ראול!!!!

Dawn12

New member
גם ההודעה השלישית בדרך?

קודם כל, אני מתנצל אם מה שכתבתי פגע בך (או השפיל אותך לדברייך). הייתי צריך לכתוב את זה בצורה אחרת ובזה את צודקת לגמרי. העניין הוא שאת כן חדשה, וכבר היו לנו כמה וכמה (וכמה) אנשים חדשים שכבר בהודעה הראשונה שלהם כתבו משהו בסגנון ההודעות האלה, ולכן רציתי "להקדים תרופה למכה". אני שמח לדעת שזה לא המקרה כאן. גם אני טועה. היות ובחרת לכתוב את ההודעה הזאת כאן ולא לפנות אלי במסר אז אולי כדאי להבהיר את העניין פעם נוספת על גבי הפורום. אני חושב שיש הרבה אנשים שהיו מנהלים את הפורום בצורה אחרת. אני אפילו בטוח בזה, ואין כאן אף טיפה של התנשאות אם מישהו תהה. לאנשים שונים חשובים דברים שונים ואף אחד לא אמר שמה שאני חושב הוא בהכרח הדבר הנכון. לא לכל מנהל אכפת מרמת הדיונים וסגנון ההודעות שנכתבות בפורום שנמצא תחת ניהולו ולא בכל מקום תמצאו מישהו שמתעקש להקפיד על זה, אבל מה לעשות - כאן יש נודניק כזה. אנשים שנמצאים פה מההתחלה יעידו על זה שלא התחלתי עם זה מהיום וזה לא עומד להשתנות כל עוד אני כאן. חשוב לי שהשרשורים (או לפחות חלקם) יעסקו בנושאים שהם מעבר למראה החיצוני של דמות כזו או אחרת, ועד היום (או יותר נכון - עד סוף השבוע) חשבתי שכולם חושבים כמוני. אין שום דבר רע בכתיבת דעות על המראה החיצוני של הדמויות, מלבד העובדה שמדובר בשחקנים מאחורי הדמויות האלה, וכל ביקורת חיצונית היא בעצם עליהם. העניין הוא שחשוב לשמור על מינון נכון. אני יודע שאני לא הייתי רוצה לקחת חלק בפורום שהדיונים בו מסתכמים בשיער של בריטני ובגבות של ראול. כולנו מסוגלים ליותר מזה, ואני עדיין חושב שכולנו נהנה יותר מזה. אם מישהו לא חושב ככה, זה בהחלט המקום להגיד את זה.

../images/Emo123.gifגם לנו יש רגשות

ציטוט (ואין כאן אף טיפה של התנשאות אם מישהו תהה..כזה כנראה....) טוב מה אני אגיד?..... אם אתה מרגיש שאתה לא מתנשא אז כנראה שאתה לא שם לב לסגנון שלך וצורת התבטאות שלך כלפי האנשים פה. אני כולה שבוע בפורום וכבר קיבלתי 3 מכתבי הזהרה ממך דבר שלא קרה לי בעבר.... גם לפי השרשורים שלך אני מרגישה שאתה לא אוהב את דיאן, ואותי זה מעצבן ומעליב, כי אני אוהבת את דיאן, ואני חושבת שהיא בסדר גמור, אתה כותב עליה דברים לא לעניין, אז מה??? כל אחד והדעות שלו, בגלל זה לא התעצבנתי!!!!! בגלל זה יש פורום, אף אחד לא מקלל או משמיץ, כולה אמרתי שויקטוריה יש לה פרצוף כמו חתול רטוב, סתם, לא חשבתי יותר מידי כשכתבתי את זה... וקיבלתי ממך מה זה מכתב ארוך, ממש עשית לי רע. כתבתי לך מכתב בדואר ואני מקוה לקבל ממך תשובה

Dawn12

New member
אני לא מתכוון להמשיך את זה כאן

בדיוק לשם כך נועדה מערכת המסרים של תפוז (ואני לא מתכוון לצטט אותך מתוך המסרים למרות שגם לי יש מה להגיב). משום מה הפורום הזה התנהל בצורה נפלאה עם הסגנון המתנשא שלי וצורת ההתבטאות שלי כלפי האנשים פה. לא ברור לי על סמך מה את קובעת את זה (היות ואמרת בעצמך שאת כאן בקושי שבוע) אבל אני מקבל את דעתך. יכול להיות שאני באמת כבר לא מתאים לכאן.

