קשה לי (טריגר?)

Raindrop23

New member
תודה אפרסק

Raindrop23

New member
קשה לי (טריגר?)

קשה לי, אני מרגישה לבד ואני מדוכאת וחסרת מנוחה. יש לי מועקה שלא עוברת.
הפסיכיאטרית אמרה לי לרדת ל-3 ואבן ביום במקום 4 אבל הבעיה היא שואבן אחד לא משפיע עלי אז אני תמיד לוקחת שניים ביחד.
אז בימים האחרונים לקחתי רק שניים במכה בצהריים ואז בערב אני שוב מרגישה רע ולא יכולה לקחת.
בא לי להגיד לעזאזל עם הכל, זה לא עוזר, אין לי כוח, אין לי סבלנות, וכבר מאוחר מדי ואין לי כוח או יכולת לשנות כלום.
אין אף אחד באמת חוץ מאמא וגם היכולות שלה לעזור מוגבלות. עייפה מהכל כבר, עייפה מלסבול כל הזמן, עייפה מרק לשרוד ולא באמת לחיות.
בשביל מה אני צריכה את זה, בשביל מה.

Raindrop23

New member
ועוד משהו ששכחתי לכתוב

כל הזמן אני רעבה וזה משגע אותי. הפסיכיאטרית אמרה שאולי בלוטת התריס/הסוכר לא מאוזנים.
אני מקווה שהיא צודקת כי זה בלתי אפשרי ככה ואני לא יודעת איך אני אחזור לדיאטנית אם זה יישאר ככה.

אני חושבת שאפשר לגלות את זה בבדיקות דם

ממליצה לך לשתף בזה את רופאת המשפחה בשביל לקבל הפניות מתאימות.

דיברת עם הפסיכיאטרית שלך על אופן לקיחת הואבן? אם העניין הוא כמות הכדורים (בהנחה שכדור=מנה), אז אולי את יכולה לבקש ממנה כדור במינון גבוה יותר, שתוכלי לקחת רק ואבן אחד במקום שניים. אם העניין הוא המינון הכללי שאת לוקחת, אולי את יכולה לקחת כדור וחצי בכל פעם ואז יהיו לך שתי מנות (מותר לחצות ואבן?).

את לוקחת עוד משהו חוץ מהואבן? מייצב מצב רוח כלשהו? (מצטערת שאני לא זוכרת)

Raindrop23

New member
אכן אפשר. כבר קבעתי בדיקות דם ליום ראשון.

שלחתי מייל לרופאה ישר אחרי שחזרתי מהפסיכיאטרית באותו יום והיא חזרה אלי ביום למחרת ורשמה לי בדיקות במחשב.
לגבי הואבן, זה כנראה המינון הכללי, ואני לא בטוחה שכדור וחצי ישפיעו, גם שניים כבר הרבה פעמים לא תמיד עוזרים

אני לוקחת פבוקסיל וציפרלקס, כרגע בעצת הפסיכיאטרית אני מפסיקה בהדרגה את הציפרלקס ועוברת לאריפלי, נשארת עם פבוקסיל.
לא לוקחת מייצב מצב רוח. בעבר לקחתי כמה סוגים של מייצבי מצב רוח והם עשו לי רע, ליתיום לדוגמה ניפח לי את הרגליים והפסיכיאטר באותה תקופה אמר לי להפסיק אותו מייד בבת אחת.

Raindrop23

New member
ועוד משהו

אני לוקחת גם חצי כדור אנטומין לפני השינה, זה עוזר לי לישון. ניסיתי פעם להפסיק ונהייתי יותר עצבנית ולא יכולתי לישון בלילה אז רופאת המשפחה ייעצה לי לחזור לקחת את זה.
הפסיכיאטרית גם לא אמרה לי להפסיק לקחת אנטומין, רק להפסיק עם הציפרלקס.

Raindrop23

New member
אוף (טריגר רציני)

מחשבות על אנשים ששכבו בפעם הראשונה עם מישהו/מישהי וכאלה שיש להם זוגיות.
לי לא הייתה בחירה לעזאזל! ואני חשבתי לעצמי, לעזאזל, אני צריכה לשכב עם אשמאי זקן בן 50.
אולי תגידו כמו כאלה שאמרו לי בעבר שזה לא היה אונס. שאני הסכמתי. אבל זה לא ככה, זה מורכב.
אני הייתי חלשה והוא ניצל את זה, הוא גרם לי להיות תלויה בו והוא ניצל את זה.
והפסיכיאטרית שסיפרתי לה בגיל 19 לא עשתה כלום ובגללה זה המשיך עוד 4 שנים!
ואמא שלי והפסיכיאטרית אמרו שהיו לי בעיות גם לפני זה עוד מילדות אבל זה לא מעניין אותי.
הוא הרס לי את החיים, זהו. אין דרך חזרה. אני רוצה למות. אין לי בשביל מה לחיות יותר. די, נמאס.

Raindrop23

New member
ומה יכול להיות יותר גרוע מזה (טריגר)

שאין לי שום חוויה אחרת של מין. רק את "החוויה" הזו. ועכשיו אני גם לא רוצה. שילכו כולם לעזאזל.

Lady Stark

New member
הי חומד -טריגר

קודם כל, בחיים לא נגיד לך שזה לא היה אונס. זה היה ניצול כח מול אדם שברירי וחלש. אני מזועזעת ממה שאת מספרת על הפסיכיאטרית שידעה ולא עצרה את זה בזמן. וזה מסביר את סוגית האמון שלך בפסיכיאטרים. זו חתיכת בגידה מצדה, והדבר הכי לא חוקי ששמעתי שמטפל עשה.

