קשיים בהבנת הנקרא

ohadclos

New member
עם כל הרצון הטוב...

עם כל הרצון הטוב, ארוע ההתרמה "תורמים בזולה" נקבע לפני שמישהו ידע על "סובב כינרת". הארוע דורש הרבה התארגנות, וזה לא ארוע שניתן להזיז מהיום למחר. ופרט לזה, בארוע הקודם, למרות שהוא לא יצא על שום ארוע רכיבה אחר, אני לא זוכר שראיתי יותר מדי רוכבים....רוב המשתתפים היו משפחות. אז נכון, הארוע מיועד למשפחות, אבל כנראה יש ארועים שיותר מעניינים רוכבי אופניים. אפשר לתרום לעמותה גם בלי להיות בארוע, אבל עצם ההגעה לארוע מסמלת משהו. יש לזה ערך מוסף. ליום אחד, ניתן להניח את השגרה בצד ולהתגיס לעזרת הקהילה.

רחל צ

New member
סובב כנרת נקבע תמיד בשבת הראשונה

של חודש נובמבר וכנראה כבר 26 שנים...(או שאולי המתכונת השתנתה...?) גם במסורת הזו וגם בהקפה הזו יש ערך מוסף ושלא תבינו לא נכון בכל מקרה לא הייתי מגיעה לרכיבת השטח אך הייתי שמחה לתרום ברצון ואני מאוד מעריכה את היוזמה שלכם ואת הארגון
אבל תמיד כדאי לבדוק בלוח הארועים... ואף פעם לא להטיח האשמות זה לא יפה ולא נעים וככה לא עושים בכלל ובטח לא דברים חיוביים כאלו... רק אהבה
מביאה אהבה
האמינו לי חווית הקפת הכנרת אין דומה לה... וזה פעם בשנה...במתכונת הזו...ארוע המוני עממי ואני אחזור שוב ושוב ושנה אחר שנה... מומלץ

RockhopperJudy

New member
ואפילו....

מר גלבוע (הזכור לטוב מ"עשר,עשרים, שלושים... מאה וחמישים...) כמעט ומצליח לשכנע אותי להגיע לכינרת על אופני הכביש עוד ביום שישי.. הצילו!!! ואני מתחילה להשתכנע... אז זו התכנית: לצאת מהמרכז ביום שישי בצהריים, להגיע לאזור הכנרת בערב... לעשות את הלילה איפה שיתאפשר... לקום בבוקר להקפה... (לה קפה.. וקרואסון אם אפשר שוקולד בשבילי..) אחר כך למנגל איפהשהוא, בתנאי שיהיו אקליפטוסים מלמעלה (חברה נעימה ברור שתהיה!!!).. יורם בטח יחזור ברכיבה, ואני אתארגן עם טרמפ חזרה. ג'וד=יודית

שתהיי בריאה.

מה בדיוק תמנגלו שם, שאפשר להכניס בתיק ציוד של רוכבי כביש ? שתי חתיכות פסטרמה מגולגלות בתיק האוכף, צלויות טוב על "טימוניה" ? אם כבר, את מוזמנת לקחת את המנגל שלי. יש לו שני גלגלים, ועם טריילגייטור, הוא יגיע עד לכנרת.
סתם. הכל מהשתאות. אני פשוט נדהם לראות איך את הופכת מיום ליום ל"זוללת כבישים".

tiranm1

New member
מה קורה פה ? כבישונים עליך שמשון...

כולם רוכבים בכביש ??? אף אחד לא בא לאכול קצת עפר וסלעי בזלת ??

RockhopperJudy

New member
מזתומרת "גם אני בא"?????

האם דבק בך חיידק השטות לרכב לכינרת מהבית או שמא תחטא בהסעת ה"מרידה" ברכב? אם אתה בעניין רכיבה מהמרכז, תאותת ונמתין... ג'וד

רֶשֶף

New member
סליחה שאני מתערב

וסחתיין על מגמת ה"שבירת שיאים אישיים", אבל עשיתי קצת "חשבון כתה א'". אחרי "חוצה גולן" לקח לנו שעתיים וחצי להגיע ברכב (נניח 80 קמ"ש בממוצע בהתחשב באי אילו פקקים של מוצ"ש?) מהכינרת לכ"ס. את מדברת על לרכב לכינרת מהרצליה כאשר מקצה ההקפה אמור להתחיל בסביבות 7:00 בבוקר? מתי את רוצה לצאת? בשישי בערב? ולרכב כל הלילה? יהודית? את רצינית? קנית כבר פו-פייס?

viczan1

New member
רשף,מי שהתחיל ל"שבור שיאים פה"....

זה אתה.עם הרכיבה מסאסא לנווה אטיב,ועוד מיני רכיבות מוזרות,אז אל תלין על אחרים.
בכל זאת השפעתך בפורום רבה, וכשזורקים כפפה,יש כאלה שמרימים אותה. ראה מה עשיתה ליודית שלנו.
התחילה עם רכיבת שטח רגועה בEZ ,לאחר מכן,סינגלים במיר"ב,עכשיו רכיבת כביש מהרצליה לכנרת בלילה עם יורם ומיד על הבוקר סובב כינרת.
ובסוף היא רוצה למנגל מתחת איזה עץ אקליפטוס ליד הכנרת.

רֶשֶף

New member
מי מֵלִין? מה מֵלִין? ../images/Emo12.gif

נהפוך הוא. בכבוד. אני מלא התפעלות והערכה. לדווש לילה שלם ועוד אחרי זה לעשות רונדלים סביב הצנטרום של הכינרת? סחתיקה. אבל למה למנגל, למה? אם היא מממשת את האתגר הזה, הרשטיק מזמין אותה ל"סטקיית העמק". הסטקייה הכי מפוארת בצמח.

yasigal

New member
כל הקטע היפה זה הרכיבה סביב הכנרת

לא שמעתי כאלה סופרלטיבים על מסלול השטח... גם אני פריקית של שטח באופן בלתי מעורער..אבל סובב כינרת עבורי..כשמו כן הוא, להקיף את הכינרת.

למעלה