קשר הדוק עם גרושה תלותית מה שגרם לפרידה
שלום לכולם,
אשמח לחוות דעתכם בכדי לדעת האם אני רגישה מידי או שמא יש היגיון מאחורי ההתנהגות שלי.
בעלי איש מקסים, אין כמוהו. הרגישות שבו, הנתינה שלו , הוא אבא מספר 1 שלדעתי אין אבא טוב ממנו, הוא בעל נפלא ותומך ומפרגן ואוהב. אנחנו יחד שנתיים וחצי ולי בת מנישואיי הראשונים ולו בן מנישואיו הראשונים.
מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם הקשר שלו לגבי גרושתו.
לאחר ריב ענק שהיה בינינו - הלכנו לטיפול זוגי.
טיפה רקע על מה שהפריע לי לפני שאתקדם למה קרה לאחרונה:
הם מכרו דירה שהייתה משותפת להם לפני שנתיים, ושהיא הייתה גרה בה לאחר גירושיהם.
לאחר המכירה, היא חיפשה קניית בית אחר, ולכן דיברה אותו באופן יומיומי כמעט - על נכסים ודירות והם הלכו לראות דירות יחד , היא אפילו ביקשה ממנו שהוא יקבע עם מתווכחים ורק יודיע לה מתי ואיפה קובעים ואז הם היו הולכים לראות דירות.
לאחר שלא מצאה דירה לקנייה , החליטה לגור בשכירות,
גם שם נעזרה בו שידבר עם בעל הדירה , שינסח לה חוזה שכירות...
ביום של ההובלה שלה , בעלי היה איתה כל היום, עזר לה , תלה לה... תוך ניתוק הסלולרי שלו כדי שלא אתקשר ....ושלא יהיה ריב ( הוא זה אגב שהזמין לה את ההובלה )
בטיפול הזוגי ,
המטפלת אמרה לו שהוא צריך לתת לה להתמודד עם החיים.
אמרה לו לפני שנה וחצי שעכשיו היא עברה דירה, היא והילד ממוקמים בדירתם , הוא יכול להיות רגוע , ושמעכשיו הקשר ביניהם יהיה רק בכל הקשור לילד ולטובתו האישית. ולא מעבר לכך.
הוא הסכים.
שלשום גיליתי אצלו בנייד , משפט שהיא רשמה לו " זה נכס עם פוטנציאל"...ולאחר בירור, ובכי שלי,
מתברר שהיא שוב מחפשת דירה לקנייה, ושוב הם מדברים המון על נכסים ודירות , והוא עוזר לה ....ולכן הוא מוחק סמסים ממנה ואיתה כי ידע שזה יעצבן אותי.
לא יכלתי לשאת את העובדה שהוא הסתיר ממני. לא יכלתי לשאת את העובדה שהוא שיקר עלי ( כי בהתחלה כששאלתי אותו מזה אומר מה שרשמה הוא ענה לי "אין לי מושג מזה ולמה רשמה את זה" , רק אחרי זה הוא התוודה )
הם כל היום מסמסים ומדברים על נכסים....
היא סדין אדום בשבילי והוא יודע את זה.
לאחר שביקשתי לדעת על איזה נכסים הם מדברים , מה מהות השיחות שם ביניהם הוא ענה:
"זה לא רלוונטי לך"
"את לא צריכה בכלל לגעת לי בטלפון"
"זה לא עניינך"
זה גרם לי להרגיש שיש חלק בחייו שקשור אליה ולי אין מקום שם.
אני זו שמסתירים ממנה דברים.
אבל אני האישה שלו,
הוא ישן איתי במיטה כל ערב,
הוא אוכל איתי,
אנחנו מגדלים ילדים יחד....
כל כך כאב לי.
וזו לא פעם ראשונה שביקשתי ממנו שהקשר איתה יסתכם רק במה שקשור לילד...וזה לא קורה.
ביקשתי ממנו שיעזוב את הבית ולא יחזור.
קשה לי נורא.
נ.ב
אני בטוחה מעל לצל של ספק שהוא לא בוגד בי איתה.
אין לו שום דבר רומנטי שם איתה.
אבל אני מרגישה שהוא בגד באמון שלי בו.
שהוא תמיד שם בשבילה מעבר למה שכרוך בילד.
היא שונאת אותי ( ומעולם לא נפגשנו , אני מתייחסת לילד כאילו היה שלי, אני אוהבת אותו מאוד, היא פשוט שונאת אותי כי אני איתו והיא לא ) .
האם אני סתם כועסת?
