קשה לי מאד

קשה לי מאד ../images/Emo10.gif

ראשית, אני שמחה שגיליתי את הפורום הזה. אספר בקצרה את סיפורי: בגיל 22 הרופא שלי התחיל איתי. נשבתי בקסמיו ובהמשך נסתבר לי שהוא רודף נשים אבל כבר הייתי עמוק בתוך הסיפור. לאורך כל השנים נסתבר לי שהוא רודף נשים (דרך אגב - הוא מבוגר ממני ב- 30 שנה וגבר גרוש). כל הנשים סביבו משום מה פתחו כלפיו אובססיה כולל אני. כבר שנתיים אני לא שוכבת איתו אך עדיין מרגישה כמו מכורה והזמן לא מרפא כלום! ניסיתי טיפול - לא עזר! הפסיכולוגית אמרה שאני עוברת תקופת אבל, אני לא מדוכאת אבל מרגישה כמו מכורה שזקוקה לסם שלה. אנחנו מדברים מידי פעם ובכל פעם לאחר שיחה אני מרגישה יותר רע מכיוון שמבעד למילים אני שומעת זלזול. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני מיואשת לחלוטין, מרגישה שהחיים שלי מתבזבזים לריק. היום אני כבר בת 31 וכואבת את הכאב בצורה מוחשית. לא כאב הפרידה אלא מעין כאב של גמילה. אני לא מעוניינת בו! לא מעוניינת בשום קשר איתו! אבל בכל זאת בזמן אמת אחת לכמה זמן נשברת ומתקשרת. חוץ מזה - אני בחורה יפה ומוצלחת - אבל מה זה עוזר לי??? מה עושים?????????

ושכחתי להוסיף: ../images/Emo10.gif

שמלבד אליו אין לי אובססיה לכלום ומעולם לא היתה לי. לעומת זאת - כל מי שבקשר איתו מפתח אובססיה. יש בו משהו שמוציא את הטירוף מכולם!!! שכחתי להוסיף שאין בו שום דבר נורמאלי - הוא רופא וזה נשמע קסום אבל מלבד זאת הוא גמד, זקן, עם קרחת, מכוער והתנהגות מזעזעת והכי חשוב האדם הכי קמצן שאני מכירה. ועדיין - למרות שאני מודעת להכל... מרגישה כמו אדם חי-מת שאיבד את התשוקה לאהבה, וזקוקה לסם בדמות אותו רופא גם לרגע קט.

שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מקריאת דברייך עולה לי שאלה מתבקשת...אז מה כן? מה את מרגישה כשאת איתו, שכל כך מסמם אותך? נשמע שיש לו כוח צנטרופוגלי כזה - מה בדיוק ?

אני לא איתו ולא רק זה../images/Emo186.gif

בפעם האחרונה שנפגשנו הוא ניסה לגעת בי ולא רציתי כך שמבחינתי הקטע הרומנטי והמשיכה הסתיימה לחלוטין. דבר אחד לא השתנה - הרצון שלי להיות בקשר טלפוני איתו. נוצר מצב שלעיתים אני מרגישה כמו נרקומן ב"קריז" ומספיקה שיחה של כמה שניות איתו ואני נרגעת לתקופה ארוכה. האדם הזה תקופה ארוכה עשה לי שטיפת מוח ברמה של "את לא יודעת כלום, את שקרנית, לא היה ביננו רומן, תתאבדי, את חולת נפש, את בסה"כ חור, את ממציאה דברים ומאמינה בהם, יש לי קשרים אצל הפסיכיאטר המחוזי - אם תעצבני אותי אדאג שיאשפזו אותך" ועוד. הוא אמר את כל הדברים בזמן מריבות מכיוון שחשש כי ידע שעצם הרומן הוא עבירה על החוק כי לרופא אסור לשכב עם פציינטית גם כאשר זה בהסכמה. שבוע אחרי המריבות כמו כלום הוא היה מתקשר ומדבר כרגיל. המילים האלה הורידו לי את הביטחון בהדרגה עד שהפכתי להיות מה שאני היום.

mona20

New member
אני קצת בשוק

במקרה לגמרי הגעתי לפורום הזה ובמקרה לגמרי ראיתי את הסיפור העגום הזה... קודם כל את החיזוקים וההנאות והרצונות ובכלל את האושר והעושר הפנימי את צריכה להשיג בעצמך ומתוך עצמך ולא בזכות או בגלל איזה גבר/ זכר/ שמוק נטול הבנה בסיסית שבדרך כלל חושב מהזין (וגם אם לא אז זה לתקופה מוגבלת). אני במקומך משנעת את חיי למקום אחר.. מוצאת לי מליון תחביבים החל מקייט סרפינג ועד ריקמה על גובלנים ומפסיקה לחשוב מתי תבוא אהבה. ביום שזה באמת יפסיק לעניין אותך (אבל באמת באמת) זה יבוא...

