קשר לא מוגדר

cmyk137

New member
כל קשר זה סוג של יחסים

בגלל זה את צריכה להגדיר יחסים וגישה
בנהכם עד כמה דברים חשובים ומשותפים
שאבל זה כמו משהו שלא ברור מעליו
לכן עדיף להפריד שכל נושא בניפרד
כפי שהגדרת שהתם מתכתבים ומדברים
על איזה שנושא אפשר לסכם ואז להמשיך
כמו שידועה בייחד או בניפרד לפי האופציות
לבחור את הדרך הכי טובה
כי בכל מקראה את לא יכולה להחליט לבד בלי לשמוע את דעתו
אולי אתם תלוים בצמבים שנדרש סוג של אומץ ואת לא מתחשבת בזה
לכן אין לך מספיק בטחון בקשר הזה
שהיה לך בהצלחה

Berethor

New member
נראה שנפלת על מישהו נצלן

אז נכון שכביכול הקשר שלכם אינו מוגדר ולכן הוא יכול לטעון להגנתו שזה בגלל שלא ביררת איתו, אבל משום שבררת המחדל בקשרים מיניים היא זוגיות ולא יזיזות או סטוצים לכן הוא למעשה ניצל אותך ופגע בך, בכך שהוא לא הבהיר לך מראש הוא מחפש משהו לא רציני.

Berethor

New member
אלא אם כן הוא היה יודע מה שחשבת חודש הראשון

אבל אני יודע מהנחה שלא. לכן זה גם לא רלוונטי.

Gohan SSJ2

New member
אולי תנסי ללקט מידע מהחברים והסביבה שלו

אני מניח שלחברים שלו הוא מספר בדיוק מה הוא רוצה מהקשר הזה.
די ברור שהם לא יתנו לך תשובות ישירות, אבל דרך ברורים עדינים עקיפים וחכמים אפשר אולי לנסות לדלות מידע לגבי הכיוון שלו...

כל החברים שלו מכירים אותי

כשהם שואלים עם מי אתה, הוא תמיד אומר את שמי. היה גם קטע שהתחלנו להתמזמז ובדיוק חבר שלו שידע שאני אצלו התקשר, הוא ענה ואמר: ״אל תפריע לנו לעשות אהבה״, מה שגם חברה שלי התקשרה אליי לפני ואמרתי לה שאני מתחרמנת איתו, כך שאם הוא אומר מילה כזאת לחבר טוב, אני חושבת שזה לא סתם בעיני החבר.

כל החברים שלו מכירים אותי

כשהם שואלים עם מי אתה, הוא תמיד אומר את שמי. היה גם קטע שהתחלנו להתמזמז ובדיוק חבר שלו שידע שאני אצלו התקשר, הוא ענה ואמר: ״אל תפריע לנו לעשות אהבה״, מה שגם חברה שלי התקשרה אליי לפני ואמרתי לה שאני מתחרמנת איתו, כך שאם הוא אומר מילה כזאת לחבר טוב, אני חושבת שזה לא סתם בעיני החבר.

Gohan SSJ2

New member
לא התייחסת למה שהצעתי

הבנתי שבסביבה שלו כולם יודעים על הקשר שלכם, ובדיוק בגלל זה מה שאני מציע הוא לנסות לתחקר בעדינות את החברים שלו. הם כנראה יודעים יותר טוב ממך לאן הוא רוצה לקחת את הקשר הזה.

מה שהבנתי מחברים שלו

שבעצם החברים הטובים שלו הם השותפים שלו, ואני אצלו לא מעט. השותף שלו אומר לו לפעמים ״מצחיקה האישה שלך״, ״תגיד לאישה שלך״, ועוד ביטויים שמבטאים שייכות, כך שמהם הבנתי שאנחנו חברים. בעיניו אנחנו ״יוצאים״, אבל אני מאמינה שחברים שלו כבר רגילים אליי ולכן הם גם חושבים שאני חברה שלו, אבל הוא גם ביישן, כך שלא נראה לי שהוא מדבר איתם על זה.

Berethor

New member
ביישן? אולי זה נובע גם מזה

אולי זה אחת הסיבות שהוא פוחד מההגדרה.

Berethor

New member
Gohan יש דרך שאתה יכול לעזור לה

תגיד לבחור שהיא איתו שאם הוא לא מוכן להודות כבר שהוא חבר שלה אתה תהפוך לSSJ2 מולו..

http://www.youtube.com/watch?v=tOiq8KNfcDI

הוא הציע לי לבוא למשפחה שלו סופ״ש

טוב, עכשיו אני בטוחה שאנחנו זוג או סוג של, ואם גם אחכ׳ הוא לא ירצה להגדיר, זה יהיה מוזר.

Berethor

New member
לדעתי את צריכה לומר לו את זה

שדה פקטו אתם זוג כמעט מכל הבחינות, אז למה הוא פוחד מההגדרה, תשאלי אותו ותנסי לשכנע אותו שזה טיפשי.

זה מה שאמרתי לו

הוא אמר שנכון ושהוא צריך לראות מה יהיה הלאה, כי שום דבר לא בטוח.

למעלה