קשר בין רווקה לגרוש עם לדים

riki23

New member
אסביר לך

אני גרה בדרום ומחפשת קשר רציני בלבד ( לא ידידים ולא משהו אחר ).
מקרה מס 1- אני מסבירה לאדון בטלפון מה מטרותי, אדון קובע לי פגישה ובפגישה טוען שהוא חלילה בשום אופן לא מתכוון לנהל קשר רציני, הוא לא סגור על עצמו ועוד כל מיני דברים. אז למה לבזבז את זמני היקר? למה?
גם להגיד שאין אישה שווה לגרושתו, זה מעליב. צר לי אני לא מוכנה להשוואות.
וגם אם אתה בא לפגישה עם בחורה מהדרום וטוען שתעבור לצפון, בשביל מה?
הזוי לגמרי.

מרוניה

New member
אה, טוב, זה כבר ממש לא קשור לגרוש/רווק וכו'.

עולם הבליינדייטים הוא עולם מתסכל, אלא אם לומדים להתנהל בו כמו שצריך. לדוגמה, דברי איתם הרבה יותר זמן בטלפון. כמה שיחות ארוכות. ורק אח"כ תחליטי אם את מטריחה את עצמך לפגישה. נראה לי שבשיחות ארוכות היה עולה העניין הזה של צפון/דרום, הגרושה הנפלאה וכן הלאה.
דבר שני - כשהגשם יורד הוא לא נגדך... כלומר, אם הוא אומר למישהי חדשה שגרושתו הכי נפלאה בעולם אז הוא סתם טמבל מדהים, זה לא מעליב, זה בכלל לא עניין של "השוואות". הוא מטומטם בלחץ. שרוט עמוקות. וגם את זה היית מגלה בשיחות טלפון מעמיקות יותר. ומטומטמים בלחץ יש המון, בלי שום קשר לסטטוס המשפחתי שלהם.

רפסודיה

New member
אל תקחי אישית

גבר שמוציא את עצמו מהבית לדייטים אבל בתוכו חושב שאין אישה שווה לגרושתו (שנטשה אותו) והוא גם אידיוט מספיק ללהג על כך באוזני הדייטים שלו. בכל מקרה זו בעיה שלו. ברור שבגישה כזו אין לו שום סיכוי לעשות קשר עם אישה אחרת מלבד גרושתו. מאחר וזו עזבה אותו, הוא מחסל לעצמו בכך את הסיכויים להכיר אחרת ודן עצמו לבדידות עד שיעשה שינוי. בכל מקרה הבעיה היא שלו, לא שלך. בוודאי שאין לך שום מקום לקחת את זה אישית ועוד להעלב מזה.
הגעת לפגישה וגילית שזה ממש אבל ממש לא לעניין. נו, אז? בזבזת שעה על סתם.
את שואלת למה ההוא הגיע לדייט ללא כוונות רציניות ובזבז את זמנך. למה? ככה.
אולי חשב שימצא בקלות מישהי לסטוץ, אולי לא מצאת חן בעיניו וזו דרך התחמקות. בכל מקרה השאלה למה איננה רלבנטית ולא מקדמת אותך בכלום. קחי את זה ספורטיבי באותה צורה שאני מקווה שאת מתמודדת עם מצב בו גילית שגילחו אותך במחיר במוסך או במקום אחר.
יש כל מיני טיפוסים, ביניהם גם אנשים חצופים ודוחים, וגם כאלו עלולים להגיע לדייטים, נו אז? מדוע את לוקחת את זה כאילו זה אומר משהו עלייך. את אינך מכירה אותם והם אינם מכירים אותך.
במקום להתעסק בשאלה למה הם ככה או ככה תבדקי עם עצמך מה קורה אצלך, עם איזו גישה את מחפשת בן זוג ויוצאת לדייטים. בעיני חשובה מכל השאלה מדוע דייט או מספר דייטים לא מוצלחים מערערים אותך ופוגעים לך בדימוי העצמי שלך? מה עומד מאחורי זה?

XמXלה

New member
ספר אני יכולה לכתוב על דייטים הזויים...

ואין קשר לסטטוס

mother cat

New member
את מזכירה לי את עצמי לפני 5-6 שנים...

מתוסכלת מעולם הבליינדייטים, לא מוצאת את האחד, ובהחלט חששתי ממערכת יחסים עם גרוש + ילדים. אני חושבת שהסכמתי להפגש עם מי שהיום בעלי (אז אלמן + 2) בעיקר כדי שכל מי שאומר לי שאני מחמירה מדי ופוסלת מהר מדי ירד לי מהגב... הייתי בטוחה שנפגש, יהיה נחמד, אחליט שזה לא זה, ובזה העניין יגמר.

תשמעי, אני מבינה שנפלת על כמה וכמה שרוטים. אבל בינינו, שרוטים יש בכל סטוטוס - פגשתי גם מספיק רווקים שהתנהגו בצורה שמזכירה את הסיפורים שלך. אני זוכרת לפני שנים בחור שהכרתי דרך האינטרנט - בכרטיס שלו הוא כתב שהוא בן 40 ושם תמונה עם רעמה יפה על הראש. כשפגשתי אותו התברר שהוא בן 47 ואין לו שערה אחת על הקרחת.... אחרי הדייט הוא כתב לי שזה לא זה (סבבה, זכותו) כי הוא בדרך כלל מעדיף לצאת עם בחורות רזות יותר - הייתי אז טיפה מלאה (בחיי שטיפה - מידה 42-44 במכנסיים) ובכרטיס שלי ציינתי מפורשות שאני מלאה... עניתי לו שסבבה, ואני בדרך כלל מעדיפה לצאת עם גברים שלא משקרים לגבי הגיל ומצב השיער שלהם....

בקיצור, אני לא רואה סיבה לא לצאת עם בחור בגלל הסטטוס שלו. אבל מסכימה עם מי שמאמרה לך שאפשר לנסות למשוך את ההכרות הוירטואלית קצת יותר - שיחה ארוכה בטלפון, עוד התכתבות, עוד שיחה - יש שרטוים שיתגלו כבר בדרך הזו ותוכלי לחסוך את עגמת הנפש.

המון בהצלחה! ואם הקשר יצליח - את מוזמנת להצטרף לכוחותינו

למעלה