אני שמחה על תגובתך ../images/Emo140.gif

בניגוד לאחרות כאן האובססיה שלי היתה כלפי גבר אחד בלבד שמשום מה כל מי שסביבו אובססיבי - העובדים שלו, הידידות שלו, הפציינטיות שלו - בקיצור - הוא מביא את כולם לטירוף. בעצם כבר שנתיים אני לבד וגם כאשר אני יוצאת עם אחרים - אני מתנהגת כמו שאני תמיד - התנהגות נורמלית לחלוטין ללא אובססיה וללא התמכרות. בכל הקשור לאותו רופא - זה כבר סיפור אחר. הייתי חזקה וסיימתי את הקשר המיני לפני כשנתיים אך אני לא מצליחה לנתק את הקשר הידידותי שמסתכם בטלפון אחת לשבוע ולעיתים קצת יותר. מהיום שהכרתי אותו הוא התעלל בי מילולית וככל שהתעלל יותר כך יותר נשאבתי פנימה. בכל נושא הזוגיות - אני לא חוששת להשאר לבד כלומר אני לא מסוג הנשים שנתלות בגבר העיקר לא להיות לבד. איך מצליחים להתנתק ממנו טוטאלי?

mona20

New member
תחתכי

פשוט לחתוך ותזרמי הלאה.. אני יודעת שזה נשמע קלישאתי. לזרום, לשכוח להבליג וכן הלאה אבל אלה החיים אחותי. יותר מזה בתור נשואה ואמא לשניים אני עדיין חושבת שגברים חושבים מהזין... עדיין חושבת שהם נטולי אינטיליגנציה רגשית ובכלל מוגבלים במחשבה. אני יודעת שיקומו עלי עכשיו כל שוחרות הצדק ויעמדו על רגליים אחוריות... אחת הסיבות שאני לא חושבת לפרק את המע' היא שאני יודעת שפרק ב' יהיה שידור חוזר של פרק א' + נקיפות מצפון על העוול שגרמתי לילדי וכל כך למה??? כי עוד לא קיים הגבר שהמציא את הגלגל. בסופו של יום המוח שלהם מבחינה פיסיולוגית בנוי שונה מזה של הנשים והחלקים המפותחים יותר אצליהם חולשים על סקס, כדורגל וכיבוש לצמיתות של שלט הטלויזיה. ולכן אחותי כשאת מרגישה בודדה, ההרגשה הזאת היא לא בגלל שאת פיסית לא עם מישהו אלא היא הרגשה פנימית. בקיצור תמצאי לך 1000 עיסוקים אחרים שיסיטו את מחשבתך מהרופא הגמד והמוגבל ל 1000 כיוונים טובים יותר. ותראי שפתאום החיים יחייכו אלייך. ועוד מילה על מבוגרים... בתור מישהי שהייתה עם גבר שמבוגר ממני בשנים רבות (מעל 20 שנה) השרמנטיות, הנסיון, ועוד הרבה דברים אחרים מפתים מאוד... אבל זה כרוניקה של יחסים שמראש נדונו לכישלון, יחסים לא ראליים (למרות שצופים לגמלאים 8 מנדטים), ולכן אין מה לדוש בנושא.

שאלות הן לא תגובה?

את יודעת, את כותבת שבניגוד לכולן כאן את לא אובססיבית בשום דבר אחר... בתור אדם לא אובסיסיבי היה מוזר לקרוא שאת מתייאשת מזה שאף אחד לא מתייחס להודעתך אלא "רק" שואלים שאלות. האם חיכית ל"הרצאה" על מה את צריכה לעשות? הסיפור שלך מאוד לא ברור משום שקשה להבין ממנו מה מושך אותך באיש הזה, לבד מזה שהוא "מטריף דעת" טיפוסי... שאלתי, ואני חוזרת לשאלתי, מה הוא נותן לך? איך את מרגישה כשאת מדברת איתו בטלפון ? מה הוא נותן לך שאת לא מסוגלת לוותר עליו? מצטערת ילדת פלא, כשאני לא מבינה משהו אני שואלת. אני משתדלת לא לדבר על מה שאני לא מבינה.

מונה שלום וברוכה הבאה

את מדברת מנסיון? נסיון של מכורה שלא מצליחה להתמודד עם ההתמכרות שלה? מה את עושה כשאת בודדה? את מוכנה להסביר למה יחסים עם גבר מבוגר נדונו לכישלון?

אז אם אני מבינה נכון

ותתקני אותי אם אני טועה, את בעצם מכורה להשפלות שלו? ה"חומר" שהוא מספק לך זה ההתכחשות ליחסים ביניכם? לכנות אותך "חור" ולאיים עליך? לזה את מכורה? אגב, אני לא שואלת מתוך עמדה שיפוטית, אלא מתוך נסיון להבין. לכל מכורה יש פנטזיית תיקון מושלמת שמחזיקה את ההתמכרות שלה. מהי פנטזיית התיקון שלך? שהוא יום אחד יכיר ברומן שלכם? שהוא יתוודה על אהבתו? מה? את רק מספרת כמה הוא נורא, ואני מנסה להבין אם את מכורה לנוראות שלו.

קאלרז

New member
לדעתי

כדאי לשקול להתלונן עליו במשטרה. אם את אכן "מדמיינת" חקירה תוכיח זאת ולא יעשו לו כלום. אני מאמינה לך ולא חושבת שאת ממציאה עליו דברים כאלו. תרגישי בהתחלה אשמה על שהסגרתאותו, אבל תחשבי שכמה שהוא יהיה יותר רחוק יהיה יותר קל להתגבר.

למעלה