קר,כבר אי אפשר לשבת בחצר בערב,

• פותח הנושא 11a2
  • פורסם בתאריך

11a2

New member
קר,כבר אי אפשר לשבת בחצר בערב,

קר,צריך לסגור חלונות, קר,התחלנו ללבוש ארוך, הרי ירושלים,תחילת החורף.

שקדי

New member
רק שלא תצטנן לי ידידי בעל השם המוזר

אגב הזמנה במייל למאדאם לנוכחי כבר הוצאת?????

11a2

New member
הוצאתי,מסתבר שהיא לא יודעת

איך לפתוח מייל,אולי אשים את נפשי בכפי ואודיע לה דרך הקלסית, מה אתה אומר?

11a2

New member
ובקשר לקור שקדי ידידי,

אני גר על הר, שבכול חורף יורד אצלנו שלג.

magy

New member
הסי.איי . אי רואה הכל. מקליט הכל

שלא ידפקו לכם בדלת....בגלל הקודים........
))))))))

11 פתחתי את המייל בלי בעיה ,כמו

שאמרת ראיתי כפתור דואר בוואלה אדום מהבהב פלאי הטכניקה אה? לחצתי עליו וראיתי את ההודעה שלך קצת התאכזבתי בהתחלה, כי חשבתי שאתה עומד לתת לי את המייל שלך ואנחנו עומדים לפצוח בהתמיימלות סוערת....אבל נוחמתי בהזמנתך לפורום נחמד ומצחיק זה שנמצא פה פשוט כמו שכתבתי למעלה הנט שלי קרס לכמה שעות אז הגעתי באיחור לפה אתמול והנה רק עכשיו בכלל פתחתי את הכותרות האלו שלכם אוף קר לי, איזה מעברים מהירים של מזג אויר האם הפורום הזה חדש יחסית? מי זאת מאגי. איך הכרתם אותה? טוב, 11 מקווה שאתפוס אתכם היום לפחות באקטואליה המסך שלי סגול אבל ממש בקרוב יהיה לי נט בבית ואז אוכל להיכנס בשעות יותר מגוונות לאקטואליה ואולי כבר יורידו לי איי סי ואודיגו וכל השטויות האלה אז אולי נוכל לתקשר גם אחרת... נשיבוקים לכולכם

המאדאם פה!!!ומי זאת מאגי? אנחנו

מכירות אולי מאיזה פורום אחר? היית ביואל באיזה פורום בשמך הנוכחי? אגב, קיבלתי את ההזמנה באיחור של כמה שעות כי הנט שלי קרס לכמה שעות וכך פקששתי את שלושת הגברים האהובים עלי - שקדון המיוחד 11 הנדיב ואשור המקסים

magy

New member
המאדאם פה. המאגי הזותי

מופיעה כל השנים באותו כינוי. גם ביואל. בארבעים וחמש..... אז ככה, אני מכירה אותה די טוב....ויכולה להעיד שהאישה הזותי היא אישה . כן. זה בטוח.. באמת נראית כמו מאדאם...... אישה גדולה כזו....גבוהה.....די שמנה.... אי אפשר להגיד עליה הרבה דברים טובים.. היא יכנע.... אין לה הרבה קש בראש...גם לא שכל. יבשה כמו אדמה בשרב....חסרת חוש הומור באופן משווע.... חסרת כישרונות .. בקושי משחילה חוט במחט.....גם הראייה שלה.... לא איייי איייי אייייי.. על שמיעה , לא נדבר בכלל.... מלאה חצ´קונים.... קצת צולעת.....הידיים רועדות.... זקוקה לניתוח פלסטי דחוףףףףףףףףףףףףףףףף בפרצוף אבל גם יתר החלקים לא יכעסו אם תעבור עליהם הסכין...... מה עוד.........יכנע כבר אמרתי....וזה אומר הכל....... רבה עם כולם......מסכסכת בפורומים למינהם..... למה היא מנהלת פה??????? גם בתפוז טועים לפעמים.... אני אדביק לך כתובת......תציצי בה.....ותשפטי בעצמך.....אם אני לא צודקת..... תראי מה כתוב שם עליה........ בושה....................

מאגי, היקרה, שאלתי עצמי באמת אם

את מאגי מארבעים וחמש ביואל דאז נכנסתי שם פעם בשם אהבה, זוכרת? אבל באותה תקופה התקלקל לי המחשב כל הזמן אז כבר הלכתי לאיבוד בפורום שלכם והתיאשתי עוד לא נכנסתי לקישור שלך תיכף אכנס

נתיבה

New member
אהבה LOVE נורא רציתי להגיד לך

משהו אבל מה בינתיים שכחתי. וגלי 10 שנה טובה לך..איכה עזבתנו...לאכול תפוזים רק מה פה הפתיחה של ההודעות זה משהו..משו..סליחה. כן.[נבדק]

כלומר, מגי, יש פה עוד אנשים

מארבעים וחמש ביואל? מה עם טרה קוטה או טרה רוסה מה עם עוד כמה מרכזיות ומרכזיים שהיו שם? הפורום הנל ממשיך באיזה מקום אחר?

ענבר.

New member
תפסיקו ל"השוויץ"

עם הקרירות שלכם... חזרתי עכשיו מהליכה. ובדרך הרגשתי את הקרירות שכנראה ירדה מאזור ירושלים והגלבוע, אל מישור החוף... הימים הכי נעימים להליכה הם ימי הסתיו.

magy

New member
מאה אחוז צודקת.

גם אני פתחתי קודם את הפריזר להוציא פיתה.....ומזה קרירות יצאה משם. עמדתי חמש דקות.....ונהנתי..... חשבתי על הרים מושלגים...נגעתי בקרח. שוויץץץץץץץ עשיתי טוש, הייתי בטוחה שזה גשם זלעפות....... אל תשוויץץץץץץץ......גם לנו יש קור קטן......בבית....
)))

magy

New member
לא מזיק לי מדי פעם. הלוואי שתבקר

קצת יותר. הרוח הזו....

שקדי

New member
הנה באוירה כזאת............

לנערה כבר אין אומרים היי בובה מותק בואי לרקוד אלא הביטי ליל סתוים

ענבר.

New member
זה הסתיו עם הענן

ועם הרוח המיבב ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב

נתיבה

New member
מיילל מייבב מחבב ומזלזל היום נתיבה

מקשיבה ומדברת...זה לא אני זה רק אימצתי את הכינוי..היום אבקש רשות ממנה.

למעלה