קשה לי נורא!!!

בלינקה

New member
../images/Emo24.gif

אין לי זמן לענות עכשיו ואין לי מחשב אח"כ, אבל אם יש משהו שבו אפשר לעזור, את יודעת איך למצוא אותי.

../images/Emo24.gif ממליצה לעגל פינות בעבודה

לא הכל צריך להיות מושלם. צריך פשוט להוריד ראש ולתת לימים האלו לעבור. אח"כ יהיה הרבה יותר טוב. חושי בטוב

עמית@

New member
אוי, כמה שאני מזדהה!! הייתי ככה

כ-ל ההריון, כל הריון, עד סוף ההריון. להגיד לך שמתרגלים? להקיא חמש פעמים ביום? שחיים עם תחושבת קבס תמידית? זוועה זוועה. כל כך מוכר ואיום.

tookish

New member
../images/Emo24.gif אוווויש נשמע לא נעים

לי עזר נורא לאכול לחמית ולשתות סודה. מקווה שיעבור במהרה - הכי חשוב שתזכרי שזה שווה בשביל עוד אפונ/ה.

ו שתי

New member
אבוי ../images/Emo122.gif

בימים האחרונים כשהיתה לי בחילה ברמות של אי-תפקוד (לא הריון), לא הבנתי איך עושים את זה כשיש עוד ילד בבית. מעריצה אותך- ותכף זה עובר. לענין הבחילות- יש כדורים טבעיים של בי 6 וג'ינג'ר בלי טעם הג'ינג'ר- אם את רוצה- אשמח להעביר לך. לי הם עזרו במידה מסוימת. חושי בטוב. זה תכף מאחוריך!

עינבלית

New member
אוי ערפילית../images/Emo24.gif

איך הכל בא ביחד! (וחולף מתישהו) באמת קשה, שולחת חיבוקים
ים

Arfilit

New member
עשיתי מעשה!

קבעתי לי טיפול רייקי אצל מטפלת שקיבלתי עליה המלצות חמות. מקווה שלפחות ירגיע אותי קצת.

sipi1

New member
../images/Emo45.gif בתקווה שיעזור !

והעייפות הנוראית נעלמת בסוף השליש הראשון (אבל חוזרת בענק אחרי הלידה
)

בימבילי

New member
נזכרתי שאני הלכתי לדיקור

בהריון השני (שהיה מזעזע, איום, מחריד. בחילות כמו שלך אבל אני לא אחשוף בפניך עד מתי). יש איזו נקודה בפרק היד שאחראית על משהו שאחראי על הבחילות. אני לא זוכרת את ההסבר, אבל זה טיפה עזר. ובעיקר שמעתי על ד"ר ברק - שהוא רופא קונבנציונאלי ואלטרניטיבי שטוען שבטיפול אחד או שניים הוא מעביר את הבחילות. בזמנו זה היה לי יקר וחייתי בתחושה (הלא נכונה!) שהנה, מחר יעברו הבחילות. מה שכמובן לא קרה. תרגישי טוב, אין ספק שזה מזעזע. ליבי איתך.

משוש30

New member
שולחת לך חיבוקים חמים ../images/Emo24.gif

לי מאד עזרה לחמית לבחילות בהריון. מקווה שבקרוב הדברים יתחילו להסתדר

גמני נזכרתי שיש נק' לחיצה סינית

3 אצבעות מעל שורש כף היד-נפלא לטיפול בבחילות וצרבות. (טיפשה שכמותי איך לא אמרתי לך קודם
)

למעלה