האם הכאב שלי טיפשי?
שלום לכולם,
אשמח לחוות דעתכם בכדי לדעת האם אני רגישה מידי או שמא יש היגיון מאחורי ההתנהגות שלי.
בעלי איש מקסים, אין כמוהו. הרגישות שבו, הנתינה שלו , הוא אבא מספר 1 שלדעתי אין אבא טוב ממנו, הוא בעל נפלא ותומך ומפרגן ואוהב. אנחנו יחד שנתיים וחצי ולי בת מנישואיי הראשונים ולו בן מנישואיו הראשונים.
מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם הקשר שלו לגבי גרושתו.
לאחר ריב ענק שהיה בינינו - הלכנו לטיפול זוגי.
טיפה רקע על מה שהפריע לי לפני שאתקדם למה קרה לאחרונה:
הם מכרו דירה שהייתה משותפת להם לפני שנתיים, ושהיא הייתה גרה בה לאחר גירושיהם.
לאחר המכירה, היא חיפשה קניית בית אחר, ולכן דיברה אותו באופן יומיומי כמעט - על נכסים ודירות והם הלכו לראות דירות יחד , היא אפילו ביקשה ממנו שהוא יקבע עם מתווכחים ורק יודיע לה מתי ואיפה קובעים ואז הם היו הולכים לראות דירות.
לאחר שלא מצאה דירה לקנייה , החליטה לגור בשכירות,
גם שם נעזרה בו שידבר עם בעל הדירה , שינסח לה חוזה שכירות...
ביום של ההובלה שלה , בעלי היה איתה כל היום, עזר לה , תלה לה... תוך ניתוק הסלולרי שלו כדי שלא אתקשר ....ושלא יהיה ריב ( הוא זה אגב שהזמין לה את ההובלה )
בטיפול הזוגי ,
המטפלת אמרה לו שהוא צריך לתת לה להתמודד עם החיים.
אמרה לו לפני שנה וחצי שעכשיו היא עברה דירה, היא והילד ממוקמים בדירתם , הוא יכול להיות רגוע , ושמעכשיו הקשר ביניהם יהיה רק בכל הקשור לילד ולטובתו האישית. ולא מעבר לכך.
הוא הסכים.
שלשום גיליתי אצלו בנייד , משפט שהיא רשמה לו " זה נכס עם פוטנציאל"...ולאחר בירור, ובכי שלי,
מתברר שהיא שוב מחפשת דירה לקנייה, ושוב הם מדברים המון על נכסים ודירות , והוא עוזר לה ....ולכן הוא מוחק סמסים ממנה ואיתה כי ידע שזה יעצבן אותי.
לא יכלתי לשאת את העובדה שהוא הסתיר ממני. לא יכלתי לשאת את העובדה שהוא שיקר עלי ( כי בהתחלה כששאלתי אותו מזה אומר מה שרשמה הוא ענה לי "אין לי מושג מזה ולמה רשמה את זה" , רק אחרי זה הוא התוודה )
הם כל היום מסמסים ומדברים על נכסים....
היא סדין אדום בשבילי והוא יודע את זה.
לאחר שביקשתי לדעת על איזה נכסים הם מדברים , מה מהות השיחות שם ביניהם הוא ענה:
"זה לא רלוונטי לך"
"את לא צריכה בכלל לגעת לי בטלפון"
"זה לא עניינך"
זה גרם לי להרגיש שיש חלק בחייו שקשור אליה ולי אין מקום שם.
אני זו שמסתירים ממנה דברים.
אבל אני האישה שלו,
הוא ישן איתי במיטה כל ערב,
הוא אוכל איתי,
אנחנו מגדלים ילדים יחד....
כל כך כאב לי.
וזו לא פעם ראשונה שביקשתי ממנו שהקשר איתה יסתכם רק במה שקשור לילד...וזה לא קורה.
ביקשתי ממנו שיעזוב את הבית ולא יחזור.
קשה לי נורא.
נ.ב
אני בטוחה מעל לצל של ספק שהוא לא בוגד בי איתה.
אין לו שום דבר רומנטי שם איתה.
אבל אני מרגישה שהוא בגד באמון שלי בו.
שהוא תמיד שם בשבילה מעבר למה שכרוך בילד.
היא שונאת אותי ( ומעולם לא נפגשנו , אני מתייחסת לילד כאילו היה שלי, אני אוהבת אותו מאוד, היא פשוט שונאת אותי כי אני איתו והיא לא ) .
האם אני סתם כועסת?
האם הכאב שלי טיפשי?