אני לא אמרתי שאתה לא מתאים

אתה צריך רק לזרום עם הזרם לתת לכולם להגיד מה שאם חושבים ושהם לא יפחדו ממך או ממה שהם כותבים אני לא מאמינה שמשהו ירד כל כך נמוך אני אישית לא זוכרת שירדתי נמוך כל כך לפעמים יש לי התבטאויות סקסיות, אבל יש בסידרה הזאת גברים מדליקים, ואין מה לעשות אני אשה ואני מנשכת אליהם, אז לפעמים יש לי מן יציאה על הסקס אפיל של אחד או שניים מהסידרה תאמין לי שאני לא סוטה, גם התבטאויות שלי הם דיי עדינים יאלה... תזרום איתנו, אל תילך נגדנו שיהיה לנו כייף וגם לך אוהבים אותך

שולם../images/Emo35.gif

אני בסך הכל רק חתלתול

anatotel

New member
חבר'ה

(חבר'ה, רגע רגע...) שחר מנהל את הפורום הזה מאז ומעולם. הפורום תמיד היה מין בית חם ונחמד לחובבי צח"מ חסר התעסקויות מיותרות ומטופשות על הפנטזיות והסטיות של כל חבר בפורום הזה כלפי הדמויות. כל השרשור הזה ממש מוריד את הרמה של הפורום ובאמת חבל, כי אין עוד הרבה מקומות שאפשר לקשקש בהם על צח"מ מבלי שירדו עלינו ומבלי הערות מפגרות. אין לכם שום סיבה לרדת על שחר כי הוא סה"כ עושה את עבודתו נאמנה (בהתנדבות כמובן) כדי לשמור לנו על המקום הזה. אז... אם למישהו לא נעים ולא נוח שאומרים לו שתגובותיו הם לא במקום- אז כנראה שהוא לא במקום המתאים לו. וכולנו (או רובנו) כאן אנשים בוגרים שצריכים לדעת לקבל ביקורת בצורה נורמאלית. זהו, אמרתי את שלי. שחר, אני מאחוריך!

anatotel

New member
אלוהים

מה הבעיה שלך? את רוצה שכל האנשים כאן לא יחבבו אותך? את רוצה שהפורום יגנה אותך? מה העניין?!

סליחה? לא מתאים?

אני לא חושבת שאני (ועוד רבים) ואני בהחלט יכולה לדבר בשמם לא נאהב את זה ממש אם אתה לא תהיה כאן. יש מחלוקות בפורום ואת הכל אפשר לפתור, אבל שאתה לא תנהל את הפורום? אני כבר הולכת לארגן את כולם... יש לי ניסיון בזה, תיזהר !

לא היה כמו לא יהיה כמו ואין אין אין

כ מ ו ש ח ר ...
טוב, עכשיו אני הפתאטית כאן. אבל ברצינות, בלי להתחנף או להתחנחן אני חושבת ששחר הוא אחד מנהל פורום הכי קול, חם, מצחיק ולבבי שיש!!! לא היתה פעם אחת שהוא זילזל במישהו והרבה פעמים שאני כבר רציתי להיכנס בגולשים חדשים שסתם זרקו הודעות לא קשורות בלי לנצל שרשור אז שחר תמיד ברך על ההצטרפות וביקש בנימוס כמה פעמים לא לעשות זאת עד שאני כבר לא האמנתי כמה עצבים וסבלנות יש לבן אדם הזה שלא מתיאש ואף פעם דרך אגב לא מחק אף הודעה של אף אחד!!! שלא לדבר על זה שהוא מתיחס לכל שאלה שלנו וגם עוזר לנו בבעיות טכניות שיש לנו עם הורדת סרטים וכו... וגם... הוא עושה הכל בכ"כ כיף, כותב כאן סיכומים מעולים ומשקיע באתר המרהיב שזה עושה כזה חם על ה-
... אז ככה שאני ממש לא רוצה מנהל פורום אחר כי אז אני לא חושבת שלי יהיה חשק להיות כאן...

הרמוניקה...

