קשר בין רווקה לגרוש עם לדים

riki23

New member
קשר בין רווקה לגרוש עם לדים

שלום לכם, אני רווקה ועד היום הכרתי בחורים רווקים בלבד, למרות גילי המופלג 35 אני לא ממהרת להתחתן, אלא אם אפגוש אדם נכון. היו לי מספר ניסיונות לצאת עם גרושים, ניסיונות כושלים.
אחד סיפר לי שאף אישה לא מתקרבת לגרושתו המדהימה, לשאלתי מדוע התגרש אם גרושתו הייתה כל כך מדהימה הוא טען שהיא זאת שעזבה.
שני טען שגרושתו וילדיו עברו לצפון ( אנחנו מדרום ), לכן גם הוא יצטרך לעבור לצפון, למרות שגרושתו כבר התחתנה כדי להיות קרוב לילדים.
שלישי כל המפגש דיבר על הבן שלו, ומה שהעסיק אותו איך בנו ירגיש אם הוא ירצה להתחתן שוב.
הכל טוב ויפה ומקובל עלי, אבל בתור רווקה לא מתאים לי. לפני מספר ימים הציעו לי להכיר בחור בן 40, גרוש כ-10 שנים ויש לו ילדה אחת והוא מעוניין בקשר להקמת משפחה. אני מתלבטת אם להיפגש? מה אתם אומרים? כדאי לנסות? לותר מראש?

מרוניה

New member
מכיוון שנראה לי שאת יודעת יפה מה נכון לך,

נראה לי שכדאי להיפגש ולראות איך האדם הזה מתנהג והאם התנהגותו מתאימה לך. מה את יכולה להפסיד מזה? מקסימום תגיעי למסקנה שגם האיש הזה לא מתאים לך.

רפסודיה

New member
דייט קצר לא יסכן אותך

מקסימום תחליטי שלא בא לך לראות אותו שוב.
נסי רק להגיע לפגישה כשאת מגלה יותר פתיחות וגמישות מחשבתית כדי לתת לעצמך הזדמנות לראות את כל בן האדם ששם, על כל מיני תכונות ואיפיונים שיש לו ולא לראותו רק דרך פריזמה צרה של היותו גרוש. זכרי גם שאת אותה מסננת של הסתכלות דרך פריזמה צרה עלולה להיות מופעלת גם עלייך. גבר גרוש, אב לילדים שיפסול אותך על רקע זה שאת רווקה בת 35 ללא ילדים.

riki23

New member
למען האמת

קשה לי להאמין שגבר גרוש יפסול רווקה, ה בעיה היא לא הסטטוס, הבעיה היא בתפיסה. אני הכרתי גם רווקים וגם גרושים. עם הרווקים לא רוב לא הייתה בעיה, לא מתאים, אז לא, קמים הולכים. לגבי הגרושים , המפגשים היו פשוט הזויים, שגרמו לי לעוגמת נפש רבה שלא הייתי רוצה לחזור עליה.
באמת שאין לי כוונה לספוג השמצות במהלך הדייט, זאת הבעיה.

רפסודיה

New member
יש לי דוגמאות מהמציאות

ומסכימה איתך שהבעייה היא בתפישה אבל איננו מתכוונות לאותה תפישה. אני מתכוונת לתפישה שלך לפי מה שכתבת עושה רושם שאת מתבצרת בעמדות שלך כאילו היו קו ההגנה שלך ואת חוששת לחרוג מהן החוצה לראות מה יש בחוץ.
מבינה את החששות שלך להתקל בטיפוסים לא נעימים. תתחזקי וזכרי שאין כל קשר בינך ובין מי שאת לבין מי שבמקרה יצא לך לפגוש מולך. כך שלא קרה כלום, גם אם פגשת מולך מי שאינו לטעמך, וגם נניח פגשת מישהו שנחשב דוחה ובוטה בעייניך, אמרי בנימוס שלא מתאים לך ולכי לדרכך.
לדעתי אין טעם להרים לעצמך חומות הגנה בשלב הזה של דייט ובטח שאת לא צריכה להתרגש או להפגע מזה זה לא קשור אלייך. משלושה מפגשים מקריים שהיו לך מפח נפש עדיין אינך צריכה להסיק שכל הגרושים כאלה. לאנשים שונים יש אסטרטגיות שונות כדי להתמודד עם המבוכה שהם עלולים להרגיש בדייט. והמקרים שתיארת כנראה היו גברים שלא הרגישו בנוח ומילאו את החלל בקשקושים על נושא שיותר קרוב לליבם (כמו זה שכל הדייט דיבר על בנו, או זה שעדיין לא נפרד רגשית מגרושתו).
אשר לגרושים שלא מעוניינים ברווקה- לאלה יש לי דוגמאות מהמציאות. גברים שהם אבות לילדים ומחפשים/חיפשו לעשות קשר רק עם אישה שהיא בעצמה אמא לילדים.

