t w i x i t
New member
קשה לי...
אני לא יכולה יותר. כבר נמאס לי, אני מרגישה שאני חיה את החיים שלי בשקר. שואלים אותי מה איתי ולמה לא רואים אותי יותר, ומה קרה לי ביד, ולאן נעלמתי. ומאחורי הגב אומרים לחברים שלי שהשתניתי, שאני כבר לא שמחה וצחקנית כמו שהייתי פעם, ושנהייתי יבשה כי הפסקתי לצאת. ופתאום אנשים ששמעו שאני חולה ממקור אחר - מנתקים קשר. ואני מסתובבת עם הפיאה - והרבה אנשים אמרו לי שהתספורת החדשה (
) מחמיאה לי, אבל אני מפחדת שיגעו לי בשיער או שיחבקו אותי כדי שהיא לא תזוז ואז ידעו שזו פיאה. אז אני כל המן בלחץ שאם יקרה משהו...... ועכשיו אני לא יכולה לצאת כמעט לשום מקום אז אני בבית, משתגעת משעמום כשכל החברים שלי בצבא, ומן הסתם עד שהם מגיעים הם רוצים לצאת ולבלות - ואני לא יכולה. ואנל'א יכולה לעבוד ולא כלום. וגיליתי המון פרצופים של אנשים שהיו חברים שלי ופתאום מאז כל הסיפור בכלל לא מתעניינים וזה עוד יותר מקשה עליי להתמודד עם המצב, מספיק לי מה שיש גם בלי זה. ואנשים הולכים מאחורי הגב וממצאים שקרים ומרכלים שאני שומעת רק מאוחר יותר אחרי שזה עבר כל כך הרבה אנשים. ובדרך כלל אני לא שמה על מה שאנשים אחרים אומרים. אני יודעת מי אני באמת ומה אני שווה אבל אני מרגישה כל כך קטנה עכשיו. אני לא רגילה להיות ככה, בלי לעשות כלום כל היום, בלי חברים בעיר, בלי לצאת. אני נאלצת לשקר על ימין ועל שמאל, ואני ממש לא טובה בזה, אנשים אומרים לי "לפחות תהיי עקבית" ואפילו את זה אני לא מצליחה לעשות כמו שצריך. קשה לי להתמודד עם זה.
אני לא יכולה יותר. כבר נמאס לי, אני מרגישה שאני חיה את החיים שלי בשקר. שואלים אותי מה איתי ולמה לא רואים אותי יותר, ומה קרה לי ביד, ולאן נעלמתי. ומאחורי הגב אומרים לחברים שלי שהשתניתי, שאני כבר לא שמחה וצחקנית כמו שהייתי פעם, ושנהייתי יבשה כי הפסקתי לצאת. ופתאום אנשים ששמעו שאני חולה ממקור אחר - מנתקים קשר. ואני מסתובבת עם הפיאה - והרבה אנשים אמרו לי שהתספורת החדשה (