yaldasukar
New member
אני יודעת, נשמה ../images/Emo26.gif
בס"ד לא סתם כתבתי בהודעתי שאני הזויה ושאני מזבלת את השכל...
סתם, אני צוחקת..
אני יודעת שאצל כל אחד זה אינדיבידואלי, ומה שנכון אצל אחד- שונה אצל האחר. רק רציתי לכתוב מה אני עברתי.. אסור
אם לא מבזבזים על "להסתיר" יותר מדי אנרגיות אז אין לי בעיה עם זה בכלל, אבל אם רע לה עם זה ונמאס לה לחיות בשקר זה כבר משהו אחר.. אבל.. מי אני שאדע מה הפתרון לזה? קטונתי
ובנוגע לשאלת השאלות.. אמרתי שאני חושבת שה' ריחם עלי- בגלל שהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע. בסך הכל, ברוך ה', סיימתי עם זה די מהר.
אבל התשובה לשאלתך היא שאני מאמינה שדברים לא קורים סתם. ה' יודע מה שהוא עושה. אומרים שה' מעמיד בנסיונות רק אנשים שיוכלו לעמוד בנסיונות האלה, אנשים חזקים. הוא ידע כנראה שאם הוא יעמיד אותי בפני הנסיון הזה- אני אצא מזה יותר מחוזקת ממה שהייתי פעם, אני אצא עם גישה יותר בריאה ויותר טובה לחיים, האמונה שלי תתחזק, היחסים עם המשפחה והחברים יתחזקו- והוא ידע שרק דברים טובים יצאו מזה (אפילו השיער שלי יהיה יותר חזק..
אני מקווה..
). שום דבר לא קורה סתם. כנראה שהייתי צריכה לעבור את המבחן הזה. כבר כתבתי פה לפני כמה זמן שיש אנשים שהבריאו מסרטן ואומרים שהסרטן זה המתנה
הכי גדולה שהם קיבלו אי פעם. אני יודעת שאני לא מסוגלת להגיד את זה, כי בכל זאת.. להיות בייסורים כמו שהייתי ולעבור את כל מה שעברתי- קשה להגיד על זה שזה "מתנה"..
אבל אני יכולה להבין למה הם אומרים את זה. לדעתי הניסוח היותר טוב זה "מה שקרה לי בעקבות ובגלל הסרטן, כל מה שהשתנה בחיים שלי אחרי שהבראתי- זה המתנה הכי גדולה שקיבלתי בחיים" (בלי עין הרע)
אני מאמינה שזה היה צריך לקרות- שהייתי צריכה לקבל את הבום
הזה כדי לעשות שינוי בחיים שלי, כדי לשנות תפיסות מחשבתיות שהיו לי, כדי ליהנות יותר מההווה, כדי לקבל פרופורציה בחיים, כדי להיות יותר חזקה, כדי לאהוב ולהעריך יותר את החיים ואת המשפחה והחברים. חבל שהייתי צריכה לקבל סרטן כדי להשתנות ככה- אבל כנראה שזה באמת מה שהייתי צריכה. יוני, ה' אוהב אותנו. אנחנו הילדים שלו. הוא האבא שלנו. הוא הביא אותנו לפה כדי שנלמד
, שנחיה
, שנאהב
. הוא רוצה את הטוב ביותר עבורנו
. אמנם לפעמים זה נראה אחרת, ביחוד כשסובלים, אבל אני מאמינה שבסופו של דבר הוא יודע מה הכי טוב בשבילנו. ושיש סיבה למה שהוא עושה בעולם הזה.
"אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים"
< הערה: זה מה שאני מאמינה בו. ואני מבינה אם מישהו מאמין אחרת. אז אין טעם שתבקרו את הדברים אם מישהו חושב שאני טועה. זה לא ישנה את האמונה שלי
>
בס"ד לא סתם כתבתי בהודעתי שאני הזויה ושאני מזבלת את השכל...