קשה לי (טריגר?)

Raindrop23

New member
אין לי כוח, לא יכולה יותר (טריגר)

לא יכולה יותר. המשקל הזה מכביד עלי, אני מרגישה שאני סוחבת 1000 קילו, זה מכביד עלי בכל צעד ואני לא יכולה יותר.
אני לא רואה איך אני מורידה הכל אז עדיף היה למות כשהייתי רזה כדי שלא אצטרך לחיות ככה. נמאס לי. לא רוצה יותר את החיים האלה. זה לא חיים.

|חי

יקרה מכירה את ההרגשה אבל במקום להיות במקום של ויתור לפחות במחשבה תדמייני שאת רזה ותימסרי לייקום שזה מה שאת ממש ממש רוצה ...ואין יותר צורך בכל המעטפת כי היום את מוגנת ושמורה ומוכלת ...לא כותבת את זה כדי לעשות נו נו נו (אני לא מורה בבית ספר ) - חייכי יופי ....אני סתם אחת באותו מצב שיודעת שהייאוש לא יוביל אותי למקום טוב הכי הרבה חזרה למקררר...אוהבת ומחבקת אותך המון

Raindrop23

New member
אני מרגישה כזרה בביתי שלי

יש עכשיו ארוחה, ישבתי קצת ועכשיו קמתי מהשולחן. לא מסוגלת. אני יושבת בחדר ופאקינג בוכה, סליחה על השפה.

Raindrop23

New member
נמאס לי - טריגר

אני רוצה לגמור עם הכל ואין לי אומץ. ממילא אני כמו אוויר בשביל אנשים אז מה זה משנה. יושבת בשולחן ומתייחסים לכולם חוץ ממני.
כל אחד "מה אתה רוצה לאכול" ולא רואים שהצלחת שלי ריקה. ולא הייתי מסוגלת לעמוד על שלי. פשוט ברחתי לחדר ואני לא חוזרת לשולחן. שילכו כולם לעזאזל.

Raindrop23

New member
רק להבהיר

השולחן מאוד ארוך וכל האוכל שרציתי היה בצד השני. ויש עוד דברים שמרגיזים אותי ומישהו שמרגיז אותי אבל מספיק חפרתי לכם.

מזדהה איתך

ארוחות והתכנסויות משפחתיות הן אכן קשות (לי - מסיבותי שלי) ומעוררות חשק עז לברוח. אני דווקא אוהבת שלא מתחייסים אלי יותר מדי, אבל כל אחת והקשיים שלה.

תחזיקי מעמד

היי48

New member
היי ריינדרופ

אני מצטערת לשמוע על כל מה שקורה. אני מקווה שהטיפול החדש יעזור. את נשמעת לי אדם באמת חזק, ואני בטוחה שגם אם עכשיו קשה לראות את זה, הדברים ישתפרו, בין אם בזכות הטיפול ו/או כל דבר אחר. ואגב, אני חושבת שלבכות זה דוקא טוב, זה משחרר ומראה על כך שאת לא מדחיקה את הרגשות שלך-גם משהו שמראה על חוזק.
אז בינתים אני מאחלת שהתקופה הטובה יותר תגיע כמה שיותר מהר

Raindrop23

New member
היי היקרה

תודה על המילים המעודדות. אומרים לי הרבה שאני חזקה, אני לא מרגישה חזקה בכלל. נקווה לטוב.

למעלה