את כרגע בסערה, בין השאר, בגלל חוסר איזון שהחלפת התרופות גורמת לו.
מתוקה, תנסי להקל על עצמך ולא לחשוב על זוגיות וכל אלה שיש להן. זה כרגע רק מקשה עליך. וכרגע את חייבת להיכנס למוד של הרגעה כי הגוף שלך עובר שינוי כימי. כל השאר יחכה לכשהסערה תחלוף. באמת.

Raindrop23

New member
היי יקירה (טריגר)

לצערי זה חוקי כי לדבריה "הייתי מעל גיל 18" ואין מה לעשות. ניסיתי לתבוע אותה ולא יצא מזה כלום כי אף פסיכיאטר לא היה מוכן להעיד שהיא נהגה ברשלנות. הם מגנים אחד על השני.
אני לא חושבת על זוגיות באמת, אני לא רוצה זוגיות. מה שאני חושבת זה שזה פתטי ועצוב שזו "החוויה" היחידה שיש לי של מין (כתבתי את זה בהודעה השניה), אבל שיהיה.
תודה רבה על המילים הטובות, אני באמת מעריכה את זה. אבל קשה לי להאמין שדברים ישתנו. אני מאוד מקווה שאני טועה.

Lady Stark

New member
יקירתי

זה לא משנה שהיית מעל 18. נתחיל מזה שהסיפור הזה התחיל כשהיית קטינה, ונמשיך בזה שאם מטפל נחשף למצב של התעללות שנכנסת להגדרת פלילים, הוא מחויב לדווח. והיא לא עשתה את זה ויכלה למנוע סבל. אז גם אם לא תנקטי באמצעים משפטיים נוספים בעתיד, חשוב שתביני שהיא עברה על החוק ונהגה ברשלנות.
מותק, גם לחשוב על זה שלדבריך זה פאתטי שזו ההתנסות שלך, זה לחשוב על זוגיות. ועוד מהכיוון שהכי מכאיב לך. אני מציעה שתעזבי את הדיון הזה לעת עתה. זו העבודה שאת יכולה לעשות כרגע כדי להקל על עצמך. אל תתני יד לדיונים שמכאיבים לך יותר ממה שכבר כואב לך.
ובאמת, במיוחד עכשיו כשאת בתחילת טיפול.

Raindrop23

New member
צודקת

הבעיה אצלי שמחשבות באות ולא הולכות וקשה נורא להיפטר מהן, ככה מתבטא אצלי ה-OCD. אולי זה גם סוג של הלקאה עצמית או הרס עצמי/שנאה עצמית.
לא יודעת, שיהיה. עכשיו ראיתי גיא פינס ודיברו על הנושא הזה. כאילו ממש אי אפשר לברוח מזה וכל דבר זה טריגר ועושה לי רע.
אני יכולה סתם לראות טלוויזיה או לשמוע מוסיקה או לעשות משהו ופתאום איזה מילה/צליל/לא יודעת מה מציף לי את הרוע הזה ולכי תשתחררי מזה.
תודה רבה על התמיכה ועל הדאגה, זה עוזר.

Lady Stark

New member
מותק, אני מבינה אותך

בעצמי סובלת מאוסידי.
הדבר שהכי עוזר לי זה לתת למחשבות לבוא ולא להקשיב להן. לא להילחם, לא לנסות להפסיק אותן ובעיקר לא להיכנס איתן לדיון. הן רק פחדים.
מציעה שבטיפול הבא שתלכי אליו תחפשי מטפלת שגם מבינה באוסידי מחשבתי.

Raindrop23

New member
תודה מותק

תודה על ההבנה ועל העצות לגבי המחשבות, אנסה אותן.

LsMs

New member
ביייבי!!! חיבוק ענק

לא הרסו לך תחיים ....ואני שמחה שאת מרגישה זעם על זה וכעס...זה אומר קודם כל שאת חיה

ודבר שני אי שמחה שאת מראה סימנים שבכלל את רוצה סוג של זוגיות...זה מראה שאת איפשהוא מבינה שמה שהיה זה לא היה באשמתך זה היה נסיבתי ואת תמצאי גם זוגיות אל תדאגי מחזקת אותך..תמשיכי בטיפול תמשיכי להוריד בואבן תתמידי עם דיאטנית...את תתחילי לשקם את עצמך..כי את חיה בשביל עצמך ובהווה ולא בעבר כן?..

Raindrop23

New member
היי מותק

אני לא מרגישה שאני חיה, אולי לפעמים לקצת זמן ואחר כך שוב מרגישה רע. מקווה שאת צודקת ושאצליח לשקם את עצמי.

היי יקרה

מחבקת בלי הרבה מילים כרגע מאוד מאוד טריגרי לי ...
בכל מקרה חושבת שאת חייבת טיפול של מי שמבין בנפגעות ומי שמבין בבריאות הנפש ובעיקר OCD לדעתי לא ניתן להפריד בן השניים כי את מתמודדת עם שנהם וממש לא משנה מה קדם למה ...
זה בסדר שאת כועסת ושואלת ומדברת על הפגיעה זה מאוד מאוד טיבעי ....
מחבקת שימרי על עצמך

למעלה