קר,כבר אי אפשר לשבת בחצר בערב,

• פותח הנושא 11a2
  • פורסם בתאריך
היי 11 רק עכשיו הגעתי לכאן במחשב

של אבא שלי אל תשאל באמצע ההתכתבות שלנו באקטואליה פתאום ניתק לי מהנט אחרי שהמסך היה כבר חצי שעה כתום לגמרי אוף אני כבר מתה שיחברו אותי לנט בבית ואז אני אהיה מלכה... מתגעגעת אליכם הייתי באמצע התחלה שלשיחות עם אשור ופתאום כל זה קרה נראה לי שהתאהבתי קצת באשור הוא נראה על המסך כל כך מקסים הדמיון עובד שעות נוספות חה חה ח הח הח חה כל כך נהניתי היום במקהלה מהיצירות הרומנטיות במיוחד מגלוק

ממש כך, הלילה כשיצאתי

לצעדה הלילית אל מול הנוף הקסום של ירושלים כבר לבשתי טרנינג ארוך וצעיף איזה אויר נפלא ואיזה קור כשהולכים כך על ההר אבל איזה כיף אדיר
והבטתי על כל האורות ממול וחשבתי שוב שכל כך יפה פה וכמה בערה יש מתחת לפני השטח (אבל לא רוצה לקלקל את ההרגשה הטובה, אז זהו)

magy

New member
ככל שיותר יפה........

כך בוער יותר..... אחת הערים הקסומות בעולם...... עם ריח מיוחד, ואויר מיוחד...ואור מיוחד.....ואווירה ....שלא ניתן להסביר... מתה עליה.....פוחדת להגיע אליה...... כמו שאמרו למשה....."את הארץ תראה מנגד, אך אליה לא תבוא"..... לא ציטוט......ככה בערך....... הולכת לקנות שכפ"ץ, וקסדה......ועולה........לירושלים....

magy

New member
אחרי הבילוי אצל שקדי....... ../images/Emo13.gif

קפה, יתאים.

magy

New member
לא מוותרת, אבל נותנת לך את זכות

הראשונים..... כשתחזור, ספר חוויות.......ואז אני אעלה...... נעשינו עולים????????????עולי רגל...... עולים לירושלים?????

סליחה, מי עושה לי סדר בבלאגן?

אגב, במהלך חול המועד פסח ישנה קבוצה שעושה עליה לרגל לירושלים שמעתי שזו חוויה בלתי רגילה ומגי, מה קרה? הוזמנת? בואי וממשי. אל תתני לאחרים להכנס לפניך בתור אצלי זה לא קופת חולים

magy

New member
התלוצצות גרידא....... ../images/Emo13.gif))))))))

אם את מסדרת לי טרמפ עם הקבוצה..........אחלהההההההההההההההה יש מישהו מהצפון????????? ברצינות...... אוייייי...... כתבת פסח...... חשבתי סוכות....

מגי, רק יודעת מזה

ואם כתבתי פסח, ממש מתביישת כי הם באים גם בפסח וגם בסוכות עד כמה שזכור לי שלשת הרגלים התכוונתי לסוכות
כבר שבוע אומרת פסח במקום סוכות בגלל ההלם מהחופש של הילדים מבית הספר
אבל הם הולכים ברגל וישנים ביערות בדרך את בטוחה שזה מה שאת רוצה?

magy

New member
אילו הייתי מזוגגת....

יענו , עם בן זוג......למה לא????? בשישים ושמונה....שנה אחרי הנצחון המוחץ של ששת הימים.... הגעתי לירושלים, עם מי שהיה עד לפני חמש שנים , בעלי. הייתי אז חברים...ישנו בחוץ....טיילנו כל הלילה.... זה היה המצעד הגדול.....ופתיחת הטלויזיה הישראלית.... חרשנו סמטאות עם שמות היסטוריים,. עבורי, שער מנדלבאום , היה זיכרון עמום מכתה ח´. התבשמנו מהעיר העתיקה.....שהתהלכנו בה...., לא להאמין, כמו ..."בלבתים"... ללא חשש.... כאילו, העולם כולו שלנו.......ובעדנו.... היכל התרבות.....ומה לא.....אני פשוט לא זוכרת הכל... חומות......מגדל דוד........ ולמחרת התקיים המצעד הגדול..... ישנו בשקי שינה...באיזה מגרש ענק.... כדי לראות למחרת היטב את הכל מקרוב.... עד היום....לא איכפת לי לישון על הרצפה.... אם מישהו נחמד יישן על ידי.... גם אין מאיפה ליפול.............הכל רצפה...........

יש לנו כלב ענק מפרווה

קוראים לו קמח ועוד אחד מפרווה שקוראים לו שלג עם אלה ממש כיף לישון ויש את הכלבה החיה ונושמת איתה קצת יותר קשה לישון אז מה את אומרת?

magy

New member
לא צריך לשכנע אותי......אני מסכימה

גם בלי שיכנועים.....לפחות בנושא הזה.............. תשאירי לי טלפון באימייל......נקשקש על זה.....

פנטזיה...... את פותחת

שולחן בסוכות? סתםםםםםםם, את יודעת שאני מדאייטת, ההזמנה לעלות לרגל עדיין בעינה?

את מוזמנת בכל עת

ובוודאי בסוכות אגב, ביום חמישי בצהרים אני בתל אביב הולכת לתערוכה מדהימה של ציורים רוצה לבוא?

למעלה