קשר מסובך

KhaIeesi

New member
רציתי להציע אולי טיפול

אבל אני פוחדת שייסקלו אותי פה עוד שנייה..

בכל אופן, אם אתה באמת אוהב אותה - זאת אופציה אפשרית.

הבחורה

רכושנית ובעלת חוסר ביטחון עצמי בסיסי. אם היא לא האחת והיחידה היא לא מסוגלת להתמודד עם זה..
היא גורמת לך להרגיש רע, להרגיש "מזוהם" ביחסים אינטימיים עם אחרות לפניה, וגם משחקת בך וברגשות שלך.

תתרחק ממנה ומהר!
היא לא תגרום לך להרגיש טוב לא עכשיו ולא בעתיד.

שלום

אם היא באמת אוהבת אותך, לא יפריע לה שהיית בקשרים עם אחרות. מה שמשנה הקשר ביניכם ולא קשריכם הקודמים. אם יש לה חשיבה כמו שתיארת, היא כנראה לא רצינית. צור קשרים והמשך לחיות רגיל, ואם היא פעם תחליט לחזור אליך היא תחזור. זה שהיא לא מנותקת מהקודם באמת בעיה, אבל אפשר לאהוב הרבה אנשים באותו זמן ולכן כשהיא תמצא בך עם הזמן יסוד אמתי לאהבתה, סביר שתרצה אותך.

אני מבינה אותך

אני מבינה אותך כי גם אני נפלתי פעם או פעמים למלכודת הזאת של בן זוג ״מורכב״ שהמשמעות שלה היא בעצם בן זוג שרוט
וכן, זה מענין ונחמד במיוחד כשיש לאדם הזה יתרונות נוספים שקולעים לטעמינו וכל העסק נעשה מענין ואמוציונלי.
אבל תן לי לספר לך על המלכודת הזאת- במלכודת הזאת אתה שומע כל כך הרבה אני אני אני ומתעסק כל כך הרבה בכאב שלו, בפחדים שלו, בטראומות שלו, ברצונות שלו ש... אופס... איפה אתה? ולמה לצד השני לא אכפת מהסרטים שלך? ולמה לא אכפת לה אם היא נניח יוצרת לך טראומה ברגע זה ממש?

לא אכפת לה כי פשוט לא, כמו שלא אכפת לה מהשני. כי בסרט שלה כולם ניצבים, מקסימום שחקני משנה... היא הכוכבת הראשית, והיא הדמות היחידה שיש לה את הזכות להיות עגולה עמוקה ומורכבת.
זה פייר? זה שווה את זה?

זה להיכנס למיטה חולה, ביג טיים

צא משם
יש לה תסביך קשה
גם לגבי הקטע שאתה לא בתול? WTF???? אנחנו לא בימי הביניים
והיא לא משתחררת מהאקס שלה
אתה לא צריך להצטער שאתה לא בתול וגם אם הייתה אפשרות לשנות את זה, אז ממש לא לעשות כזה דבר בשביל בחורה.
נשמע מאוד לא בריא.

למעלה