ק-דימה מתכונת בביולוגיה!

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
שתוק אני מתקן לך את הגיטרה

עושה לה סטאפ קונה מיתרים כבלים בלגנים, מה אתה בוכה?

NiGa

New member
../images/Emo41.gifשאלתי שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוסר יחס! :(

ShiN ShiN

New member
אוי היה מצחיק.. ../images/Emo13.gif

היה כיתתי להפליא.. נהדר לדעת כמה הכיתה שלך מגובשת ברגעים קריטיים!
תחזירו לי את הדיסקים שלי!!!!!!

Firz

New member
אוווווווו....

איזה חיוך פני העלו במיוחד בגלל ששומרים את הטובים לסוף... היה גאוני אני הייתי גאון תודה אני יודע צנוע כולם העתיקו ואממממ מסביב שניה לענין של ביולוגיה הכל חרא!!!!!!!!!

יאפה

New member
אצלנו לא היו העתקות...

נראה לכם!! אלי מלכי הזה גאון!! גאון!!מחליט לתקן את המזגן באמצע המבחן! כזה מלך:)) היה טוב סה"כ...פה ושם בתפקששויות אבל הכל חוואה! קדימה פול לחץ ירד:)) ודיק-יא הומו היית יכול להישאר ל-2!

NiGa

New member
אמא ש'ך הומו!

א. זה השורה של שירן...
ב. זין, חזרתי הביתה בחאווה עם אהוד, קדימה מזמן לא דיברתי עם אהוד, נזכרתי שפעם היינו חברים טובים בלגנים... ג. אני חי בשבילך, כותב שירים בשבילך, לסירה שלי אני קורא Dicky על שמך, נוסע לאנדריי בשבילך, מתעורר בשבילך, את ההודעה הראשונה באיי סי קיו שולח לך, חושב עליך כל היום, ומי שניר חכים אדום... ועוד אתה קורא לי הומו?!

RevitallicA

New member
רעעעעעעעעע.....

אף אחד אצלנו לא ידע את החלק השני
אני ישבתי ליד ארז...אז זה עוד איכשהו עזר לי קצת... אבל היה גרוע
אבל החלק הראשון הלך לא רע, אני מאמינה...
אבל בלעעע...אני בדיכי...

ShiN ShiN

New member
אל תהיי בדיכי... ../images/Emo13.gif

את דפוקה! מה את הולכת?! מה?!!?!?!?!? את יודעת שכשכולם יפתרו יעבירו לך תשובות! יכולת לקחת מיניב בלי כלום! את סתם..

RevitallicA

New member
חח...קל לך להגיד../images/Emo70.gif

את ישבת בשורה האחרונה, בקומונה עם כולם, ובנוסף-ידעת הכל
אני ישבתי שורה ראשונה, בשומקומונה, ולא ידעתי כלום
מי היה מעביר לי תשובות
הייתי מתחת לאף של שרי

TrunKs 2003

New member
לא אוהב אותך יותם אתה מחלואה!!!

איך היה איך היחה אבל אותי שאלת איך היה..!? אחרי שכמעט סיפקתי לך אותה באתר קורע על המורדים התזכור אותי..?? לא!!! מה פתאום!!!! אגב...זה דודי.. שיניתי את הניק..לא שזה בכלל אמור להיות אכפת לך יצור נתעב

TrunKs 2003

New member
ואגב צר לי להגיד לכם

שזיינו אתכם בועז המורה להתעמלות שמר עלינו עם שרי. אין יותר חוואה מזה. היא מסבירה לידלדים והוא יושב וקורא עיתון..:) אפילו לא הייתי צריך לקרוא את השאלות... ויותם - - פשוט.. אארררררר

סתום תפה אל תקרא לי אבא

אני נסיך סאיני אצילי חסר רגישות למשפחתי אלה אם כן עברת את פרק 222

TrunKs 2003

New member
עוד לא עברתי.. אבל אתה מצחיק

עוד לא עברתי את 222 , אבל הגעתי לשלב שבו אתה הופך להיות מצחיק ויורד על סל בפרקים 140-143 זה וג'יטה שאני אוהב.. פפיטו פפיטו!!!

NiGa

New member
מזמן לא ראיתיך פה חשבתי שפרשת...

חחחחח איך היה דודי?

למעלה