ק-דימה מתכונת בביולוגיה!

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
ק-דימה מתכונת בביולוגיה!

איך היה לכם, מקוואים? מצטער שאני כ"כ שמח, אבל בכל זאת - אני פרשתי הביתה אחרי מבחנון קצרצר, ואתם עוד נתקעתם..
איך היה, טלינקה? איך היה, שין? איך היה, דיק? איך היה, מקס? איך היה, מוטא? איך היה, מי שעוד בפורום ולומד ביולוגיה? אה! איך היה אופיר?

Uv Kruvi

New member
ק-דימה ביוטכ!

חחחח... לא היה לנו מבחן, כי אני בביוטכ, אבל מצד שני, לא התעוררתי להשלמות... ההשלמות ב 10, וב11 אני קולט את שירן מתקשרת אלי, לא מבין מה קשור, פתאום היא עושה לי "למה אתה לא בביצפר?" ואני "מה?? מה השעה?? שיטטט!!!" או משו כזה...הייתי חצי מסטול... :) בכל מקרה, קופי! שוב תודה!!!!!

NiGa

New member
אבל..

יש לכם איזה 15 מבחנים נפרדים כל פעם יש לכם מתכונת או משו אחר! בביולוגיה היה חאווה קדימה אלי משגיח! וחלש לא לבוא להשלמות...

Uv Kruvi

New member
כן...

שנה שעברה ייחידה בביוטכ 3 בכימיה זה כבר 2 מבחנים השנה עשינו אחד, נשארו עוד 3... :) אבל תחשוב שכל אחד יותר חאווה מהשני... וקדימה 93 במתכונת האחרונה... וקדימה 95 במתכונת שלפניה... ובאתי בסוף...מרתון של 5 דקות ריצה מטורפת בבית והסתדרות וריצה לביצפר חחחח

NiGa

New member
עעעעע

אתה צריך כבר להביא לי תמונות כושילדודה ואופיר הזרים לך את הדיסקים של שין?! חלש עכשיו שאני מחזיר לה יום אחרי שלקחתי, ואתם קובעים על זה בעלות...

Uv Kruvi

New member
הם בתיק...

אתה רק צריך להגיד לי "יובל תביא לי אותם" לא ראיתי אותך בכלל היום... הם אצל אופיר, הוא צריך לצרוב (אולי כבר צרב) לזכור לקום בבוקר, לזכור לבוא לביצפר, ואז הכל יהיה בסדר... :)

ShiN ShiN

New member
אין בעד מה! ../images/Emo13.gif

אבל ת'אמת התקשרתי בתמימות.. חשבתי שאתה בכיתה, אז רציתי שתצא שאני אראה אותך לפני המתכונת השנייה..

Uv Kruvi

New member
דיי דיי כבר עם העצבים!!!

:) אולי בגלל האוזניים הגדולות? הפה הגדול? העוד משו שיש לסבתא של כיפה אדומה שאני לא זוכר כרגע? :)

Uv Kruvi

New member
מההההההההה?????????

טוב נו.... אבל גם את... אחת הקופות.... :) אבל.... thats that, aha aha, i like it love ya

NiGa

New member
שתוק לפני שאני שורף לך ת'גיטרה!

צ'יאססססס ככה כותבים את זה, בלומ'..

NiGa

New member
דונט וורי,

היא שמורה טוב אמרתי לאחותי שהגיטרה לא זזה מהמקום בלי שאישרתי קודם, ויותר מאוחר כנראה אני ואבאל'ה נקפוץ לכ"ז לבדוק מה קורה עם הגוש זבל, סליחה, גיטרה שהבאת לי.

למעלה