ראול!!!!

iloveainslie

New member
ראול!!!!

דדיייייי הוא כזה יפה לדעתי יש עליו קצת דיללן מקאי אפילו(דילן מבברלי הילס למי שזוכר...) איך רוצים שנאמין שהוא כאילו חנון? או שמשיהי תעדיף את בילי על פניו??? לדעתי הוא הרבה יותר שווה מהבלונדיני הזה הוא פשוט סקסי בטירוף מי מסכים איתי???

אני לא מסכימה איתךך!!!

אני חושבת שבילי הוא הכי חתיך בסדרה הוא פשוט מושלםם הוא כזה יפיוף שבא לטרוף אותווווווווו!!! הוא הרבה יותר יפה מראל אז ששששששששששששקקקקקקקקקטטטטטטטטטט!!! ב=י=ל=י ה=ש=ו=ל=ט!

גלגלגלוש

אני לא אומרת שבילי לא חתיך הוא חתיך בהיסטריה, יש לו שפתיים חושניות ושבא לך רק להתנשק איתו אבל דאחילק (סלנג) יותר יפה מראול??? ההההההההההאאא....

אני מסכימה איתך

לפי דעתי ראון בהרבה יותר גברי ממנו יש לו מן פזילה כזאת בעיין שעושה אותו לסקסי בטרוף את יודעת.... משהו שהיית מתה להכנס איתו למיטה.... ורק להסתכל עליו בעניים אני בטוחה שאם אחד כזה היה מסתכל עליי ברחוב, ישר הייתי מחרבנת על עצמי מרוב התרגשות....

Dawn12

New member
עד כמה שהדיון הזה מרתק

(והוא לא) אני חושב שהמסר ברור ואפשר להפסיק כי הרמה בו רק הולכת ויורדת. כולנו למדנו היום שבילי שולט וראול "קצת דילן". אני מציע לכל החדשות לקרוא את הכללים ולהתחיל לאמץ אותן בהודעות כי שרשורים מסוג זה אינם מתאימים לפורום הזה לצערי.

I'm sorry

מצטערת אם פגעתי בך סתם, נסחפתי בלי כוונה למרות שאני חושבת שראול מהמם לא הייתי צריכה להתבטא ככה... סליחה Excuse me I'm sorry Pardon me שבת שלום ודרך אגב אני ממש לא חדשה פה סתם לקחתי הפסקה של חודש אולי אתה לא מעודכן

Dawn12

New member
לימור יקירתי

קודם כל, אני אשמח אם תקראי לי שחר ולא דאון 12. אני לא מטוס. דבר שני, הכוונה בהודעה שלי דווקא לא היתה אליך אלא לשתי החדשות שכתבו מעלייך. לא את ולא הן ולא אף אחד פגעו בי, וכל מה שאמרתי (ואני עדיין אומר) הוא שהפורום הזה לא נועד לשרשורי "בילי השולט!!!!!!" ו"כנסו!!!!!" אנחנו לא בני עשר, ואפשר להקדיש עוד כמה דקות כדי שההודעות יכילו תוכן כלשהו ובאמת יגרמו לאנשים לרצות לקרוא אותן. ניסיתי להקפיד על זה מאז שהפורום נפתח וזה לא עומד להשתנות, לפחות לא כל עוד אני כאן. אני גם לא חושב שזו דרישה מוגזמת מדי ועד עכשיו היתה אווירה מאוד חיובית בפורום בגלל ששמרנו על זה.

אני מוכנה ל"עשות שולם"...

אם כבר הפורום ירד לרמה של בני 5 אז גם המשפט "שולם, שולם לעולם..." יכול להתאים. מתאים לך?

יש לך תמונה של דייאן

מי שזוכר אני מאוד אוהבת את דייאן על כל הרע שהיא עשתה לויקטור ובגלל זה אני מעריצה אותה תשלחי לי הרבה תמונות שלה אני רוצה לעשות ממנה שומר מסך

b o t t e n

New member
שחר השולט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

סתם, בא לי...אפילו שלא יום שלישי

iloveainslie

New member
שחר נו באמת...

קצת נסחפת לא? אני חושבת שבאמת ובתמים צורת כתיבתי שלי לא היתה ילדותי ציינתי את דעתי ואת מחשבתי על כך שראול מזכיר את דילן זה הכל לא השתמשתי במילים זולות או בהתבטאויות ילדותיות ולא נעמה לי כלל הירידה על ההערה שהוא דומה לדילן-כתבת בצורה צינית ומשפילה וגם זה לא לענין לא נראה לי כל כך נורא לכתוב לפעמים גם את דעתינו על הדמויות מבחינת מראה זה ממש לא פשע זה יכול להיות משעשעש וללא התערבותך הפוגעת והמזלזלת זה היה יכול להמשך ולהיות דיון משעשע חבל שלקחת זאת בצורה כזו והטחת האשמות כאילו אני ילדותית ו"חדשה שלא מבינה בכללים" באמת לא יפה על החתום זאת שחושבת שראול הוא קצת דילן (אופס נראה לי שאסור לי להגיד את זה כאן)

iloveainslie

New member
שחר שלום שלום

קצת נסחפת לא? אני חושבת שבאמת ובתמים צורת כתיבתי שלי לא היתה ילדותי ציינתי את דעתי ואת מחשבתי על כך שראול מזכיר את דילן זה הכל לא השתמשתי במילים זולות או בהתבטאויות ילדותיות ולא נעמה לי כלל הירידה על ההערה שהוא דומה לדילן-כתבת בצורה צינית ומשפילה וגם זה לא לענין לא נראה לי כל כך נורא לכתוב לפעמים גם את דעתינו על הדמויות מבחינת מראה זה ממש לא פשע זה יכול להיות משעשעש וללא התערבותך הפוגעת והמזלזלת זה היה יכול להמשך ולהיות דיון משעשע חבל שלקחת זאת בצורה כזו והטחת האשמות כאילו אני ילדותית ו"חדשה שלא מבינה בכללים" באמת לא יפה על החתום זאת שחושבת שראול הוא קצת דילן (אופס נראה לי שאסור לי להגיד את זה כאן)

למעלה