=קשאסה=\=טקילה=

maxfain

New member
קשה לכם או מה?

יש משקאות שמייצרים אותם עבור לקוחות מסוימים, עבור קהל יעד מסוים, עד כאן יש מבין? זה לא אומר שהלקוח לא יכול לקנות או לשתות את המשקה המסוים הזה, אבל זה לא ישנה לו שום דבר אם הוא ישתה את הראסטי נייל שלו עם ג'וני ווקר אדום או ג'וני ווקר כחול.. הטעם היחודי של הבלו ילך לאיבוד בקוקטיל.. וזה לא שדחפת לו לשם איזה היילנד ריזרב, אלא ג'וני אדום סטנדרטי וסבבה.. אני בטוח שאף אחד פה עדיין לא סירב לשום לקוח ולשום בקשה.. אבל באמת שאני אתענין למה אותו לקוח הזמין ג'וני בלו עם רד בול.. ואם זה טעים לט, אז אותו משקה עם ג'וני אדום יהיה בשבילו בדיוק אותו הדבר.

רוניM

New member
אתם לא יכולים להתעלם מהעובדה

שיש אנשים (לא חכמים במיוחד) שמזמינים דווקא את הג'וני הכחול עם רד בול (ומטרייה וורודה כמובן!!) רק בשביל הפוזה... לא יודעת בשביל מי ולמה ועל מי לעשות את הפוזה... אבל אני ראיתי מספיק אנשים שמזמינים ג'וני כחול בגאווה, כדי להראות או שיש להם הרבה כסף או סתם כדי שאנשים יחשבו שהוא מבין באלכוהול והוא מגניב
ברור לי ולכולכם שלבנאדם הזה אין מושג, אבל מי אנחנו שנבאס אותו? כל עוד הוא משלם, אני אעשה איתו לחיים!

רוניM

New member
../images/Emo183.gif יש אדומה עם פסים כחולים :)

אבל בגדול זה גם הולך... :)

temptation411

New member
הסבר קטן..

קודם כל..לא הבנתי מה זה משקה שמיוצר ללקוח מסוים דבר שני בנאדם שכל החיים שלו רגיל לשתות נגיד שיבס פתאום חבר שלו ימליץ לו לנסות ויסקי עם מיץ אגסים הדבר הראשון שהוא יקח זה שיבס אגסים בגלל שזה מה שהוא מכיר בגלל שזה מה שהוא מכיר..במיוחד אנשים מבוגרים שכל מה שהם רגילים לשתות זה את הג'י בי והשיבס שהיו מותגי הויסקי היחידים האיכותיים בשניים שהם עוד היו יוצאים לקרוע את העיר דבר שלישי..אני לא יודע מה איתך אבל מבחינתי גוני אדום שחור כחול זהב תכלת מה שזה לא יהיה הם בעלי טעם שונה אחד מהשני ז"א שראסטי נייל נגיד יהיה שונה בטעם ברגע שתשנה את הויסקי או את הדרמבוי ככה שזה לא יהיה בדיוק אותו דבר

maxfain

New member
ואי תודה על ההסבר עכשיו אני איתך!

למה אתה מקובע ולא מנסה להבין מה אני מנסה לומר? אם אתה חושב שאני מהברמנים האלו שעושים פרצופים ללקוחות - אז אתה טועה. שישתה מה שבזין שלו, אבל זה לא אומר שאני תומך בזה.. שתיין ויסקי שותה את הוויסקי שלו נקי - לא בקוקטייל, אתה לא תראה איזה שתיין ויסקי מזמין לך וויסקי סאוור או משהו בסגנון.. אלא ההיפך, שתיינים מתחילים בדרך כלל כן ישתו את זה, אז למה לשים בזה ויסקי שהוא יותר מהסנדרט? אין לזה שום הצדקה, וכל הויכוח הזה בכלל התחיל ממשהו אחר.. אתה תבדיל בין ראסטי נייל עם ג'וני אדום וראסטי נייל עם ג'וני בלו? ותענה בכנות.. ואתה יודע מה, גם אם אתה תצליח לזהות וזה גם יהיה בקושי.. אז תחשוב על בנאדם שאין לו מושג מהחיים שלו שמזמין את זה..

temptation411

New member
כל מה שאני מנסה להגיד הוא..

שכל אחד שותה מה שבטעם שלו אם מישהו שותה כל החיים שלו שיבס ויום אחד לא בא לו את זה נקי אז הוא יקח שיבס עם קולה או סאוור..כי זה יהיה לו טעים ולא איכפת לו כמה זמן הויסקי התישון בחבית וכל הטררם מסביב

temptation411

New member
יאללה..

גלנפידיך 30 סאוור עם דאש של לואי טרז בלו בול עם מטריה ורודה וקש קישקוש לכולם על חשבון הברון :)

למעלה