מרוניה

New member
נכון, אנשים נוטים לחפש בעלי סטטוס דומה לשלהם.

גם אני מעדיפה גבר שחווה אבהות, רצוי אפילו שילדיו עדיין איתו, כי גבר שילדיו כבר יצאו מהבית יתקשה יותר לקבל את המגבלות שבמצבי: הוא ירצה כבר לטייל בחו"ל וכל מיני דברים כאלה שמאפשר החופש של כבר-בלי-ילדים, ואילו אני עוד לא יכולה להרשות לעצמי את זה. אז באמת לרוב עדיף מאותו סטטוס.
אבל אני מכירה גם הרבה מאוד מקרים של רווק/ה שהתחתנ/ה עם גרוש/ה+.

סטטוס דומה

מכירה לא מעט גברים גרושים שהיו פוסלים רווקה על הסף, מתוך חשש שהיא לא תבין את אורח חייהם.
גמני לא מוצאת שפה משותפת עם גבר רווק.

XמXלה

New member
גם אני וגם החצי לא היינו יוצאים עם רווקים

הוא רק יצא מנישואין כשהכרתי אותו ולא רוצה יותר חתונה וילדים (דבר שרווקה בת 35 באופן טבעי תרצה). וגם אני לא רוצה עוד ילדים (למרות שמדגדג לפעמים אבל זה לדיון אחר
)

1Shir

New member
אני רווקה בת 30 ומעוניינת בגרוש פלוס כדי שהוא

לא ירצה חתונה וילדים - מכירה לא מעט בנות כמוני. חבל לפסול.

מרוניה

New member
ברור, לא מדובר על לפסול מראש,

אלא על נטייה ראשונית לחפש אנשים בסטטוס דומה.

הזכרת לי... לפני כמה שנים יצאתי עם רווק

במחצית השניה של שנות ה- 40 לחייו.
היו לו 5 חתולים, שצריך היה להתחשב בהם.
באחד הויכוחים שלנו הוא זרק לי "אני רווק בן 47 שמגדל הרבה חתולים - באמת ציפית שאהיה נורמלי??"

צאי לדייט. צאי לכמה דייטים. אף פעם אי אפשר לדעת מי מהם יהיה האיש שישנה את חייך.

riki23

New member
לא הבנתי

את התגובה, ומה הקשר בין אותו בחור אלי? יש הרבה רווקים ורווקות בגיל המתבגר שהם מדהימים שלנשואים ולגרושים רחוק מהם, אבל למה להכליל?

מה שניסיתי להגיד זה שבעלות של כוס קפה

(במקרה שהוא לא מציע לשלם)
את עשויה להכיר את אהבת חייך.
לי זה קרה
.

לי דוקא נראה שכדאי לך לוותר...

גם אם הגרוש לא ידבר בדייט הראשון על הבן שלו, הנושא
הזה יעלה בשלב כלשהו - שכן, ללא ספק כשאת "מתחתנת",
זה כולל את הילדים של בן זוגך...

וגם אם כיום גרושתו של בן זוגך העתידי חיה 2 מטר מכם,
עדיין קיים סיכוי שהיא תעבור מדרום לצפון ובחזרה - ואם בן
זוגך העתידי לא יתחשב בילדיו גם בנושא הגאוגרפי, למרות
שאמם התחתנה שוב ( מה זה משנה לאבהותו
), סביר
להניח שהוא לא יתחשב גם בילדיכם המשותפים.

ולכן - גם אם מדובר על גרוש מקסים ומדהים,
סביר להניח שלך אישית - עדיף ליצור קשר עם רווק.

riki23

New member
תראי

קודם כל תודה לך על התייחסותך, אבל אני חושבת שיש דבר כזה שנקרא כבוד. וגבר שכבר בדיט הראשון לא מכבד , זה כבר לא נאה בכלל.

מרוניה

New member
בכל הדוגמאות שהבאת בהודעת הפתיחה

לא ראיתי שום השמצה או אי-כבוד. גם פה אני שואלת, מה זאת אומרת "לא מכבד"? באיזה אופן?

למעלה