את מדברת על שחר כאילו הוא עומד לעזוב או משהו כזה...????!!!! סתם מחלוקת קטנה איתי ועם עוד משהיא חדשה בוא ונעבור את זה ונמשיך כאילו לא קרה כלום. כולנו שמחים שיש את הפורום הזה של צעירים חסרי מנוח. אני רק הייתי יותר שמחה לכתוב בלי להרגיש את האקדח ברכה כל פעם ולחשוש מכל מילה שאני כותבת זהו.....כל מילה נוספת מיותרת ויאלה בו נעביר נושא הכל בסדר וכולם אוהבים את שחר

לימור תביני, אין לנו הרבה הזדמנויות

להגיד לשחר שהוא באמת אחלה!!! אני לא רוצה שהוא אפילו יעלה על דעתו שהוא לא מתאים. תישארי איתנו עוד כמה שבועות וכשתכירי אותו תביני מאיפה באו לי כל המחמאות האלה. הכל אמת ויציב ויותר מזה. ואני שמחה שהכל בסדר אצלך ומקווה שגם אצל כולם.

אני חושבת ששחר עושה עבודה מעולה

עובדה שהוא היחיד שהקים אתר כל כך מושקע ומלא אינפורמציה מכל התקופות של הסידרה. יש שם מידע על דברים שהתרחשו מהיום שהסידרה קמה! וזה דורש המון עבודה! בתור אחת שרואה למעלה מ- 10 שנים את הסידרה - אני בהחלט יכולה להעריך עבודה כזאת מאומצת. תתארו לכם שהוא ישב ימים כלילות כדי להעלות עבור כולנו אתר כזה, אז לחשוב ולו לרגע שהוא יעזוב?!?!?!? לא יקום לא יהיה! מצד שני, אני תומכת בזה שהפורום הוא ה-מקום של כולנו להביע את דעותינו בקשר לסידרה - בין אם חלק יחשבו שהדיעות אינן רלוונטיות. זה המקום בשביל מעריצי הסידרה לדסקס על כל דבר שקשור בסידרה. לדעתי, אם מישהו רואה שרשור ובו תוכן שלטעמו ירוד או לא מעניין - שיחפש נושא שמעניין אותו בשרשור אחר (ולא חסר).

מיכי2

New member
לפני חודשיים אולי הייתי מסכימה

אבל הוא נהייה כל כך קרציה שזה דוחה

dviridit

New member
ראיתי את המשחק הצדהים שלו עם מאק

ואני הולכת להצביע לו בסקר השבועי. הוא שיחק מדהים

dviridit

New member
חברה אני מאד מצטערת אבל התחלתי

להבין את פול. אני מתכוונת לזה שהוא אומר לכריס, הפותחת בקיירה של עורכת דין, שבעוד שנתיים יכול לצוץ משהו אחר. הרי הם כבר התבססו ויש להם כבר קליינטים. אם תחשבו על זה כמ ה זמן אפשר להתבסס בעבודה.

אני חושבת שכולם מבינים את פול

כי הוא בהחלט צודק. כריס והוא לא נעשים צעירים יותר (אף על פי שאין לי מושג וחצי מושג בני כמה הם בסידרה, אבל פול נראה לי מבוגר יותר מכריס). בכל אופן הוא יודעת שבשביל כריס לא יהיה אף פעם זמן טוב לעשות ילדים מבחינת הקריירה. עובדה שהיא חיכתה עד עכשיו...וקודם התירוצים שלה היו ממש דפוקים כי היא עבדה ב"ליגל-איי" ושום דבר לא היה אמור לעצור בעדה ללדת. מצד שני, פול מתחיל לעצבן עם טוב הלב המוגזם שלו! כמה הוא יכול לסלוח לכריס? היא עשתה לו תרגיל רציני והוא בוכה ומקבל אותה בזרועות פתוחות. הייתי מצפה שהכותבים יעשו מזה סיפור יותר רציני ולא שפול יסלח לה אחרי שתי דקות וסצינה אחת משעממת! דווקא אהבתי את הקטע שהוא נעלם לכריס וביקש מלין שלא תגלה איפה הוא...וחבל שקטעו את זה. מסכן פול, הוא כזה איש טוב. אני בטוחה שהוא ואוליביה יכולים להיות זוג מתאים. שניהם טובים עד כדי שיעמום!!!! :)))

למעלה