קשיים בהבנת הנקרא

רֶשֶף

New member
קשיים בהבנת הנקרא ../images/Emo163.gif

לגבי "סובב כנרת": - מה הכוונה 40 ש"ח לכל המסלולים? - יש אפשרות להשתתף גם במסלול שטח וגם במסלול כביש? - מכיוון שזו תחרות, יש טעם לעשות מסלול כביש עם אופניים שאינם אופני כביש? - למישהו יש מושג עד כמה אתגרי מסלול השטח האתגרי? שמא נפצח במשאל לבירור "מי מתכוון להשתתף בכלל?", "מי הולך על מסלול שטח?", "מי הולך על מסלול כביש?" (יש עוד מי שעלו לו מחשבות ללכת על שניהם?)

IlanShacham

New member
נו באמת...

40 ש"ח למסלול אחד, רק תבחר איזה (אם כי אם זה מסתדר מבחינת הזמנים לא נראה לי שיפריעו לך לעשות גם שניים). זו לא תחרות - אין שום בעיה לעשות את ההקפה על אופני שטח. לצערי, כמו בכל שנה, יש לבני יומולדת באותו היום, אז אני לא משתתף, אבל לדעתי הצנועה מגיעים ל"הקפת כנרת" בשביל להקיף את הכנרת, לא בשביל מסלול שטח.

IlanShacham

New member
הובא לידיעתי

שניסוחי היה קלוקל. כמובן שאני מאוד שמח שלבני יש יומולדת

tiranm1

New member
הייתי בשנה שעברה......

ואני מקווה להיות גם השנה. רכבתי את המסלול "שטח אתגרי". ובכן, אתגרי הוא לא !!! המסלול היה נחמד, עלייה אחת ארוכה ורצחנית ואח"כ ירידה שכללה שטח בלתי רכיב בעליל (דרדרת בזלתית בשיפוע שקשה לרדת אפילו ברגל ועצי "דומים" קוצניים פולשים לתוך הנתיב). צריך לזכור, זהו אירוע עממי ולא תחרותי, ההגדרה 'אתגרי' באה על-מנת שלא יבואו למסלול זה משפחות וילדים עם גלגלי עזר. זה לא אתגרי במובן המקובל במקומותינו. אבל הנוף משגע והחוויה הייתה נחמדה. מקווה שהמסלול השנה יתוכנן טוב יותר. ואם תהיה שם "קבוצת פורום" אז בכלל יהיה נחמד....

Eyal Hershtik

New member
אנחנו נהיה שם .....

וכמובן נעשה את ההקפה המלאה של הכנרת על הכביש . ורשף אתה איתנו !!! אייל

רחל צ

New member
גם אנחנו נהיה שם../images/Emo141.gif

בנות רוכבי תל אביב עם נספחים מחוברים ושאינם מחוברים המטרה: הקפה כפולה...אבל מי יודע???

Sigal Yaron

New member
רגע, שו סיסו..גם אני רוצה ../images/Emo151.gif

אני גם מתכוונת לבוא.. בשנה שעברה עשינו את הרכיבה חבורת השאנטי.. וליעל פרץ השאקלית שהיום מסתובבת לה ברחבי הודו, התפנה מקום במחצית הדרך מאחור באופני הטנדם בהן רכבה וזו היתה רכיבת הטנדם הראשונה שלי..ומקווה שיהיו עוד עם אתגרים.

Eyal Hershtik

New member
הופה , מישהו התעורר ...

בטח נוסעים , לחוויות שקורות פעם בשנה חייבים להגיע ! למרות שמצער אותי שלא אגיע לארוע התרמה - על הקפת הכנרת אני לא מוותר . אייל

yuv R

New member
נוסעים בכביש או במסלול השטח ?

הצלחתם לבלבל אותי

viczan1

New member
../images/Emo124.gifגם אנחנו נהיה שם../images/Emo73.gif

יודית
טל
ג'ון
יורם
דן
דני
אמיר ועוד חברה טובים מ EZ
להתראות בסיבוב

alfon

New member
:-לא יפה.... אירוע ההתרמה מאוד חשוב

סובב כינרת כבר הייתי , ואירוע כזה לא קורה כל יום...

רֶשֶף

New member
מ'זתומרת "לא יפה"? ../images/Emo4.gif

עם כל הכבוד לקבוצת הזוּלָה וליוזמה המבורכת שלה, אני חושב שאנחנו טיפה מבלבלים בין המטרה לאמצעי. המטרה - איסוף תרומות לילדים חולי סרטן. האמצעי - יום כיף בחסות קבוצת הזוּלָה. הרגע תרמתי 50 ש"ח באתר של עמותת גדולים מהחיים
אבל אני עדיין מעדיף להגיע ל"סובב כנרת" בו טרם זכיתי להיות. תסביר לי בבקשה מה "לא יפה" בזה. לא רוצה להתערב לקבוצת הזולה בשיקולים שלה, אבל אני סבור שאם במקום "להתחרות" באירוע "ממלכתי" כמו "סובב כנרת" היו מוחלים מכבודם ומעבירים את האירוע למועד אחר, אולי אפילו לא בשבת, היו מרוויחים מהעניין פעמיים - גם את כל אלו שהם הולכים "להפסיד" לטובת "סובב כנרת" וגם את שומרי השבת, שממילא רואים בתרומה עוד מצווה. אבל מי שואל אותי בכלל

alfon

New member
רשף..

שכל אחד יעשה ויגיד מה שהוא רוצה , אני חושב שזה לא יפה.. יש לי את הסיבות שלי ומי שמבין יבין לא צריך לעשות מגילה מכל שורה שאני כותב , אני לא ראש הממשלה עדין:)

למעלה