak

New member
מצטער

אם הייתי אומר שיט זה היה יותר מקובל ובריטי? טוב נו לטיפולך

למעלה